Някои песни ни докарват до състояние, близко до оргазъм

Музиката може да предизвика силни физически реакции при 80% от слушателите, като някои от тях са сравними с тези на оргазма, установиха американски учени.

Обратно в новината

Коментари - Някои песни ни докарват до състояние, близко до оргазъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А също и "Священная война"

най-льобимите ми испалнители фигорират в ютюп като Джорджано,като Стефи Фешън...

Верно е - като си пусна музика по фолк-ТВ, и с малко ръчна работа го докарвам до оргазъм!

само цъкай на мутето на ремотето! че от смех нема да го найдеш...

Тези учени са твърде ограничени и пишат само за положителното въздействие на музиката. Музиката не е само класическа и поп. Някои видове музика оказват вредно и разрушително въздействие.

чесно да ти речем - не сфанах оти са те минале и тебе с минусо! айде я се лиготим и пишем щуротии ама твойто си е баш на место.

:)E, па оти... Оти чалгата действа като спирачка на любителите си и не им дава да крачат напред. Та чалгар като види нЕкой по- напред и му тракне минусче, та и он да се почувства щастлив за нещо... Не ги отразявам...Малко адреналин с Дуги-,, Wolf To The Moon,,-Rainbow

На мен ми е любопитно какви водни кристали биха се образували при слушането на чалга. Нали се твърди, че молекулите на водата се влияят от думи, музика и тн.

силиконови с бутокс и екстеншъни... предполагам?

Чалгата е музика за простолюдието. Имам непоносимост към нея и не мога да отговоря.

а па я си претпочитам да ми е тесно доле около ..... а не да ми е тесно около ушите. да нанижеш на една врав оргазам, патешка кожа и тръпки - некой се е излетел без да мисли особено....