"Мис България" 1998 Наталия Гуркова се завръща в светa на шоубизнеса след почти 10-годишно отсъствие.

Вижте снимки на Наталия >>

Новият проект на режисьора Стилиян Иванов и Гуркова е онлайн предаване, което ще носи името "Те са!". Потребителите ще могат да следят епизодите от 1 февруари в YouTube и социалните мрежи. Всяка седмица в 24 минути предаването ще представя знакова за България и света личност или тема. Епизодите ще бъдат субтитрирани на английски език.

Наталия и Стилиян обещават да търсят индивидуалните отговори на вечните въпроси: колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът, защо изневяряваме, важна ли е кариерата, цената на славата, страхът от смъртта, значението на парите... Някои от изданията на формата ще разглеждат и теми, като нашите корени, смисъла на изкуството, бъдещето на хората...

"Те са!" е документ на нашето време, който ще се реализира под формата на интервюта в типична за госта среда - работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта...", анонсира Гуркова.

Това бе първият пост на манекенката в Инстаграм след смъртта на мъжа й. Съпругът на Наталия Джордже Михалевич бe застрелян на 24 септември миналата година в град Бедфордвю в ЮАР. Свидетели разказаха, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, след което са избягали. Извършителят на убийството все още не е заловен.