Мъжката мода се феминизира (галерия)

Дамското облекло беше представено като мъжко на Седмицата на модата, която приключи в Милано.

Обратно в новината

Коментари - Мъжката мода се феминизира (галерия) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези "мъже" може да ги изпратим да обезвреждат талибаните от ИД. За друго не стават, но поне сексуално ще задоволяват бойците и току виж хвърлили оръжията.

Интересно как биха стояли подобни дрешки на изрисувано момченце, хранещо се с набухватели.

Някой от манекените са срам за мъжката част на човешката раса. Неопределени същества страдащи от тежки комплекси и ги избиват с парцали, като се мислят за оригинални и уникални, но изглеждат жалки.

Ммм нещата вървят на зле...

След метросексуалните, лъмбърсексуалните и т.н. тия ще да са от новия вид "швестер-сексуални"

Мъжката мода не се представя от мекокиткести и психичноболни "дизайнери", в грешка сте.

А Дискуаред са се уляли. Само вижте мъж с тесни дънки, отгоре черна кожена пола, боди с някакъв тюлен потник, плетена шапка, другия пък с боди, тюлен потник, елек, гердан, някаква тъкана черга, абе квото са имали под ръка мъжко женско са го натурили едно върху друго и това видиш ли е мода. Ша пукясат в тая жега с толкова натурация. Да не би това да е нов начин да спестиш носенето на багаж като си навлечеш целия гардероб, барабар с този на жената. Гучи няма какво и да ги коментираме пълна ужасия.

Грозно, грозно и пак грозно. И защо трябва мъжете да носят дамски чанти. И откога пижамите се водят ежедневно облекло. Пу дано никой не ви купува хермафродитските облекла, да фалирате всички до едни дето се опитвате да налагате кича и липсата на естетика за мода. То не били само от Гучито всичко живо в модния бранш е изтрещяло тотално.

Вчера Гучи,днес пак Гучи..."аре" цялото сайтче "у лево".