Световноизвестният модел и обявена за най-красивата жена на света Бела Хадид, която напоследък често е критикувана за пластичните корекции по лицето си, показа своята естествена и неподправена красота в серия от снимки, които публикува в своя Инстаграм профил.

Вижте кадрите >>

Част от снимките на Бела са направени на плажа, улавяйки всяка част от лицето ѝ, включително прекрасните ѝ синьо-зелени очи и симпатичните лунички по кожата ѝ. Други кадри разкриват прекрасната фигура на красивата Бела, застанала пред огледало в банята си, облечена в изрязан син бански от две части.

Моделът е предпочитано лице за много от най-известните модни марки и издания. Наскоро Бела засне страхотна футуристична фотосесия за V Magazine, като украси корицата на първото му издание за 2021 г. А преди това участва в рекламна кампания на Calvin Klein.

Макар рядко да виждаме модела без грим и филтри, Бела Хадид обича да показва на последователите си в социалните мрежи и своята естествена красота, подчертавайки, че тя се дължи на смесения ѝ - нидерландски и палестински произход.