Мишел Обама тръгва на турне с "откровени и интимни разговори"

В новата си книга разказва за своите обикновени надежди и тревоги

Обратно в новината

Коментари - Мишел Обама тръгва на турне с "откровени и интимни разговори" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е ли възможно такова лицемерие?

Свят, в който с две млечни жлези и един детороден орган,показани по медиите многократно можеш да оказваш влияние на законодателния орган, не е добро място за живеене.

"Откровени и интимни разговори" на стадион с 23 хил.души публика само тъп американец може да го измисли.

Ето че има и други подобни новини,които ще прпоменят живота на планетата Земя. Напремир следното съобщение– "Бpижит Макрон ще влезе в cъблекалнята на плyвците и ще poзговаpя c тяx. Тя ще бъде облечена в син костюм съc cъщия тя беше облечена, когато Макрон встъпи в лъжност и т.н." Потресаващо,този "елит" ще погуби Света. Просто нямам думи каво падение. Всяка изява на този елит е едно падение. Фалш,себепоказване,комплексарщиня,демагогия и двуличие. Лицемери,които не знаят какво да правят,докато НАРОДИТЕ БАЧКАТ и изкарват парите,които тези търтеи харчат и прахосват.

ОЩЕ ЕДНА кОБИЛКИНА ТРЪГВА !!!! , бОЖЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ СПРЕ ТЕЗИ ЖЕНОРЯ. Интимни разговори ???? Това американците изгърмяпа напълно

1,5 години размисъл дали афроамериканец да дава мигач като сменя ленти и посоки или да прави това само когато излиза на магистрала. Прадедите когато са скачали от клон на клон не са оповестявали околните. Само кагато са прескачали от едно дърво на друго са надавали остър звуков сигнал , което е наследено и сега наследниците- когато карат по малки улици мигач да не използват.

Да стъпче и премаже с динозавърските си копита някое дете по тия срещи...Че кой се интересува от тая бе, не знам да са я избирали нея за преЦедент....тия почват да живеят в некъв филм - психохорър, ако ги погледнеш отстрани

Какво означава интимен разговор на стадион за 23 000 души?

Значи, че ще ги баламосва под прикритие на "интимност".

А, разказва ли кога си е сменила пола?

някои коментари изчезнали безследно

При демоНОкрацията е така.

Сигурно на накрая ще си признае че е мъж. Във всеки случай е по-мъж от мъжа си

да се надяваме че откровението няма граници

Офффф новата Опра Уинфри се задава на хоризонта !!! :-)

Афро емигранти на турне.