Коментари - Начално училище в Уисконсин забрани концерта на Майли Сайръс и Доли Партън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е проблемът с песничката за дъгата? Това, че джендърите са я избрали за свой символ заради идиомът "да мина под дъгата", свързан с глупаво суеверие, че ако минеш под дъгата ще си смениш пола, не значи че дъгата е тяхна и ние трябва да я отричаме.

Песничката си е даже много хубава. Чак на мен ми се прищя да живея в този рейнбоу уърлд, не като тук само облаци.

малък успех и то с какви усилия, поне едната песен са спрели, която си е чиста пропаганда, което значи че ЛГБТ са пуснали яки корени, не ми се мисли като тези дечица станат тинейджъри и после в работата, вече облъчени, какво чудо ще настане по целия свят. Дали ще успеем да спасим децата си в които тези "общности" се целят съвсем съзнателно.

Страхотни певици,талантливи с хубави песни.Двете много хубаво изпълняват песента Джолин,но и те се продадоха да рекламират джендър идеологията

Ако в България се забрани концерт на Азиска палавата миска, ще стане чудо - врясъци до небесата че е расизъм и е срещу древната ромска нация, наследници на египетските фараони!

Училищната администрация, въпреки байдън и 90% от медиите... Браво на хората...

Майко мила! Да забраниш дъгата, защото пенделите злоупотребяват с нея! Това е все едно да забраниш патриотизма в България, защото патриотите в парламента всичките са за затвора! Забранете ЛГБТ намесата в учебния и извън учебния процес, но как ще забраняваш дъгата? Утре, ако се ядосаме на Япония, ще забраним ли слънцето?

Абе, тази песен за дъгата не е точно песен за дъгата, а дискретно облъчване. На бас, че не са им забранили да рисуват дъга в училище или да й се любуват, когато се появи в небето. Просто проявяват здравомислие (каквото у нас все по-рядко се наблюдава по тази тема)...

Добре де, защо не предприемат мерки да забранят на пенделите да цапат дъгата. Да я оставят на децата и толкова!

Предприемат мерки. Поддържат Тръмп и нормалността. В момента там не може да се направи повече.

Човече божий, къде точно го видя това "дискретно облъчване"? Сериозно, тоя страх от "джендъра" е някаква патология вече.

По-добре късно, отколкото никога! Сетиха се до какво водят двусмислените послания към децата.

Учителката да се сърди на своите лгбт приятелчета, които откраднаха дъгата от децата и правят драг шоупрограми за деца. Нищо чудно, че родителите са предубедени и са гласували за чиновници, които да спират това.