Румен и Ралица напуснаха ”Dancing Stars”

Румен Луканов и Ралица са поредната двойка, която напусна "Dancing Stars", само две седмици преди финала.

Обратно в новината

Коментари - Румен и Ралица напуснаха ”Dancing Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно? Изгонили "Танцуващият с кутии"...Не мое да бъде?! Дървото и баба Лати ми бяха най-симпатичните. Повече от амеканската каубойка и нейния партньор, дето ги величае бабаИлияна с надеждата да я поканят на гости и за някой филм в САЩ.

искам да ти кая, че бг език се забравя, или по-скоро думите ти бягат, кигато обстуваш на англииски непрекуснато. а това се налага, туи като живееш в америца и работиш в тази страна. а акцента е разбираем по сустите причини, а и заради това че стелла не се е врустала в булгаря от 27 години

На мен пък Румен ми е симпатичен. Да, не може да танцува, но той не претендира обратното. Иска се голям кураж да участваш в подобно шоу, така че не хвърляйте камъни по човек, без да сте сигурни, че вие ще се справите по-добре! И не са изгонили Люси заради Румен. Просто такъв е бил вота. Всичко е шоу, забавлявайте се и не изпадайте в излишни спорове и създаване/разбулване на интриги и т.н.

Направо не мога да повярвам !Най- сетне.... Бях на път да се откажа да гледам шоуто ако и този път бяха оставили дървото Луканов.Лиготийте на Глория също ужасно дразнят. Мойте фаворити са Ангел и Дорина

наи-накрая! вече си мислех, че ще го пенсионират в това шоу, и тои като баба лати с вечните протекции.

Жалко, че на адашката ми й се падна такова дърво за партьор, пак много издържаха...

Гледах предаването в понеделник и не можех да повярвам какви суперлативи се изказаха в защита на участничката Стелла! Едва ли не е най-най извънземна направо,всички сме били знаели кой бил Рики Мартин и как била се доказала и тем подобни глупости! Невероятно! А танците на прехвалената жена ми се виждат тромави да ви кажа честно...Ужким била гимнастичка,аникаква гъвкавост,никаква грация,не разбирам какво толкова я възхваляват...А в понеделник накрая на танца,горкият и партн/ор като я вдигна,залитна сериозно,добре че не падна заедно с нея. Била и каскад/орка...като че по-отива да е каскад/орка тази груба жена.

Стела може и да танцува добре. Но аз не понасям да ме наричат завистлива българка, понеже харесвам повече Елен, или Ангел и Дорина. Не мога да приема, че Стела ще се фръцне и ще откаже автограф на малки дечица и да ги разплаче, понеже поискали първо от Део на "Фанта фиеста". Не мога да уважавам човек, който е забравил родния си език и превзето говори на акцент. Не приемам изрази от рода на "Ние, американците и вие, българите". Затова както и да танцува, искам шоуто да спечели човек, който твърди и се гордее, че е българин, защото това шоу все пак е българско.

Хората не харесват Стрла просто защото е прекалено добра. Всеки път играе перфектно, та чак доскучава. Но аз я подкрепям, защото ми харесва като човек. Обаче предаването ще спечелят или Ангел, или Део, а защо не и Елен Колева... Люси също беше интересен, ама заради Луканов го изгониха...

СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ ГЛОРИЯ, КОЯТО С ПРЕВЗЕМКИТЕ СИ Е НАПРАВО ПРОТИВНА. НЕПРЕКЪСНАТО СИ ОПРАВЯ КОСАТА И ПРАВИ НЯКАКВИ ЧАЛГАРСКИ МУЦУНИ. НА СВЕТЛЬО МОЖЕ ДА МУ БЪДЕ МАЙКА, А МУ СЕ ВИСИ НА ВРАТА КАТО 20 ГОДИШНА. НАПРАВО СМЕШНА С ПОЗИТЕ СИ.

Знаете ли го тоя виц? ... - Таткооооо! - Пинокиооо! хахахаххаа

Тоя Румен не е наред, но явно някой го натрапва за лице в телевизия. Вижте само как се държи с участниците и особено участничките в шоуто, което води. Няма никакъв такт и никаква мярка.

В неговото шоу се държи отвратително назидателно ... и не мога да разбера защо през цялото време досажда на хората ,говорейки абсолютни тъпотии,докато те играят ! Отврат просто ! И никой не смее да му каже нищо ! ...с тая лисича муцуна ...............

Аз пък се чудя що дирят в журито Раева и Сърменов. Танците не са нито художествена гимнастика, нито театър

Изгониха Румен ,което беше очаквано, но Глория и Петко имат според мен манипулиран зрителски вот а и журито по незнайно ,какви причини ги толерира ,което дразни и мен поне ме навежда на мисълта ,че всичко е предварително нагласено.

Румен въпреки ,че не ми е симпатичен беше коректен и каза очевидното ,че не става за танцъор а просто е приел предизвикателството да се опита да танцува ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА(естественно и хонорара му никак не е малък) и за да забавлява зрителите.

А Петко и Глория кога?

Дано е по-скоро.

"Аз дойдох тук, за да танцувам за българите и ако ще ме оценявате, гледайте танците ни. Аз не съм тук за интриги". За пореден път Стела се показа, колко е високомерна и нагла!!!!Открито обижда българите, а на Илиана ще кажа, да иде нейната любимка в друга страна да танцува и да видим, дали ще я лансират така както тук!Да си ходи там, където е забравила българският. Няма място в България!!!

Е тя се е доказала в чужбина, какво повече да се доказва. Какво значи лансират? Тя просто може да танцува. Лансират Глория, която освен кривене на джуки нищо друго не прави.

Ама верно голямо кривене на уста пада - направо си е шампионка в тази област!

А ти просто не си в ред баси и завистливото племе Стела е класи над всички така наречени звезди там.И зорлем се опитаха да я вкарат в някаква интрига

Това, че се е доказала в чужбина, го казваш ти. Други докаателства няма, а и никой не я знае и коментира. Коментират я едиствено в този случай в БГ.

Новината е за Румен Луканов, завистник! Но явно не можеш да се отървеш от завистта и веднага почваш да плюеш!

Защо не можем да се зарадваме на успеха на другите? Та Стелла танцува прекрасно! Дървен е Петко, нищо че есимпатяга, Глория е горе-долу, Елен и Стела са най-добрите!

А от мъжете Део и Ангел също са добри.

Аз не гледам предаването, но 10 - годишната ми дъщеря го гледа, та докато върви и аз закачам по нещо. Чета в нета, че всички били срещу Стелла, била с връзки, Раева я толерирала и т.н. Веднъж я гледах и ми се стори перфектна, ама си викам какво ли разбирам аз. Та вчера въпросната Стелла беше на елиминации и дъщеря ми вика дано изгонят Стелла... Ба, викам си щом и детето е срещу нея явно наистина има нещо. И я питам - Защо да изгонят Стелла? А тя по детски ми отговаря - Защото е много добра, а аз искам да спечели Ангел! Така, че май нищо си и няма на Стелла, просто някои не са й на нивото и се дразнят...

" - ама си викам какво ли разбирам аз.".наистина нищо не разбираш. а 10 годишната ти дъщеря- още по-малко. Тъпо е , когато родителите смятат децата си за гении.