17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прави ли пари прави ние каквото и да кажем е без значение

бела, джиджи ми ген си имат дългокраки намахани простеят понякога наживо но не им пука

Абе хора, вие нормални ли сте. Чували ли сте за златното сечение??? Чували ли сте за пропорции на лицето? Явно не и по - добре да не чувате, че ще ви се счупи илюзорният свят в който живеете, че сте най - хубави! Въпросната дама е била чаровна доста преди пластичните операции! Защо толкова злоба, не разбирам... Моля ви, поне не казвайте на бялото, черно, защото такива злобари като вас съсипват живота на много млади момичета!

В магазина до нас касиерките и продавачките на топлата витрина повече ми харесват

Е как неподправена с толкова пластични операции?!?

Стрина

писане на небивалици и то злобни. Нещастници, цял свят и природата е писал шестица на горката ви дама, която оплювате! Вижте си кравите в обора и спрете да мучите!

Боже, тази и сестра ѝ са изключително посредствени момиченца, които са звезди заради богатите и влиятелни родители. Майка им е холандски модел Йоланда Хадид, която беше омъжена за Дейвид Фостър, а баща им е арабски милиардер.

tonk11

Това ли е красотата?

Ами не, на 22 е, изглежда 40 годишна ...

Е каква неподправена красота като в тази няма нищо неремонтирано!

Прилича на травестит.

Цял свят се е заблудил, че била хубавица. Друго си е булгарът да им отвори очите, че николетките са истината.

Между сестрите Хадид, от една страна, и Николетките, от друга храна, има още хиляди жени. Не се хващайте за двете крайности.

не могат да заблудят.... Хаха.

Виж снимките преди тунинга, ама гледай да не получиш инфаркт от ужасТ

Определено имаме имаме различни разбирания за красота с автора на статията!

Това е истинска гавра с естествено красивите жени. На 23 тази жена има 2 ринопластики, лифтинг на веждите (зле направен както се вижда), отделно имплант на брадичката, фикъри на скулите и устните, отстраняване на букални мазнини, някои спекулират за ботокс на челото. На тялото колко корекции има също е скандално.

много е грозна с потивно излъчване, наистина е неподправена посредственост

Тая ако мине без грим през центъра на София никой няма да и обърне внимание. Най много да получи комплекс за малоценост от нашите момичета. Обиколил съм много държави и може да сме всякакво племе, но за мен българките са най красивите жени. Какво толкова ми я възхвалявате толкова не мога да разбера.

Хайде сега, кръчмарски патриотизъм.. най-хубавите жени и най-умните мъже, дрън-дрън..

Хайде сега да я покажете преди пластичните операции.

Не е нещо особено - по улиците на който и да е български град може да се видят значително по-красиви момичета. Ако я сравним, обаче, с която и да е Мис България от последните десетина години, направо е красавица неземна.

Оня гигант Петканова тука е същия шокиращ огромен тазобедрен плот

Да, бих!

Доста грозничка... Добре че е химията, та да се придобият някакъв по-приличен вид ...

И двете със сестра й са набедени хубавици.

за плякане е тая, набивам една злобарка

Да гледат нашите псевдо-красавици тип николетки какво е красота! Без филъри в устните, без тен като тези в Столипиново, без безумни надписи и татуси.... Българките били красиви жени.... преди години да, но сега влезте в инстаграм и ще видите, че всички са като някакъв конвейр за х. Киселина, грозни, несиметрични татуси, двойни космати вежди и грозен черен тен! Същото се отнаса и за батките! Плешиви, татуси до врата и много, много нечистоплътна брада!

Напротив! Тази е правена от всякъде - дигнати вежди, ринопластика, скули, устни. Вижте в гугъл как е изглеждала преди години. Нищо особено! Прилича ми ма средно статистическа рускиня.

Без тен? Баща й е мюсли на тази, искаш да кажеш - с много фон дьо тен

Бързо да слага грима, че не се издържа!

Болнава ми изглежда... без грим, филтри и помада...

Еми не е неподправена. Без филтри и грим може да е, но не и без пластични корекции. Преди тях е била доста по-невзрачна. Покажете някоя напълно естествена девойка, без операции, без грим и без филъри и Фотошоп и тогава ще ви призная. Но такива май не останаха, а и да има, не се бутат под светлините на прожекторите.

Ами без филъри и грим не струва и пет пари

Красива е Диляна Попова, защото се е родила така. А тази е далече от красива, въпреки операциите. Висока е и горе долу прилична, за това я взимат за модел и като я шпакловат със 100 пласта грим-става.

Диляна Попова беше изключително красива. В последнитегодини и тя направи нещо с лицето си. Пак е невероятна, но наистина не разбирам защо красавици като нея пак прибягват до естетичната дерматология.

От погледа за манекенка - Обикновена май-муна, като останалите си колежки... От погледа за обикновена жена - Обикновена, както всички по света жени без грим...

Крадива е! Ама не благодарение на природата, а нлагодарение на доооста добър пластичен хирург :) и естетичен дерматолог.

Аууу какъв крокодил :))))пази бибе тая да ми е у къщата

Красива?!?...Да, аме не. Както казваше Петко Бочаров. Могат да ги вземат тази стандарти за красота (а и много други) и да си ги заврат в еврогейско - атлантическите зад....ци.

Цветята са много красиви и неподправени.

Чак пък красива

ми - не! нямаше естествени снимки. ичаше такива с грим (много). имаше и такива, на които лицето беше снимано частично или прикрито от цветя, коса, слънчеви очила, гримаса...

Тая ако е красива, всички ние сме трамваи.

Тая все едно е излязла предната вечер да се бие срещу Кличко

То пък една красота, естествена... Да не сме виждали хубаво - да, ама... не разбирам превъзнасянето. Или пък аз не разбирам наистина?!

леле мале тва е ако е най красивата жена на света по добре да си ходя от тая планета.само ако мръдна по главната ще видя поне 1000 по красиви момичета от тая скучубра.

Затова ли все прсвя гримаси и се крие зад цветенца? Да не се види цялото и лице както е

LLL

Естествени ли ? А без пластичните операции /няколко на брой/ може ли, да сподели снимки.