17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълниха ефира само с връзкари, а нашите деца с дипломи слугуват в чужбина, аман от тия неграмотни послушковци, но идва време ще си се гледат един друг, защото от другата страна ще има само старци, на тази трябва да и вземат парите и да я пратят да работи касиерка в супермаркета!

Съжалявам, но аз не виждам красавица тук.

Явно е решила да изкарва пари, след като остана вдовица. Няма лошо, само че не си дава реалната представа доколко е изтъркан образът ѝ изобщо преди да е започнала, какво остава след това...

Само тази липсваше.. Още едно недоразумение , което драска из публичното пространство и крещи за внимание...

Наталия е симпатяга, БЕШЕ умна колкото Цеца Величкович (бивша на разстреляния сръбски мафиот в миналото Ражнатович) и взе че се омъжи за друг такъв бандит, отново от бившата Югославия. Това за нея си беше 100% живот в златна клетка !! Не завиждайте, тя си е платила за глупостта, и сега й е дошло времето да се почувства наистина жива !!

Хвърляме пак мрежите и въдиците за следващия шаран!

Хаха, и аз това си помислих, особено след като прочетох, че интервютата ще се взимат я на борда на самолет, я на яхта ....

Хм?!? Щом ще прави нещо, значи мафиозо може и нищо да не и е оставил

Аз я харесвам може би защото не е руса и някак си е с маааалко по-различна красота от златките и другите, които са ни натрапени в последно време. Но няма нужда да се завръща с глупави предавания и да натрапва себе си, а вие дир да се чудите какво да пишете. Сега ще се опитва да се изкара от интелигенцията ;) Няма да я гледам!

Мисля, че сред съществуващите няма хора, достойни да седнат до тая богиня.

Няма да гледам програмата, не си правете труда да рекламирате.

Помня тати като подари на мама диамантен пръстен, играех тенис отстрани на блока с едно момченце с очила. И след туй ходихме на паметника на почивка. Бях 7-ми клас. Имаше къдрици на кичури изрусени, майка ми.

Позастарялите бивши хубавици са много харесвани от безполезни синковци с богати татковци. Татковците тия хубавици са ги минали преди 20 години.

Предаване с повей на фалшиви диаманти, нелегално злато, малко дрога и сръбска музика - пардон .. сръбска мафия.

О Боже ... сега личицето ми няма да се отлепи от екрана, а ръчичката ми от пишката ми ... Каква невероятна новина, какъв фон дьо тен за моето психично равновесие !!!

Бръчки, силикон, съпруг във вечните ловни полета, изобщо южноафриканска романтика. Но щом и Фотошопа не върши работа нещата клонят към откровена оферта на първа страница на Дира срещу последните 200 евра - "Натали Гуркова отново търси глупак". Силно се надявам, че знае в каква посока се движат стрелките.

Цитат: "Наталия и Стилиян обещават да търсят индивидуалните отговори на вечните въпроси: колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът, защо изневяряваме, важна ли е кариерата, цената на славата, страхът от смъртта, значението на парите..." Ако следват примера на Гуркова, важното е да се оженят за бос - може черногорец с диамантени и платинети мини в ЮАР. Разследван там за търговия с крадени вещи, пране на пари, укрити данъци и така нататък. Ако има късмет, ще го гръмнат там. Това би трябвало да е любовта. ;) Значението на парите явно го знае. Въобще пример за подражание.

Ще пропусна.

Може би най-стимулиращия човек. Гостите ще говорят на нея, а не на зрителите. Но вече май освен работа има и нова любов. Хайде да погребем още един

Тези минимозъчни индивиди, освен да дрънкат глупости, друго не могат да правят.

Абе хора не ви ли заприлича на Анджелина Джоли на тази снимка? не се бъзикам.

В първия момент помислих,че е Анджелина Джоли, докато не прочетох името.

Да ОК значи не съм само аз...мног прилича!

много бързо се съвзе от загубата...прозрачни са в намеренията си..

Нека Наталия да каже защо изневеряваме, аз не изневерявам.

stankow

За да е интересно едно предаване, водещият трябва да е с широка култура, добри обноски и остроумен. А не манекен.

Идва да си търси нов спонсор, че предишния го утрепаха. Хайде баламурниците да се строят! Всички богати ахмаци на баламатума...

ха ха ... видях заглавието и влезнах да напиша нещо подобно , пък ти си се справил вече . +++

За 10 минути разходка по улиците на София ще намеря поне 2-3 по-красиви и поне 100 по-умни жени.

Браво. Наистина ангажирана жена. Ще разказва за значението на парите, наркотиците и други актуални теми.

Он-лайн - ще рече, че никоя телевизия не иска да й отдели време. При наличието на толкова кабеларки, направо срамота да не отделите малко време на този български талант! ;)

Това пък нещо от коя дупка, наръсена с нафталин изпълзя?

Тоца Дъ Крокодайл съ пукъ по шевовете от яд, а чи излиза точно в този момент по майчинство... Мегз1-2-3 до мегз46 еоод припада в съда... какво ли правят другите вип-кокони от модния подуим в страната? Стей тунед! Ше ви осведомим само и единствено тук!

Изглежда много весела тази вдовица......

Убава зряла праскова... Кой ще и клъвне първи в Булгаристан?

Малко ще 'и се наложи да поработи, защото досега работеше красавица и съпруга, но нещо меценатът изстина. Не трябва да се забравя, че "господарката" няма как да не е позакътала нещо в наследство от богатия си съпруг. Иначе щяхте да я видите на работа точно на кукуво лято.

Вероятно й се налага да поработи, но от 2000 гледания в youtube няма да изкара и 10лв. Колко е жестока съдбата към престарели красавици, женени за мафиоти?!

Кой?

Не русия, нито русата, ами черната, ама все тая.