Коментари - Небинарната Ема Корин се появи по бельо на фестивала във Венеция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозни са и двамата с Рами. Дали са бинарни, тринарни, не ми дреме. Аз съм зрител и са ми грозни.

Небинарна с бинарно бельо... Този свят напълно превъртя...

Филип Киркоров бинарен или небинарен путлераст е ?

ужасна е и дрехите ужасно

Някои обратни освен с гнусотии няма с какво друго да изпъкнат.

Какво е небинар?

Няма кой да вземе една гьостерица и веднага ще стане бинарна! Да ходи да се лекува, а не да го представят като нещо норлано.

С такава физиономия няма как да привлече вниманието в Холивуд, не е убавица по техните стандарти. Остава да си измисли някакъв скандал да се прави на интересна.

Баси якото копиле баце !! Или е от Перник или е роднина със Серена Уилямс :))

Добре де, нека си е небинарна, нека си е с бръсната глава, ама защо по гащЯ ? Туй не е ли сексуално , да си покажеш г*за? Демек, всичкото е поза за внимание .

У, че гнъс!

Тая / тоя/ това/ кой номер обувки носи ? Че аз а 46 получавам комплекси..

На филмовия фестивал в Торонто в края на 2022 г. съществото отново е било по бельо, което явно си е отклонение, различно и независимо от небинарността. Макар, че нормалния човек явно не разбира какво е небинарност... Дори и да не може в определен момент да се определи като мъж или жена, защо държи обръщението да е "те", "тях" - това хептен не разбрах. Явно съм много тъп и ненормално нормален. Баси. То вярно, че всяко общество има различни критерии за естетика и нормалност, но такава свободия до лудост никога не е било. Колкото и да сме широкоскроени, все пак има биология, което е или едното или другото и каквито и зуми да използваме, не може да направим лудостта по-разбираема... Можем само да се опитаме да я ... и аз не знам какво... да чукаме на дърво просто, знам ли?!!!

Ебати яката мацка. Сто про е разпенила умовете на чичаците във форума.

е*гати чучелото

Когато не си известен с нищо друго освен, че си "небинарен" каквото и да значи това

Тя не е НЕБИНАРНА,тя е НЕНОРМАЛНА. Няма по- красноречиво пояснение, другото е напудрени думи.

единствено ме интересува кой й е дилара

Той само на небинарни продава:)))

E па кво ви става бе италианци, преди две седмици плюехте че ц...иците и дупарата на жената на Йе ви обиждала културата и католическите порядки, сега това нещо по червения килим го пущате па и сигурно ще обере овациите на харпии ката Ана Уинтер..Изтреще свето, поне оная мома на Йе има кво да й гледаш..

Хубава жена и добра актриса, но психично болна, за съжаление... И понеже откаченото ни общество толерира тая лудост и я насърчава, тя няма да потърси помощ и ще четем след някое време как предрусала или се самоубила. Защото когато човек не знае кой е и не може да се намери, е нещастен и страда.

Това май е най-доброто мнение досега, въпреки опитите да се разбере какво точно е искал да каже автора на статията!

От това, което прочетох, разбрсх следното : Небинарносттс се определя в два сспекта . От гледна точка нс ДЖЕНДЪР ИДЕНТИЧНОСТТА,, , т.е.какво си мислиш или се правиш на интересен да се мислиш, че си -, мъж или жена и от БИОЛОГИЧНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТЯЛОТО. Оттук натсм е такава галиматив от комбинации вариЦии и пермутации на тези характеристики, че се отказвам дс обяснявам

... това значи че е поливалентна ли? ?!?

Небинарна е само в мозъка, и точно той трябва да се лекува активно! Иначе си е точно жена - цицки си има, личи си и женското в гащите.....

Хубава е,но е болна. Има нужда от психотерапия и добър психоаналитик.

Ами много нормално сие облечена жената. Ьори с чорапогащи. Има къде, къде по-изрязани шорти без нищо. А роклите с по една каишка на едната гърда и с цепки от талията надолу без бельо са ,,футуристични,, сйде , глей си работатс, редакторе

Прости нацистчета са 99% от коментиращите. Срещнах само един нормалне коментар. Всичко друго - идиоити. Ми като не ви харесва, не го разбирате - защо хейтите и коментирате. С нищо не ви пречи. Но вие създавате агресия. Агресията от кого идва в 100% от случаите - от различните или от традиционните нацисти. От традиционните нацисти.

посмали манго. Природата е определила това да е жена. Че има ментални проблеми е видимо. И всеки, който не иска да влиза в побърканата и илюзия е фашист ли ? Я кажи какво е небинарна??? Какво я определя като такава и какви доказателства имаш... Всички либерасти олеквате само като ви пита човек какво е жена!!!

ПРЕЧИ- и то много...Децата гледат...и подражават...И после-как така станали небинарни...

Побъркана жена. Пардон - това е недоразумение на природата. Но по-ужасно е, че Медиите и шоубизнеса - точно с такива щуротии и сензации се подхранват. Всичко е фасада и пародия за пари и слава. Затова се изтопорчила тая така защото иначе няма какво да каже и покаже. Ако тия "небинарни" наистина се мислят за 3ти, 5ти и 10ти пол - то това е наистина психиатрична болест.... И биха споделили това с психиатри...а не публично и показно - и медиите да се занимават с тяхната лудост.

Нибинарен означава, че може да е човек, а може и да не е. Според преценката, а тя може да бъде, да определиш това нещо на дивеч, да го отстреляш и закачиш части от него на стената като ловен трофей.

То като я гледам си е трудна цел. Пък не знам после какво поже да закашиш като трофей. Освен да разказваш, че си отстрелял Кашчей Безсмъртни.

lu4ka

Може ли някой да ми обясни с едно изречение, ‘айде с две, какво значи небинарен/на?

Не може да се определи от какъв пол е съществото.

Като е небинарно това същество, защо го обозначавате като актриса? Защо му викате "нея"? А, хемороиди възпалени?

Колко е жалка...

Ако знаеха как просто не приличат на нищо, едва ли щяха да се показват така пред хората… Прилича на едногодишната ми дъщеря, малко след като е напълнила сериозно памперса… виси точно по същия начин през бодито, предполагам, че и мирише по същия начин…

Какво е небинарен човек? Това нещо като джендър ли е или е някаква нова модерна форма на самоопределяне. Някой да обясни, моля!

Направих си труда да изчета (почти да изчета) статия по въпроса, за да разбера какво точно е тази и пак не разбрах! Значи небинарен бил човек, който носел отличителни черти и на двата пола и не можел да се определи какъв е. Това значи ли, че е хермафродит? И това прави ли я някакво ново чудо на биологията?

По скоро това е бинарен.

Не ги разбирам тез' работи

lu4ka

Е то, когато е хермафродит е би. Иначе е като при голфа, само стик и само дупка е моно.

Свършиха местата в лудницата ли, та ги развеждат тия като циркаджийски мечки?!

Голямата разлика между тази и традиционалистите е, че традиционалистите искат всички да са като тях или поне да се преструват, че са като тях. Тази просто иска да си е тя. Правилното отношение е да се игнорират и едните и другите до момента в който традиционалистите тръгнат да бият странните и тогава традиционалистите трябва да бъдат набити самите те. :)) Щото те от друго не разбират.

Не е традиционализъм да разбираш как работи природата и биологията. Не може да си бинарен пол, освен ако не си роден хермефродит, което се случва но е рядкост. Това е все едно да кажа, аз съм куче, искам всички да ме третирате така. Вие сте болни мозъци, и изтикахте много традиционно либерални хора в дясно с крайно левите си простотии,.

Да, точно това питах малко по-горе. Благодаря за отговора!

Добре, обаче тая е много грозна. Освен това и бельото и е като от контейнера за изхвърлени дрехи. Просто загрозява околната среда с кретенизма си, което лично мен ме дразни. Нямам нищо против готина мацка да тръгне по прашки, ще се кефя, обаче тая ми е гнусна.

Когато глупостта и болната психика бъдат обявени за норма ....това е резултата !!!

То бива провокации, но тази "небинарност", съвсем на патология заприличва.

Самата грозота като естетическа категория!

Но аз съм от поколението в което най-много можеше да си педерас. Та какво е "небинарен"?

Небинарен означава модернистична шматка,нетрадиционен льохман,льольо и т.н.