Мира Добрева напусна VIP Brother, не се чувства обичана жена

ТВ водещата сподели, че е сънувала еротични сънища с Папи Ханс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това шоу го гледам наскоро от записите. повечето ужасно се изложиха и показаха сами наяве кирливите си ризи. божана яко се изложи. мира супер яко се изложи (докрая още не съм го гледала, но това с магиите и плюването, беше зле скалъпена в движение интрига, а тази мира е супер проста) ричи и тоя бая хубавичката се изложи - ако някога има жена, тя определено няма да е гледала шоуто. дано да си стои сам и никога да няма деца, че такива егоисти, просто за да не нараняват околните, най-добре сами да си стоят. всички други, Стефан, папи, наско, рози, ваня… дори и грешки да са правили в шоуто, не са се изложили и се показаха като хора - и с добрите и с лошите си черти, но чак толкова ужасни черти в тях не усетих както при другите

Мира ми изглежда по-жалка и от Ричард.

За всички вътре може на 100% да се каже МНОГО СТЕ ЖАЛКИ, но голям % от тях няма с какво да го проумеят защото се кискаха и радваха пеейки това подобие на песен без да се усещат че са я написали за самите тях..

'Има съд, има адвокати. 100 000 лева ще ги платиш за обида!”, закани се Мира. Има съд и съдилища. Адвокатите ми са толкова добри, че ще плаща и внучката ти”, закани се телевизионерката на Ваня. Ето това е оная с ''доброто сърце дето само дбрини прави и само доброто търси'' според нейните лични изявления

Явно Ева ще се окаже права ...

''Ваня моите добри адвокати ще те осъдят за 100000 лева за това че ме нарече ''окултист''... Имаше такъв коментар но зачезна, но който иска да се увери в истинността му може да го види а и бая народ сигурно го е видял...

Изключително фалшива, неискрена, злобна ревла! Кой я търпи тая, не знам....

1000% ще спечели Ваня. Само гледайте.

...тиру лиру пим пам ...

Е,и какво? Не е единствената,която се чувства така! Трябва ли обаче постоянно за нещо да циври? Може пък затова да не я обичат?

Мира беше прекрасна! Бих искала повече такива хора около себе си! Истински. Без да крият комплексите си (всички имаме някакви).

Мира истинска? Шегувате ли се?

Гледах снощи така нареченото самоинтервюиране на Добрева.Ама много комплексирана тази жена!И не разбирам как човек , отвратен завинаги от миризмата на катран и травмиран дълбоко от брането на тютюн всъщност пуши като комин?Ама много престорена тази женица!

Затова ли е толкова омачкана? Чудех се каква е тайната й.

Тъжно ми стана за Мира, не знам да я съжалявам ли, да и се ядосам ли? Може ли на 47 г(,или колкото е) да е толкова елементарно черно-бяла, недопуснала селото да я напусне, носейки го винаги, а зле режисираната прегръдка с комплексираният и вечно обиден мъж(доста изложен с. тези 7 минути) беше обидна. Ами като не си обичаня тръгни си, Мира, тоя свят ще съществува и след мъжа,който не те прави щастлива, а ти си станалзлобна ,стара женя с лошо направени корекции. Сигурно е заради селското - "какво ще кажат хората?", ииии, как е какво казаха?

За да спретне толкова евтино и клиширано / корона от тръни, корона от злата, стъпка ми душата, бла бла бла/ шоу снощи Мира Добрева или е много слаб журналист , или си е мислила, че зрителите на ББ са само нискоинтелигентни, лековерни и направо тъпи. Да не говорим, че Брадъра им изисква откровеност, а те си мислят, че играят в бурлеска. Накрая лъсва собственото им лице, в усилието да са атрактивни, сканални, незаменими или обичани. Не можеш да надиграеш цял екип сценаристи, психолози и прочее екипи, както и безпогрешното чувство за фалш, което има всеки човек, независимо колко е образован. С брилянтния роман на Димов, от където според нея само мирише на тютюн, с този средностатистичен полов акт от 7 минути Сдали пък затова не е толкова нещастна :) / и малките хора от село и техните сервизи.... Все е имало напили се, сбили се, напсували се в тази игра, но от дама на години, с пост, с образование и претенции, с физическа красота даже, не съм очаквала такава неадекватност, да не кажа направо глупост.

Разочарованието ми от Мира е огромно.Толкова е фалшива,с толкова дребна душица,че ...Да не говорим за отношението й към В.Костова.Но какво да искаш от персонаж,който се срамува от корените си

Тоя формат не от вчера и тия дето са вътре отдавна са наясно какво представлява и как ще изглеждат в очите на хората - тия вътре и ония от вън. С много- много редки изключение би! могло да се каже, че някой е бил подведен да се набута вътре и не е знаел какво го очаква. Всичко останало е фалш, преструвки. цирк и борба за пари и на никой не му пука за друго освен за пари! Всички приказки от рода - Ах, ама децата ми..., ах гаджето ми... и т.н. - са димна завеса в очите на зрителите , а и на големия брадър! Димните завеси в оиследния формат бяха толкова големи, че чак на брадъра му стана досадно и започна да прекъсва участниците без да ги дочака да се изкажат, Та - каквото и да си приказват - знай че става дума за пари!

Ако бяха всички като Джеф Безос, бих казал и малко по-зле :-)) - "Брадър" нямаше да съществува !!

Много противна жена.

Странно , какво прави Мира Добрева в това място. То е за посредствени хора и хора закъсали го финансово.

Ами значи си е тъкмо на мястото и белким го осъзнае най накрая, че нито е висок интелект нито материално е това което си фантазира.

тая е превртяля от фалша , лицемерието, лъжите, нескопосаните сценарии, в които е трябвало да участва ежеминутно. Затова е наприказвала тези откачени приказки на " признаие" , ато че интересуват някого. Ами да си направят ТРОЙКА с папито, макар че той е физически противен.

Малко пари им дават за УНИЖЕНИЯТА, които търпят вътре. Тая Мира се излага много, ама и мъжа и понася унижението да слуша жена си по ТВ.

Даже им много парите щом са толкова прости и меркантилни...и в реалността не могат да го осъзнаят това.. Просто са взели едни пари за да си покажат резила за който и те самите не предполагат от фалш и лицемерие в реалността

Преди да напусне къщата на Vip Brother внезапно на Мира и се преходи до WC (случва се).Но какво ми направи впечатление Атанас Колев беше в голяма близост до въпросното място...По бърза да влезе веднага щом тя излезе :) явно да види бележката която вероятно е трябвало само той да прочетете :) защото дори не отиде до вратата да я изпрати :) Еххх това шушу мушу :)

Преди да напусне къщата на Vip Brother внезапно нанаи Мира и се преходи до WC (случва се).Но какво ми направи впечатление Атанас Колев беше в голяма близост до въпросното място...По бърза да влезе веднага щом тя излезе :) явно да види бележката която вероятно е трябвало само той да прочетете :) защото дори не отиде до вратата да я изпрати :) Еххх това шушу мушу :)

Тези хора, които влизат във ВИП Брадър /ега си вип-а / , трябва да са големи гьонсурати. То бива, бива излагация за пари, но все пак не са останали голи и гладни на улицата, за да понасят такива унижения.

daria75

Това което показа Мира пред публиката ако е нормално за една жена, "здраве" му кажи. Питам се:" Защо е нужно да застанеш пред хората и да дрънкаш глупости!" По добре си стой в къщи и не се излагай.

Питам се:" Защо е нужно да застанеш пред хората и да дрънкаш глупости!- Отговор: за пари, много пари изкарани без усилия.

Пачата го закопа Направи го за смях пред всички

Къде ми е коментарът, който оплюва тотално Мирето!? Защо изчезна!?

Където е и моя и сигурно бая други че зер ние сме виновни за резила на тая

Има си любовник сигурно.

Горкия чиляк:))))))да се натресе на таквоз нещо :)))) Сигурно той ще да се осъзнае ама тая никога няма да го може това осъзнаване какво лигаво меркантилно инфантилно същество е

Мире, никой не може да те накара да се чувстваш както й да е - обичана, необичана - без твоето изрично съгласие това не става, миличка. Трябва ти терапия на тебе.

Не гледам брадъри, но днес това,което прочетох за нейните изяви в това предаване ме накара да си мисля, че за да материализира мечтата на всяка бедна селкса девойка в БГ е направила доста компромиси със себе си. Вероятно има много части от биографията й, които не са за пред хората. Но на нея явно да се унижава в името на луксозно съществуване й е по-важно.

С голямо прискърбие искам да Ви информирам, че заключението, до което сте стигнали се отнася до всяка бедна девойка в БГ независимо от родното и място. Другарят Неризанов навремето беше произнесъл една култова фраза, заради която без малко да спрат филма, но се застъпиха критици с довода, че това всъщност е "социалистическият реализъм" в действие... "За да получиш, първо трябва да дадеш". Ставаше въпрос за секс на младо момиче с дърт партиен ояден велможа. А в замяна на това тя щеше да получи общинско жилище... Е получи го.

Кой е пък този неризанов? И ти ли си получила жилище от него, щом го знаеш?

Става въпрос за филма "Маргарит и Маргарита",но ти или си твърде малък/ка или си човек с твърде ограничени интереси.

НЕ ТЕЛЕВИЗИЯ ,А ПОМИЯРНИК

Не гледам предаването, но за Мира имам впечатления от други нейни изяви. Рядко силен провинциален комплекс, при това, че е красива жена. Това не й дава възможност да бъде себе си, тя непрекъснато иска нещо на някой да докаже. Тя дори вече сама не знае каква е. Силно се съмнявам, че изобщо има някакъв вътрешен живот. Не е истинска и затова изглежда това, от което най-много се бои - глупава.

Преди доста години четох,че М.Добрева искала да води новините в БНТ.Но тагавашната директорка/не помня коя/ отговорила:кукла Барби не чете новини. И още лично впечатление- разговор с директора на Пирогов кога дошла линейка за припаднала нейна гостенка в телевизията.ОТВРАТИТЕЛНО беше държанието на М.Д.Груба,нападаща лекаря.нито помен от благото и държание в предаването.Още тогава си помислих,че всъщност това е истинската М.Д.

МИРА СИ ПОДГОТВЯ РАЗВОДА С ЖОРО ТОРНЕВ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. СЪС СИГУРНОСТ ТЯ ИМА ВЕЧЕ МЪЖ ДО СЕБЕ СИ.

ТОРНЕВ НЕ БИВА ДА Я ЗАДЪРЖА, НЕКА Я ПУСНЕ И ДА ТЪРСИ ОБИЧ, ТОПЛОТА И ВСИЧКО, КОЕТО "МЛАДАТА" ЖЕНА ИСК ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ... Пусни я Торнев! Да си чупи главата! ТОВА Е СТРАШНО ДА ГО ИЗРЕЧЕШ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ! ЛИГЛА.... ИНАТЛИВА И Е ЗАБРАВИЛА ОТ КЪДЕ Е ДОШЛА!

Дреме му на жоро сигурно ама тая ако има малко поне акъл навреме ще се осъзнае че ще заприлича на втора ризова с тези пъчения за младо ''гадже''...

Тя НЕ каза че съжалява за държанието си и приказките си за Ваня а каза ''МОЖЕ БИ не трбваше да го казвам, но човек трябва да е искрен''???? Кога мира е била ''искренна'' и знае ли въобще какво е значението на думата след като е завършила журналистика в СУ с привилегията за прием че е от това ''малко село с дребни хора''????

''След това тя се хвърли в обятията на съпруга си Жоро Торнев, който бе в студиото.'' лицемерие и фалш до дупка както цял живот е правила за да се показва пред хората..... След като го оплю по всички начини приказвайки за изневерите му, приказвайки че иска да я ''обичат'???ама как да стане това бе мира без да погледнеш себе си какво представляваш

Ама тая простотия не свърши ли? Явно много плащат за да участваш в нея. Което за мен означава че ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ СА НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА. Но суетни и знаят че ако не стоят пред обектива никой няма да ги забележи. Или вече излезли от употреба бивши "знаменитости".

Много ти тежат рогата явно.

Ужас един реве, друг кенефа не мие, трети си мисли, че Тодор Живков приема законите. Страшни “Випове” са тия....Потрес!

Дано парите ,които ще вземат да си струват излагането пред хиляди хора...

Гладна кокошка просо сънува !

Мира,няма нужда от много думи,когато въпроса е за истинска любов.По-важно е,човека до тебе да ти го показва.

Когато си сляп за това какво става до тебе защото гледаш единствено себе си ще се стига до такива резили като на мира, дето все другите криви сал тя права

Жената се разкри най-много от всички и беше силен играч, а вие нея изгонихте

Стана ми много симпатична с тази смела постъпка, аз я мислех за лигла.

Кое точно и беше смелото???? Да се срамува че е живяла на село където ''живеели дребни хорица'' и нямала ''хубави чинии???''хубава закуска'' или че много и е било мъчно за баща и дето я ''биел с лопатата''??? Една въздухарка решила че е нещо повече от истинските трудолюбиви хора на село..

Много арно си го рекъл,браво:)

Гледам ги и си мисля... даже "ВИП-овете" ни имат психични разтройства

И кво стана сега? Аз си мислех, че Жоро не вдига самолета, а то се оказа, че я пори кат риба, ама не говори много?! Мира, по-добре така, от колкото да ти сваля звезди и накрая като бръкнеш в гащите да ти каже "Ми той умрял, ма!".

Искаш да кажеш, че мъртвеца е възкръснал ? :))))

Мира, бая бой яде. Много е наплашена.