Най-досадните навици в една връзка

Той не оставя чорапите си на правилното място, а тя прекалява с грижите за домашния любимец, но това не са най-големите проблеми на една двойка, показва ново проучване.

Обратно в новината

Коментари - Най-досадните навици в една връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде забравихте, пърденето, бъркането в носа и постоянното мрънкане??

Забравихте за мрънкането и вечното критикуване. Имам такъв в къщи.

Доста по-честичко женичките мрънкат и се оплакват ....

Статията описва средностатистчески изпростял бачкатор, живеещ в панелка, който не почиства след кучето си, което традиционно сре в градинката до блока... Ключовите думи цигари, чорапи, телевизор, мързел, финансова неграмотност, борба за дистанционно... са типични за най-масовият български гражданин, който бачка 5 дни седмично, живее в краен панелен квартал, кара опел, пуши виктори, има куче и споделя къде е пил, ял, сал и пазарувал във фейсбук...

абе и аз слушам , но нищо не чувам. съдба.

Бедните имат голям телевизор, богатите - голяма библиотека.

Пази Боже, от човек с голяма библиотека и само една прочетена книга... На богатия книгите са му в главата... но това вече не се цени , защото всеки, който се покаже по телевизора е звезда.

Тази закономерност с книгите в главата на богатия НЕ Е задължителна. Има достатъчно богати хора, които нямат много книги в главата си. Е, освен чековата и спестовната, разбира се. ;-)

Въпросът е, какво си прочел от тази боблиотека?! Или само си я имаш и й бършеш прахта :)))

поредната псвевдо-статия. ДИР-а пратете си служителита на вечерен курс по журналистика!

Че то жените пушат повече от мъжете.

просто и кажи, че има по-приятни неща, които може да слага в устата си, а а ако иска да и се скапва дроба, пожълтява кожата и развалят зъбите да си пуши!

Интересно ми е че употребата на алкохол не е спомената. Традиционен повод за недоволство.

Дами, аз съм перфектния мъж за вас. Телевизия не гледам, ползвам я само за фон. Борба за дистанционното с мен няма да имате. И не пуша.

1. до 30 ли си /не че аз съм, но агнешкото не е никак лошо/ 2. Висок и добре сложен? 3. яко кинти 4. интелигентен и интересен 5. ценител съответно номера ми е 0888000000015428

Ами ТИ какво предлагаш насреща? Или искаш всичките 5, а предлагаш само последното (тел. номер)?

Маце, аз неразбирам защо ти трябва "3.яко кинти"? Другите точки не са ли ти достатъчни? Аз ги изпълнявам. Вие приятел съответно съпруг ли си търсите или някой който да го доите за пари? Ако е второто сбъркали сте човека и желанията. Редете се на опашката за Коко Динев.

Пич, може ли телефона ти?Макар че като си помисли човек, заслужаваш нещо по-младо и по-модерно от мен!

Само заради обръщението "дами" Ви давам 10 +.

Когато има пари другото не е от значение. Много жени се правят на две и половина и говорят натруфени глупости, но видят ли цвета на парите и всичко става относително.

С пари невъзпитания е прям, дебелия е едър, плешивия е зрял, и т.н.

Много обичам парите, но повече обичам свободата си!

Той, поетът, го е написал в стихотворението за парицата: ...Ти и стари подмладяваш, ти и грозни разкрасяваш....брайно, нямаш ли парици, ти си просто диване и какво ли още не! И е бил прав дядо Славейков. Прав е и сега.

Така говориш, защото може би не си попадала на мъж с пари и не си видяла какво значи мъж, който смята, че всички му е позволено, защото видиш ли, бил имал пари.

Не съм тя, а той. А такива, дето си мислят, че всичко им е позволено, са проблем за всички около тях, независимо дали имаш вагина. М/у другото майтапа си е майтап, но един мъж, който работи за семейството си е много нива над някой келеш със самомнение, пък като ще и тоя келеш да прилича на Джеймс Дийн. И ако една жена не го схваща това нещо, си е за нейна сметка.

Аз все още не съм имал сериозна приятелка, но когато си намеря, и заживеем заедно, ако тя пуши цигари, това ще е проблем, просто няма да се разберем. Аз не пуша и миризма на цигари в къщата ми няма да допусна! У дома не се пуши и затова ще и бия шута от дома ако не ги спре!

Е, колко смешно. Че нали тя ако пуши ти въобще няма да подхващаш връзка с нея? Що ще трябва да се унижаваш и в последствие да и биеш шута?

E какво сега да отбягвам всички които пушат ли? Ако ми хареса някоя пък после се окаже че пуши, няма да я отбягвам. Много ясно че ще говоря с нея да спре цигарите. И ще й кажа че няма да заживеем заедно докато пуши. Но това са далечни работи...още не са се случили,че да ги мислим. Тук говорим общо.

Исках да кажа, че много ясно че предварително ще й кажа че няма да заживеем заедно докато тя пуши. Следователно няма да се стига до гонене. Първия ми коментар го написах по дефоулт. Събиране няма да има докато тя пуши. Аз цигарен дим не мога да търпя. А и все още не съм намерил такава с която да водим такива ,,преговори" ;)) Да се надявам да случа на непушачка ;D

Ами вземи си къща със балкон и я пращай там. Ето ти компромис.

Да ти кажа, пушач рядко ще остави цигарите заради ултиматум. Обикновено се нервират и отиват да запалят...

аа компютъра а???също!!!

Ами ще си вземете два. Това вече си е почти необходима вещ и то персонална

Някои хора просто се дразнят другия като е пред компътъра. И 5 да имаш все тая

Най-голямата досада е да ти се лепне един прост егоцентрик с власт и възможности. Тогава нямаш личен живот, защото ежедневието ти минава в борба с този паразит, който си е въобразил , че едва ли не ти е създател. Много обичам такива да ги подритвам и да ги пощипвам по гъза, въпреки, че и на мен не ми е леко.

Забравих да добавя , и да си въобразява , че има връзка с тебе. Ей лоша работа е луд с връзки, пари и възможности. За тях няма принудителна психиатрия. Могат да те подлудят ако им попаднеш в полезрението. Избягвайте всякакви виртуални контакти , изнасяне на лични данни и снимки. Те са сред нас.

Добре, че имам връзки да ми пратят IP-то ти. Така ще ти се лепна, че ще видим кой кога, къде и по какво ще го щипе...

Ами за кво си го хванала тоя богаташ? Нали заради парите му си го взела! И за тва го търпиш. Ами махни се от него бе! Ама това означава че ще ти спрат и $$$. И няма да има от къде да сучеш! Хвани си един безработен който ги няма тия лоши черти и си живейте спокойно, нищо че ще е скромно. Кво се целите все в богаташите!

Колко бедни егоцентрици и себични егоисти има, нямаш си представа. Беден, богат, щом е такъв - далеч от него.

Ти някъде видя ли да споменавам, че аз съм хващала някой? И за какви пари ми говориш? Има огромна разлика, това , ти да имаш връзка с някой и някой да си въобразява че има връзка с тебе пък ти да не знаеш. Това са психопати които съвсем не са наред с главата, обаче той си въобразява разни неща . Тези психопати имат и други отклонения в характера, като почти винаги са насилници и тормозят жертвата си по всякакъв начин . Не си ли чел звездите как ги преследват лудите?

То такива освен пари, друго няма какво да ти предложат. Ако жената търси някакви качества в мъжа, нормално е този да я дразни , въпреки многото кинти.

Относно цигарите един приятел казва на жена си - Га ма зе пушех ли? А колкото до дистанционното - аз не знам някой да има само един телевизор... така че някак си ми се струва тъпо... За другите - иди, дойди...

Правилно. Много е тъпо да се опитваш да променяш някого според твоите представи. Или си го избираш от началото такъв, какъвто ти се харесва или правиш компромиса.