Татуираната майка спечели обжалването и може да кърми

Младата майка, на която австралийското правосъдие забрани да кърми бебето си, защото се е татуирала, спечели обжалването на съдебното решение.

Обратно в новината

Коментари - Татуираната майка спечели обжалването и може да кърми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато не можеш да си изкараш агресията навън,защото е невъзпитано и осъдително.......ЗАПОЧВАШДА Я ИЗКАРВАШ НА СЕБЕ СИ И СЕ ОБЕЗОБРАЗЯВАШ С ТАТУИРОВКИ И ДРУГИ ПРОСТОТИИ!А БИЗНЕСА САМО ТОВА И ЧАКА...... ДА ГО ПРАВИМОДЕРНО ЗА ДАЛАПА ПАРИЧКИТЕ ВИ!

Когато агресията на бащата не може да се прояви физически спрямо майката,защото ще бъде осъден,бащата е измислил друг вид агресия- без драскотина,вменявайки вина на майката.

ще се разсърдят татуираните дами, но това с повече от една татуировка си бие на психично заболява. Младите майки спират бързите храни, алкохол, цигари, само да не предадат нещо на децата с кърмата. А тази била толкова на зор, че не можала да устиска и се нашарила.

Тормозът,който нанася бащата върху майката в този случай и изобщо също се отразява на бебетата. Въпросът въобще не е в кърменето и татуировката на майката. Този баща нанася психически тормоз на майката и е намерил повод. Когато спре да кърми нищо чудно да намери друга причина и да извърта нещата така, че да разиграва майката и да я съсипва психически.

Стана малко форума на бгваштамама. Че си правят номера е ясно, но както някой може да не пуши и пие, а там меракът е зверски, тя можеше да търпи малко - а щом не може да търпи - нещо в главата и не е наред.

Всеобщо е мнението ,че татуировките не вредят. Смята се, че единствената заплаха е от заразяване със спин, хепатит... Никой не обърна внимание на новината, че лекари поставили диагноза рак на пациентка, заради образувания в организма и. После се разбрало, че не е рак, а образуванията са резултат от татуировките. Когато човек е здрав, какво ли не си причинява сам, неоценявайки какво притежава.

Бас ловя, че ако утре татуира дупето на бебето, пак ще спечели делото!

Като тази която размята телеса в мола у нас ли?

Кифлите в МОЛ-а засенчват всяка кърмачка, цици, задници, всичко е навън, ако осъдят нея, ще трябва още доста дела да водят :)