Момичето на града: Сара Джесика Паркър на 58

"В живота важи правилото, че всичко, което винаги си искал, идва в момента, в който спреш да го търсиш"

Обратно в новината

Коментари - Момичето на града: Сара Джесика Паркър на 58 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На български се пише ТузарЯ!

БАБА ЯГА, БЕЗ ВСЯКАКЪВ ГРИМ! ТАКА И НЕРАЗБРАХ ЗАЩО МИНАВА И СЕ МИСЛИ ЗА КРАСАВИЦА?!

Явно, тези които се смятат за големи мъже са силно засегнати от този филм

Таз шаврантия и скапания сериал дето стана известна с него са виновни за моралния упадък на доста от жените в последните 10-15 години. Няма лошо да си свободен и да си правиш кефа, но това е до време, а сериала и боклуците в него и около него втълпиха на бая жени, че може да си кучка и боклук доживот. И накрая какво ти остава? Да умреш сам с котката си както доста често се случва именно на такива "играчки" ("играчки" понеже се считат за женския вариант на "играчите", тоест коцкарите). Това заедно с още по-голямо увеличение на разврата и консуматорството са единствените "достижения" на тоя филм. Феминацизма дето властва в съвременното общество способства само за разбиването на моралните му устои и ценностите налагани със столетия, а именно здраво и хармонично семейство, деца и тн. Тази лигла винаги е била грозна и треторазрядна актриса дето освен в тая помия съм я виждал само в един-единствен филм преди много години където партнираше на сравнително младия Брус Уилис. Просто беше използвана да свърши мръсната работа на едни други хора криещи се зад кадър. И успя. Затова беше така добре платена. И преди феминацитата да ми напраскат минусите и да ме кълнат само ще ви кажа, че аз съм бил винаги за равноправие между половете, но като искате пълно равноправие искам да видя и жена-миньор, жена-кофражист и тн. Другото е лесно.

точно така. освен това без грим тая прилича на мъж , дори и като по млада

Жени кофражисти винаги е имало. И сега ги има. Жена миньор също имаше - виждал съм жена началник смяна на забоя. Долу в тунела. Не въртеше чука но имаше уважението на мъжете щото си разбираше от работата. Това обаче беше преди 15 години.

Къде е тая жена-кофражист бе, брат? Никъде не съм видял такова нещо. Еле пък в България. Те виж там някъде в Азия или в Русия може и да има ама то и бели лястовици има нали знаеш. Това, че има 1 на 82562876723 не е правилно да се счита за нещо нормално, ежедневно и тн, а по-скоро за изключение. Пичагата горе именно затова говори, че не трябва да се говори за изключения. То в тоя ред на мисли има и мъже-маникюристи и фризьори и тн. ама не е същото. Просто си има някои професии дето на мъжете се отдават по-добре, а други са по-подходящи за жени. Природата ги е създала тези предимства на едните и на другите за различните дейности. По соца имаше такива мерки за уеднаквяване на труда, за включване на жените наравно с мъжете, за трудово равенство между половете и тн. Да, тогава имаше и жени-кранистки (доста добри при това), тук-таме някоя жена-машинист и тн. Явно тая миньорката си я виждал тогава иначе няма как да стане днес понеже то мини не останаха. Като искат равенство ок, това е чудесно ама накрая равенството да е реално и кура да е еднакъв, а не да се скатават.

Или кладенеца е пресъхнал вече...

щакто съплеменичката си Елла Барух(Алла Борисовна) чрез платена и бедна инкубаторка. С лесни пари лесно се живее.

Ох на дяда

Грозновата и бездарна, но е наше момиче в еврейския Холивуд.

И в живота ли е толкова малоумна като в сериала?

Съпруга е на Матю Бродерик, който изглежда свестен, но не е много известен. Дразнеше ме този филм.

Този матю не е известен само поради това, че е убил хора при катастрофа и никога не бил наказан понеже е богаташ и са го спасили връзки и пари. За това не е много известен. Има кво да крие

Кажете го кратко: Матю е еврей под прикритие.

Нещо си се объркал. Матю Бродерик е актьор, който не е много популярен у нас, но е много известен в Холивуд. Има звезда в Алеята на славата, как да се крие? Откъде копате тези фейкове, бе?

Матю Бродерик ѝ е изневерявал, та сигурно е изкупила част от лошата карма която е натрупала с този сериал.

Хиляди жени станаха истински курви благодарение на тоя филм, но то това и беше целта

с колко от "хилядите" си легна та знаеш ???? Типичното "мъжко " криво разбрано от вас самите его - ако сменяш ПАРТНЬОРКИТЕ в кревата често - готин си/оборотен, пич,голяма работа и т.н. ако жена обаче реши,че иска разнообразие - как беше - каква става? Хайде ,да види синоними поне знаеш ли?

Колкото и да ти е мъчно, неравенство има и то произхожда основно от биологичното предназначение на жената. Именно, да зачева, износва и ражда деца, т.е. своеобразен инкубатор. Затова и жената е в основата на семейството, отглежда децата. А мъжът си вее оня работа, това му е в природата. Туй то.

Ти мюсюлманин ли си, или от ромския етнос?

типичен , балкански тюфлек си ти, с инстинкти на животно и мозък на чехъл.

С една дума - и тия одъртяха. Въпрос на време е някоя от тия 4 да се сети че е била сексуално малтретирана по време на снимките на Сексът и градът.. Това остава най сигурни начин да изкарат пари, след нелепия опит за продължение на сериал.. 60 годишни бабички да си говорят за сексе, са обсъждат гаджета и мъже... Хаха Това само някой сценарист с болен мозък може да съчини

недей се мъчи моля те - гледай порно със сюжет, там не си говорят - ще събереш материал за ръчната гимнастика и няма да се налага да се напрягаш в опити да 'мислиш"

Момиче на 58 години? Направо тинейджърка си кажете.

Спокойно може да я наречете "бабата на града". Вече ще споделя истории за менопаузата от първо лице.

Една актриса,която по никакъв начин не блестеше с добра игра...известна в роля на курва ,търсеща най-добрия мъж ..

изживява се като кифла, която се занимавасамо със свалки и единден сесъбужда стара баба. Всичко между кифлата и бабата е проспано и проиграно - цял един живот. И ако тя не го е напраивла това, то моделът и за подражание, когото рекламира, прави точно това с милиони жени.

Пример как един сериал се опитва да бъде ползван като "банкомат" , а всъщност да е отдавна приключил . Просто не е останал кекс в "кекса и града". Идеята небоядисаната коса и лоша кожа на паркър да продават кекс е абсурдна. Най - правилна е позицията на Ким Катрал ( Саманта) , която казва, че на 65 и е късно да претопля кекса и е приключила с 2- ия пълнометражен филм преди години. Толкова

Която тотално изпили тенджурите на няколко поколения кокошки.

Сериалът, който възпита няколко поколения курволетини.

Мъжете курви, коитп ходят с тези поколения “курволетини” как се наричат и кой ги е “възпитал” тях? А да забравих пак двойни стандарти и патриархални “ценности”. За мъжете е едно, а жените биват съдени яростно ако излязат от “правата” линия.

В природата е така, един ключ който отключва всяка брава е безценен, а една брава която се отключва от всеки ключ е без стойност.

Само,че както вероятно си на ясно - ТАКЪВ КЛЮЧ НЯМА А ако визираш себе си за безценен - кажи кой си,да видим какво ще отговорят "богопомазаните" ;) Тъпи комплексари

чакай, че се захласнах да си представям безценни неща и забравих да питам - КЪДЕ В "ПРИРОДАТА" ИМА ВРАТИ? или по - простичко казано - като не умееш да се изразяваш образно - не се мъчи,че става освен нелепо и жалко

Курволетина е майка ти, че те е родила.

Дълго я опъваха анално докато се пръкна ти

Пак евреи!няма ли нещо др уго ,но в сащ управляват евреите.А, иначе Сара Джесика Паркър изигра добре ролята си.

А реалността... Баща и бил драскач от еврейски произход... Иначе таа ни е хубава ни е секси.

Прилича на кикимора.