17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Молете се за мир и търсете Бога с покаяно сърце, че последните времена са наблизо. Вечна слава да бъде на спасителя Господ Бог Иисус Христос.

Различни неща искат жените - баба ми казваше, че като слушам мъжа си, ще живея прекрасно, но то съвсем друго се оказа като го слушам. Тача че се спрете с обобщенията. Всеки да си преценява какво да прави с живота си.

Жените искат най-вече богат мъж, но не ги съдете, защото вие искате хубавици...

Я първо някой мъж тука да каже, познава ли някоя жена до край, с нейните изисквания? Аз поне не познавам такъв който би казал, че знае какво искат жените?

Има хиляди, които го казват ноооо...дали е вярно !!!

Аз па мое да не искам връзка. Проблем ? Нито искам да се съобразявам с някой, нито някой ще се съобразява с мен. Даже правя услуга на жените. Плюс това, като гледам майка ми и баща ми, по-добре никога да не се женя, че не искам да свърша по същия начин.

Имам много силна връзка основана на взаимно доверие, честност и безкористно удоволствие, не само с един партнйор, а с няколко , хомо и хетеро.........с Джони Уокър, Капитан Джак, Водка Столичная, Сливенска Перла, Текила и пр. и пр. сърдечни отдадени отношения....

Някои просто не могат без скандал, стимулират се и си прекарват добре. В крайна сметка тяхна работа. Всеки да си живее така, както смята за добре, а не да слуша разни, защото докато си проумее грешката, ще е фатално късно.

"които постоянно спорят, карат се, викат си, сърдят се и се ядосват един друг, но въпреки това остават заедно." Е, и каква е далаверата да се остава заедно в такива ситуации? Да се провери на финала кой ще остане без нерви пръв?

Далаверата е да смачкаш противника, партньора като противник. Тези са с по-изявен Марс (Мангал) предполагам.

Не се съобразявайте с допотопни изисквания от рода на това как да се грижите за мъжа. Такива са най-обикновени лекета, но за това основна заслуга имат майките им.

Всичко е относително, но конкретно за нуждите са прави. Като жена винаги ме е бвесявало как трябвало основната ми задача била да се грижа за нуждите на мъжа. Да, ама по цял ден съм на работа, първо, и второ, аз нямам ли нужди, децата и дома ми нямат ли. Истината е, че ако двамата не се грижат за всичко, връзката е обречена.

Всичко опита до личностно порастване на индивидите. Проблемите във връзките са следствие или на илюзии или на липса на правилна комуникация. Връзка между непораснали индивиди основана на проекции, социални модели и компенсаторни механизми не съществува дълго. Когато индивидите са наясно със себе си и го комуникират истински, тогава има връзка. Останалото са статуси във Фейса и Инстаграма.

Всичко е относително, дори и тия съвети са такива. Всичко опира, най-вече, до умствения багаж, до взаимното уважение и изградената философия за живот на двойката. Това е като локомотив с вагон, почне ли да си мисли вагона, че е локомотив, обикновено се случва разделяне на двойката.