Коментари - Наско Месечков на пътешествия в Австрия, САЩ и Дубай с дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъъъ, кои са тия?!

При родители българи е странно детето да е с турско име.Иначе е сладурана.Но като порастне ще се чуди защо носи турско име.

А колко пъти и сменят памперса........ ..

И кой точно беше тоя? И откъде пари за подобни екскурзии? Аре НАП да се самосезира и да му спретне една проверка..

Тоя освен, че е педал друго не се сещам за него. Май беше и някакво танцьорче. Не мога да преценя кое е по-зле - като се пише за Мика или за тоя джендър.

Ни го знам тоя ,ни ми дреме де ходи.... Пишем ...вятър да вее.... и народа все повече да простее.... С конКУРс ли ви набират в тая редакция бре ?

Кой го интересува къде и кога ходите бе Льольо?

Не познавам тези млади хора, но мисля, че такава демонстрация не е добър модел за подражание, а по-скоро проява на снобизъм. На тази крехка възраст детето има нужда от обич, внимание и сплотено семейство. Дългите пътувания само ще го изморят и стресират, без да оставят в паметта му почти никакви спомени. За него е все едно къде се се намира. Важно е да се чувства добре с най-близките си хора.

"За Айлин беше много вълнуващо. Впечатли се от пустинята, фонтаните... Това си личеше от самото изражение на лицето ѝ", дете на 1 г. и 6 м. се е впечатлила от пясък и слънце... Хахаха...какво от това?

Смесковци

Айлин е турско име. Помашка му работа

кой е?

Никой!

Едно време беше влюбен в Мика Сточковица.