Най-женствените дами дават съвети за секси закръглена фигура

Не се вманиачавайте в кантара, защото тази година на мода са закръглените форми! Последната класация за най-секси звезди по бански костюми за всички времена безапелационно го доказа.

Обратно в новината

Коментари - Най-женствените дами дават съвети за секси закръглена фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nina

каквото да прави или казва, дженифер лопез никога няма да наложи дебелия си латински задник на мода! нито е красив, нито е sexy. съществуват стегнати и релефни дупета, но неиното определено не е от тях!

не държим да са на мода стегнатите закръглени дупета. така ще има повече за нас ...

дебелогъзки хахахахахах

Е те такива дупета тражим я. Пък и ако попърдуе , К..а да ми проветруе ,цена нямат.

Да бе, закръглени форми...Да кажат направо с големи задници. На мода са винаги стегнатите форми, елегантните и стройни дами, а не тресящи се дупета с тънки крака. Прекалено слабите също не са на мода, кльощави с огромни цици, брррр, противна работа.

какви ли не усиля се полагат и пари се праскат iот тапите жени за да се продадат по изгодно.могат да си моделират дупетата и циците, но не и мозака.

Няма значение дали една мацка ще е слаба или с по-пищни форми. Единственото условие, за да изглежда добре е да е СТЕГНАТА! Нещо, което много жени, а и мъже пренебрегват. А и наистина си е по-добре една жена да има за какво да я хванеш, а не да е някой щърбел.

Това да не го е писала най-дебелата колежка в дир-а? Естествено, че дебелото не е на мода, нито закръгленото. На мода са изящните и спортни фигури. А лоените топки само пишат статии как сланините са отново модерни

ти правиш ли разлика между сланини и закръглена? тези двете на снимката определено нямат 'сланини'. обаче, някои анорексии дори половин-едно кило да си сложат и веднага цъфва целулит. а конкретно, самата класация е една доста плоска реклама. всъщност, даже е стара реклама...

А ти колко килца си?

Кардашиян в топ 10. ще свърна да повърна.