Мира Добрева напусна VIP Brother, не се чувства обичана жена

ТВ водещата сподели, че е сънувала еротични сънища с Папи Ханс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мира, бая бой яде. Много е наплашена.

И кво стана сега? Аз си мислех, че Жоро не вдига самолета, а то се оказа, че я пори кат риба, ама не говори много?! Мира, по-добре така, от колкото да ти сваля звезди и накрая като бръкнеш в гащите да ти каже "Ми той умрял, ма!".

Гледам ги и си мисля... даже "ВИП-овете" ни имат психични разтройства

Жената се разкри най-много от всички и беше силен играч, а вие нея изгонихте

Мира,няма нужда от много думи,когато въпроса е за истинска любов.По-важно е,човека до тебе да ти го показва.

Гладна кокошка просо сънува !

Искаш да кажеш, че мъртвеца е възкръснал ? :))))

Дано парите ,които ще вземат да си струват излагането пред хиляди хора...

Ужас един реве, друг кенефа не мие, трети си мисли, че Тодор Живков приема законите. Страшни “Випове” са тия....Потрес!

Стана ми много симпатична с тази смела постъпка, аз я мислех за лигла.

Много ти тежат рогата явно.

Ама тая простотия не свърши ли? Явно много плащат за да участваш в нея. Което за мен означава че ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ СА НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА. Но суетни и знаят че ако не стоят пред обектива никой няма да ги забележи. Или вече излезли от употреба бивши "знаменитости".

Кое точно и беше смелото???? Да се срамува че е живяла на село където ''живеели дребни хорица'' и нямала ''хубави чинии???''хубава закуска'' или че много и е било мъчно за баща и дето я ''биел с лопатата''??? Една въздухарка решила че е нещо повече от истинските трудолюбиви хора на село..

''След това тя се хвърли в обятията на съпруга си Жоро Торнев, който бе в студиото.'' лицемерие и фалш до дупка както цял живот е правила за да се показва пред хората..... След като го оплю по всички начини приказвайки за изневерите му, приказвайки че иска да я ''обичат'???ама как да стане това бе мира без да погледнеш себе си какво представляваш

Тя НЕ каза че съжалява за държанието си и приказките си за Ваня а каза ''МОЖЕ БИ не трбваше да го казвам, но човек трябва да е искрен''???? Кога мира е била ''искренна'' и знае ли въобще какво е значението на думата след като е завършила журналистика в СУ с привилегията за прием че е от това ''малко село с дребни хора''????

МИРА СИ ПОДГОТВЯ РАЗВОДА С ЖОРО ТОРНЕВ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. СЪС СИГУРНОСТ ТЯ ИМА ВЕЧЕ МЪЖ ДО СЕБЕ СИ.

Не гледам предаването, но за Мира имам впечатления от други нейни изяви. Рядко силен провинциален комплекс, при това, че е красива жена. Това не й дава възможност да бъде себе си, тя непрекъснато иска нещо на някой да докаже. Тя дори вече сама не знае каква е. Силно се съмнявам, че изобщо има някакъв вътрешен живот. Не е истинска и затова изглежда това, от което най-много се бои - глупава.

НЕ ТЕЛЕВИЗИЯ ,А ПОМИЯРНИК

Не гледам брадъри, но днес това,което прочетох за нейните изяви в това предаване ме накара да си мисля, че за да материализира мечтата на всяка бедна селкса девойка в БГ е направила доста компромиси със себе си. Вероятно има много части от биографията й, които не са за пред хората. Но на нея явно да се унижава в името на луксозно съществуване й е по-важно.

Мире, никой не може да те накара да се чувстваш както й да е - обичана, необичана - без твоето изрично съгласие това не става, миличка. Трябва ти терапия на тебе.

С голямо прискърбие искам да Ви информирам, че заключението, до което сте стигнали се отнася до всяка бедна девойка в БГ независимо от родното и място. Другарят Неризанов навремето беше произнесъл една култова фраза, заради която без малко да спрат филма, но се застъпиха критици с довода, че това всъщност е "социалистическият реализъм" в действие... "За да получиш, първо трябва да дадеш". Ставаше въпрос за секс на младо момиче с дърт партиен ояден велможа. А в замяна на това тя щеше да получи общинско жилище... Е получи го.

Когато си сляп за това какво става до тебе защото гледаш единствено себе си ще се стига до такива резили като на мира, дето все другите криви сал тя права

Има си любовник сигурно.

Преди доста години четох,че М.Добрева искала да води новините в БНТ.Но тагавашната директорка/не помня коя/ отговорила:кукла Барби не чете новини. И още лично впечатление- разговор с директора на Пирогов кога дошла линейка за припаднала нейна гостенка в телевизията.ОТВРАТИТЕЛНО беше държанието на М.Д.Груба,нападаща лекаря.нито помен от благото и държание в предаването.Още тогава си помислих,че всъщност това е истинската М.Д.

Къде ми е коментарът, който оплюва тотално Мирето!? Защо изчезна!?

Пачата го закопа Направи го за смях пред всички

Ама аз не съм онази Гинка, хаха

ТОРНЕВ НЕ БИВА ДА Я ЗАДЪРЖА, НЕКА Я ПУСНЕ И ДА ТЪРСИ ОБИЧ, ТОПЛОТА И ВСИЧКО, КОЕТО "МЛАДАТА" ЖЕНА ИСК ОЩЕ, И ОЩЕ, И ОЩЕ... Пусни я Торнев! Да си чупи главата! ТОВА Е СТРАШНО ДА ГО ИЗРЕЧЕШ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ! ЛИГЛА.... ИНАТЛИВА И Е ЗАБРАВИЛА ОТ КЪДЕ Е ДОШЛА!

daria75

Това което показа Мира пред публиката ако е нормално за една жена, "здраве" му кажи. Питам се:" Защо е нужно да застанеш пред хората и да дрънкаш глупости!" По добре си стой в къщи и не се излагай.

Питам се:" Защо е нужно да застанеш пред хората и да дрънкаш глупости!- Отговор: за пари, много пари изкарани без усилия.

Тези хора, които влизат във ВИП Брадър /ега си вип-а / , трябва да са големи гьонсурати. То бива, бива излагация за пари, но все пак не са останали голи и гладни на улицата, за да понасят такива унижения.

Преди да напусне къщата на Vip Brother внезапно нанаи Мира и се преходи до WC (случва се).Но какво ми направи впечатление Атанас Колев беше в голяма близост до въпросното място...По бърза да влезе веднага щом тя излезе :) явно да види бележката която вероятно е трябвало само той да прочетете :) защото дори не отиде до вратата да я изпрати :) Еххх това шушу мушу :)

Преди да напусне къщата на Vip Brother внезапно на Мира и се преходи до WC (случва се).Но какво ми направи впечатление Атанас Колев беше в голяма близост до въпросното място...По бърза да влезе веднага щом тя излезе :) явно да види бележката която вероятно е трябвало само той да прочетете :) защото дори не отиде до вратата да я изпрати :) Еххх това шушу мушу :)

Малко пари им дават за УНИЖЕНИЯТА, които търпят вътре. Тая Мира се излага много, ама и мъжа и понася унижението да слуша жена си по ТВ.

тая е превртяля от фалша , лицемерието, лъжите, нескопосаните сценарии, в които е трябвало да участва ежеминутно. Затова е наприказвала тези откачени приказки на " признаие" , ато че интересуват някого. Ами да си направят ТРОЙКА с папито, макар че той е физически противен.

Кой е пък този неризанов? И ти ли си получила жилище от него, щом го знаеш?

Странно , какво прави Мира Добрева в това място. То е за посредствени хора и хора закъсали го финансово.

Много противна жена.

Става въпрос за филма "Маргарит и Маргарита",но ти или си твърде малък/ка или си човек с твърде ограничени интереси.

Ако бяха всички като Джеф Безос, бих казал и малко по-зле :-)) - "Брадър" нямаше да съществува !!

Тоя формат не от вчера и тия дето са вътре отдавна са наясно какво представлява и как ще изглеждат в очите на хората - тия вътре и ония от вън. С много- много редки изключение би! могло да се каже, че някой е бил подведен да се набута вътре и не е знаел какво го очаква. Всичко останало е фалш, преструвки. цирк и борба за пари и на никой не му пука за друго освен за пари! Всички приказки от рода - Ах, ама децата ми..., ах гаджето ми... и т.н. - са димна завеса в очите на зрителите , а и на големия брадър! Димните завеси в оиследния формат бяха толкова големи, че чак на брадъра му стана досадно и започна да прекъсва участниците без да ги дочака да се изкажат, Та - каквото и да си приказват - знай че става дума за пари!

Много арно си го рекъл,браво:)

Ами значи си е тъкмо на мястото и белким го осъзнае най накрая, че нито е висок интелект нито материално е това което си фантазира.

Даже им много парите щом са толкова прости и меркантилни...и в реалността не могат да го осъзнаят това.. Просто са взели едни пари за да си покажат резила за който и те самите не предполагат от фалш и лицемерие в реалността

Дреме му на жоро сигурно ама тая ако има малко поне акъл навреме ще се осъзнае че ще заприлича на втора ризова с тези пъчения за младо ''гадже''...

Горкия чиляк:))))))да се натресе на таквоз нещо :)))) Сигурно той ще да се осъзнае ама тая никога няма да го може това осъзнаване какво лигаво меркантилно инфантилно същество е

Където е и моя и сигурно бая други че зер ние сме виновни за резила на тая

Разочарованието ми от Мира е огромно.Толкова е фалшива,с толкова дребна душица,че ...Да не говорим за отношението й към В.Костова.Но какво да искаш от персонаж,който се срамува от корените си

За да спретне толкова евтино и клиширано / корона от тръни, корона от злата, стъпка ми душата, бла бла бла/ шоу снощи Мира Добрева или е много слаб журналист , или си е мислила, че зрителите на ББ са само нискоинтелигентни, лековерни и направо тъпи. Да не говорим, че Брадъра им изисква откровеност, а те си мислят, че играят в бурлеска. Накрая лъсва собственото им лице, в усилието да са атрактивни, сканални, незаменими или обичани. Не можеш да надиграеш цял екип сценаристи, психолози и прочее екипи, както и безпогрешното чувство за фалш, което има всеки човек, независимо колко е образован. С брилянтния роман на Димов, от където според нея само мирише на тютюн, с този средностатистичен полов акт от 7 минути Сдали пък затова не е толкова нещастна :) / и малките хора от село и техните сервизи.... Все е имало напили се, сбили се, напсували се в тази игра, но от дама на години, с пост, с образование и претенции, с физическа красота даже, не съм очаквала такава неадекватност, да не кажа направо глупост.

Тъжно ми стана за Мира, не знам да я съжалявам ли, да и се ядосам ли? Може ли на 47 г(,или колкото е) да е толкова елементарно черно-бяла, недопуснала селото да я напусне, носейки го винаги, а зле режисираната прегръдка с комплексираният и вечно обиден мъж(доста изложен с. тези 7 минути) беше обидна. Ами като не си обичаня тръгни си, Мира, тоя свят ще съществува и след мъжа,който не те прави щастлива, а ти си станалзлобна ,стара женя с лошо направени корекции. Сигурно е заради селското - "какво ще кажат хората?", ииии, как е какво казаха?