Кейт Хъдсън в перфектна форма на плаж в Гърция

Жената на годината на списание Glamour Кейт Хъдсън събра тен на почивка в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Хъдсън в перфектна форма на плаж в Гърция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста корекции е претърпяла първоначалната снимка.

Бравос, дай боже всЯка му!

Има нещо много грозно в устата, усмивката и излъчването на тази жена. Има късмет, че в днешни дни хората обръщат внимание само на телата и не се задълбочават нито на възможности, нито на талант, нито на приятна усмивка.

Още един с корем и неоценена душевност...

Ти пък ще си изкривиш ли душата да кажеш, че в сурата не е отблъскваща?!

Красива е, няма спор, но пък на заглавната снимка има толкова много фотошоп, че няма на къде повече. Визирам предивно краката, но не само там, просто там се вижда много ясно, чак морето отстрани е деформирано от придърпването, за да се направят краката по-слаби. После нескопосна игра със светлосенките. Смешно. Кого лъже, че точно така изглежда? Най-вече себе си, защото да мислиш,че всеки е будала и ще повярва, че това е твоето истинско тяло на 36 е глупост. Хората не са слепи.

Какво море бе пич, тя е на басейна!

Та на 36 г. една жена не може ли според теб да изглежда добре и стегната? Поразходи се малко из улиците на София, за да видиш 20-годишни момичета, които приличат на чували с картофи и после говори за жените на една по-голяма възраст.

Ами смятай си на 36 години тези 20-годишни как ще изглеждат и спри да говориш глупости да повтаряш клишета.Наистина е много досадно някакви лелки да дежурят тук и да се разпознават във всеки коментар, след което се чувстват длъжни да се обясняват на непознати хора! Спрете се, жалки сте!

Сигурно заради перфектната си форма се развежда вече за втори път. Външността не е всичко. Сега явно търси следващия фронтмен на голяма група, на когото да роди дете.

Бравоц, бравоц, чудецна мома - отлицницка и цпортицка: йога, бох, пениц и пиратец...

Абе маани е таа, щом оди да се пече у СИРИЗА...ма що не дойде у нашиото море!

Начи таа Кейт...квато и да е там... Та като и свалъ гащити... Па кату зема ина пръчка... Па... Кату фърла пръчката... Е тугава да видиш...

Тая К. Хъдсън е глупава щерка на известна майка. По едно време беше жена ли, любовница ли , на оня мошеник, колоездача Армстронг, уловен с дрога. тя само така може да е известна - през други

не ми е симпатична. В нея има нещо хищно - имам чувството, че гледам злата, неприятна бубулечка богомолка. Същата хищна физиономия има и майка и - Голди хоун, известна с ролите на идиотки, каквато е и тя.

Кейт Хъдсън един път не съм я видяла извън форма :) Много е готина!

Ама вие често ли се виждате?

Майка е от поколението, което редовно е прекалявало със слънчевите лъчи и резултатът е налице, за съжаление. Иначе Кейт е жената с най-малкият бюст и най-големите деколтета в Холивуд.

Достатъчно често я виждам в медийното пространство и гледам във филми , за да мога да преценя.А човек като няма какво да каже , е по добре да замълчи!