17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости. Без алкохол, кафе, цигари, палма и захар и всичко ще Ви е наред.

Точно с пълномаслено мляко и яйчени жълтъци мазнини ще сваляме, а?

От някои краища му викат “ФИет биернери”

явно не знаеш как функционира собственото ти тяло, сигурно за таралясника си всичко знаеш

Туй го могат само богатите. Бедните пушат, и пийват щото така олабват. И муаат палмово щото е диетично, нали чаткаш. Коя батка ще има ресурсите, времето и парите, за нещо аутентик.

Tupite i mai kompleksirani goveda po vsichki zrmni kulbeta!!!A Tozi ili tazi koito sa napisali materials da at li si smetka,Che 80%ne znait niakakvi ezici

"фетбърнъри" имаш, авторката, вместо мозък

"Класикът сред фетбърнърите е ябълковият оцет" !!!!!! Нели напиши и за "мозъкбърнарите", които се консумират от редакторите и писателите на статиите в ДИР.

"Класикът сред фетбърнърите е ябълковият оцет" !!!!!! Нели напиши и за "мозъкбърнарите", които се консумират от редакторите и писателите на статиите в ДИР.

Ако искате да транскрибирате по-точно английската дума мазнина , то тя би била фАт, а не фЕт. А най-добре би било да сложим българско понятие, като топящи, или изгарящи мазнините продукти. Стига с тези англицизми!

Я таков си се аресвам- с тело като кръстоска между хипопотамка и кашалот!

За евриуан, който не ъндестендва, "фетбърнър" е фуд продукт, който бърнва фет, щом се ийтва в комбинация с правилен екзърсайзинг.

"Фетбърнъри", ха-ха-ха-ха, хаааааа, вие сериозно ли?

"Невротрансмитерът се грижи за това тялото да премине от режим на "пестя енергия" в "изграждам енергия" - пълна глупост, норадреналинът усилва енергоразхода, отделя се повече при стрес, когато енергията е необходима, за да се справим с писихически или физически стрес

"изграждам енергия" - мухахахахаха

По принцип си прав. Само за кафето не си познал. Ако се пие без захар( (и стига да не се прекалява), си е много силна напитка за повишаване на метаболизма и стопяване на мазнини. А също в известна степен е и анти-оксидант.

ha-ha-ha-h-ha

Започвам да си мисля, че такива нелепи, буквални транслитерации показват не толкова некадърността на автора, а целят по-скоро провокация. Все пак не се изискват кой знае какви задълбочени познания по английски език за да се преведе fat burner като изгарящ, топящ мазнини. Но ето, че точно тази нелепица е подразнила повече от половината от коментиращите и те са си направили труда да пишат по повод това незначително материалче. Поне при мен беше така, дето никога не съм си представяла , че ще седна да пиша коментар в dir.bg.

И откога, за Бога, "фетбърнър" е дума в българския език?!