17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още нещо...Джилде, как не те беше срам да кажеш на Краси че си открила изхвърленото то теб дете, само седмица след като беше излязъл от болница - след инфаркт. Защо лъжете хората, че сте се открили наскоро, като от две години се познавате. Имаш две красиви и успели дъщери, но ти нямаш никаква заслуга за това - и двете са отгледани от любящи истински майки, които живота си даваха за тях. Джинка може и да ми се обиди, че но пиша, но знаеш ли колко обиди е изтърпяло това момиче заради теб. Нети може и да е имала късмета да на знае че е осиновена, но Джинка знаеше още от малка. Онази вещица съседката ви и беше казала. Гордея се, че тя е истински човек и не се полакоми като теб от славата, да хукне и да се снима охилена. Баба й би се обърнала в гроба, баща й също. И твоя баща също. Безсрамница беше и такава си остана.

Ще напиша следващите редове, само защото Джилда си позволява да навира в лицето на хората една полуистина! Запознах се с Джилда преди 45 години, когато Краси (първият й съпруг) я доведе в дома на родителите си. Беше през месец март 1975 година, около празниците. Младо, красиво момиче, от много известно семейство. Баща й е много известен военен пилот. Набързо направиха сватбата, през месец май. В булченската рокля й личеше, че е бременна и хората шушукаха - тогава не беше прието такова нещо. Но изглеждаха млади, красиви и влюбени. Когато се обяви, че очакват дете, Краси беше на върха на щастието. Детето се роди в средата на септември. Излъгаха го , че детето е седмаче и той беше много притеснен. Обаче свекърва й намери документи от изследвания и истината лъсна. Семейството на баща й направо я изгони. Пратиха я при майка й в Мъглиж - и тя я изгони като мръсно коте. Добре, че Краси си я прибра. Целият град знаеше, че детето е от баскетболиста. Сега разбрах, че бил станал артист. Прибра си я Краси, защото иначе щеше да отиде на улицата. Родителите й, уж големи партийци и все с големи къщи - никой не я искаше . Срам ги беше от нея.

Съжалявам, но ще бъда малко краен, дори груб. Тази о...ца дава ли си сметка какви ги върши?!? А медиите, които услужливо раздухват случая?!? Ако търси евтин PR не е намерила начина. Ако наистина приема нещата по този начин, би трябвало да запази емоциите за себе си, без да ги раздухва по медиите. Що за родител би изоставил детето си, когато е малко и безпомощно?!!!!!!!!! Що за човек, изоставен безпомощен, а после приет, обичан и възпитан от добри хора, след като са го отгледали и направили Човек, би им поблагодарил студено и би ги пратил да вървят някъде...... на майната си?!!!!! Страшно много изоставеви деца имат нужда от истинска родителска грижа. И страшно много хора биха им я дали. Неприятното е, че много хора биха се поколебали..... за съжаление. А посланието, което им изпраща тази обществено известна о....ца, би ги отказало да предприемат тази стъпка. Защото всички те биха се притеснили при мисълта, че един ден, вече порасналото им дете би им казало - "много ви благодаря, че сте ме отгледали и възпитали, но аз си намерих семейството, така че...... вървета на майната си, защото не сте ми никакви".

Как не е знаела и защо са крили. Аз чух преди години още че е осиновена без изобщо да подозирам, че Нети не знае. Моята свекърва ми е казвала, а тя е дългогодишна колежка в научните среди с жената, която е била осиновителка. Тя е била професор или доцент, не помня точно, но после почина. Та и аз съм чувала за това осиновяване, хем изобщо не познавам лично Нети и родителите й. После чух, че било новина. Може би самата Нети само не е знаела. Само знам, че Нети ссе е различавала от родителите си, майка й е била строг научен кадър.

Ако смятате, че Нети е красива дайте един лайк!

Със сигурност е хубава...

Аз бих ги заплюл тия. Да си оставиш детето е грях!

АКо не могат да го гледат по някакви причини не е срамно! Но истинската МАЙКА и Баща са тези които са я отгледали и възпитали! Колко е неблагодарна и долна Антоанетка която като разбрала че е осиновена е игнорирала починалата си майка и се радва с "новите родители" които не са я отглеждали..

И как се игнорира починал човек?

Жалка история, не за Нети, а за така наречените био родители, Срам, спрете да ги отразяват, може Нети да не е много умна но не заслужава това

Тази не я слуша главата понякога. Да ходи да и изпишат някакви хапове.

Някои хора не знаят какво искат! Ходят като заблудени овце! Бог е нашият баща и на Него Създателят трябва да благодари за живота си иначе може да се срещне с осиновителите си !?

Баси тъпото парче. Честно! Тази е толкова куха и бездарна, чак дразни. Горкият Дони. Разбирам го защо търси утеха в Тибет.

Циркаджилъци!!.. Хващат дикиш.

Нети е копие на биологичния си баща.

Сакън! ...Недей...!

Може да намери още родители и за Дончо.

Ужас 60 коментара с мнения, хора не можете ли поне веднъж да гледате филма, без да изказвате мнения кой крив кой прав, в крайна сметка това не ви касае

Обществените личности касаят цялото общество! А когато дават лош пример, може и да се порицават! Децата ни няма да четат подобни парцаливи истории без да има мнение!

Знаеш ли какви по-хубави занимания има от драскането тука?

След като не ни касае защо трябва да бъдем оповестени за събитието?! Не ние а тя навира държанието си в очите ни!

Работата е малко като темата за е--нето в селскиа хоремак: ако не се похвалиш, все едно не е станало.

Казва се "ХОРЕМАГ" ! ХОтел РЕсторант МАГазин- всичко в едно.

Нети, ако ке те бяха взели родителите, който те осиновиха, сега сигурно щеше да пееш на някой площат и вечер да ти прибират заработеното. Можеха и да те осакатят, за да печелиш повече.

Абе хора, тази Джилда се е омъжила за друг, знаейки че е бременна с чуждо дете. Той и казва да го изхвърли и тя го прави продължавайки да живее с него и му ражда дете Виргиния май която изоставя и заминава с трети за Германия. Най ми е жал за другата изхвърлена сестра. Тази Джилда не заслужава никаква прошка.

Ами тая явно е била софийска шантонерка, тук оставила дете, там друго и сега Нета ще и вика "майка". Каква майка е тая, никаква, аз моята рождена не исках да я видя, но до синовителката си бях до края й. Нети, а и аз сме имали щастието да попаднем в добри семейства, но тя имали представа колко нямат тоя шанс и какво е да живееш в сиропиталище? Грозна и неприятна история

Моята кучка се казва Джилда, но тя е отговорна към поколението си!

Що ли не съ впечатлих?! Сирак съм.

Точно така. Я си перкай чекиите.

Театъра затвори поради пандемията и Нети тръгна да прави театър и реклама на чужд гръб. Привидно много духовна, всъщност духовно пошла... Нали живее близко до природата?! Кое животно изоставя децата си, без да се интересува от тях а после търчи да се снима с тях?!

Алча и безскруполна! Присъствах когато "предложи" брак на "" съпругът"" си!!!!! Айде, де-съпруг??!?

"А на мама Светла и татко Джиджи бих целунала ръка, защото благодарение на тях съм това, което съм“, изповяда още Нети, Копирано от standartnews.com"

НЕТИТО, ВЪРНИ НАСЛЕДСТВОТО НА ОСИНОВИТЕЛИТЕ СИ !!! КЪЩА. ПАРИ. ПАРЦЕЛИ. НИВИ. ВЕЩИ. СМЕТНИ КОЛКО СТРУВА ИЗДРЪЖКАТА ТИ ЗА 40г и СЪЩО Я ВЪРНИ!!! ИМА МНОГО ИЗОСТАВЕНИ ДЕЦА С НУЖДА ОТ КЪЩА И ПАРИ ... А ОБИЧ И ЛЮБОВ ЩЕ НАМЕРЯТ В УМА СИ ... БЕЗ ДА ИЗДИРВАТ ИЗХВЪРЛИТЕЛИТЕ СИ !!! АБЕ НАРОДЕ, КОГА ЩЕ ЧУЕМ ЕДНА ДОБРА ДУМА ЗА РОДИТЕЛИ ГЛЕДАЛИ ИЗХВЪРЛЕНИ ДЕЦА КАКВИ КАЧЕСТВА СА ИМАЛИ КАКВИ ХОРА СА БИЛИ КАКВО ИМ Е КОСТВАЛО ... ОТ ИЗОСТАВЕНО Д Е Т Е .... ДА НАПРАВЯТ ЧОВЕК ЕБАТИ НЕБЛАГОДАРНИЦИТЕ В ДОМОВЕ ЯВНО ТРЯБВА ДА ГИ ДЪРЖАТ

на кого да върне имотите, уважаеми Миро? родителите на Нети са починали. Искаш да кажеш да ги върне на сродниците и братовчеди на родителите до девето коляно? Да се облажат те от чуждия труд , да намажат някой друг имот и декар? Това е много благородно.

ДА ГИ ДАРИ

Сигурен съм, че осиновителите и не биха приели нищо обратно, защото продължават да я считат за свое дете.

Леко нагарча тази история на Нети. Тези неща са съкровено лични и да ги направиш медийно представление е проява на лош вкус на ...това е мое лично мнение.

Нети, всичко, което имаш и си, го дължиш на осиновителите си, които са те обичали, отгледали, изучили, открили и доразвили талантите ти (доколкото ги имаш). И всичко това, благодарение на отддаденото на теб тяхно време, пари, възпитание, любов. Запитай се какво би станало с твоите "таланти", ако беше отрасла в дом за изоставени деца, както са предпочели биологичните ти спонсори на яйцеклетка и сперматозоид, без да се интересуват от парчето месо, което се е появило. Интересувало ги е единствено удовоствието от секса, а евентуалния нежелан реаултат може и да се изхвърли. Затова не ни натрапвай повече "щастливото" си ново семейство, защото е обидно, неблагодарно и гадно за всички "осиновители".

Всъщност, във въпросното предаване, Нети казва че е благодарна на родителите си осиновители. И не омаловажава техните грижи към нея. Признателна им е. И защо да не се радва, че е открила биологичната си майка. Чувства се щастлива и го показва. Това е.

От кое по-точно е щастлива, че майка и се е развявала от мъж на мъж и е изоставила и двете си дъщери? Аз не бих се радвал, то си е за срам тая работа. Добре, че осиновителите и не са живи, да берат тоя срам.

Да, неблагодарно и грозно изглежда. Аз бих се срамувала от такива биологични родители, а не да се хваля с тази семейна история. Все пак явно крушата не пада по-далеч от дървото.

Народът е казал:"И кучката ги ражда", но не ги захвърля. Тази така наречена "биологична майка" е странно пришита на сватбата на дъщерята на биологичния баща на Нети. Хаха! Ако и това не е латино... Но защо не присъства и другата дъщеря на биологичната майка, която също е била изостовена, но не в дом, а на баща си и Джилда- смело напред към Германия в търсене на нов мъж. Но.... всеки знае себе си, никого не съдим. Но се чудя Нети не се ли срамува с този си произход, ами непрекъснато се опитва да прави сензации. Снимката е от хотел Варната, Варвара, където двамата биологични родители изживяват щастливи мигове заедно.. Повече от ясно е, че залязващата застаряваща "звезда" се опитва да си прави реклама, привличайки внимание, защото нямя "лоша" реклама- важното е да се говори за нея. Само, че нещо се е объркала,защото стана антипатична на малкото, които я харесваха и изпъкна неблагодарността и глупостта й. Жалко, защото има дъщеря, която в момента сигурно е объркана в този екшън.

Здравейте на всички, мнението ми до някъде се припокриваше с вашето, но реших да се поровя и попаднах на статия/посочена по-долу/...Прочетете я и тогава съдете....въпреки, че ние нямаме право да съдим, можем само да си изкажем мнението....И преди 40 години, нещата не са стояли така както сега -самотни майки, инвитро и т. н. .....може да потърсите и статии в тази посока... https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/neti-6-mesetsa-sm-zhivyala-v-dom-mayka-i-dete-420701.html Бъдете здрави всички и дано да имаме повече положителни емации!!!!

В недалечно бъдеще очаквам "щастлива" снимка на вагината на Нети, ама от преди двадесет години ...

Имам чувството, че се разиграва турски сериал ...

Дони е с фамилия Великов, не Ваклинов. Поне проверявайте, след като не знаете от обща култура.

Тцъ, ама и ти не уцели. Фамилията на Дони е ВЕКИЛОВ. Така че и ти си проверявай информацията...

Не знам дали Нети щеше да е така всеопрощаваща,ако беше израснала в дом за сираци.Битието определя съзнанието. Да,може и да е наследила артистичната си натура от своите биологични родители,но това не е достатъчно ,за да бъдеш пълноценен човек.Трябват ти обичащи и всеотдайни родители,уютен дом и добро образование.За тези неща са се погрижили осиновителите й.Не е трудно да си родител на пораснала,успяла и популярна личност,която е със стабилно семейство и финанси.

това е 100% вярно ,ако беше смачкано дете от дом, друго щеше да говори

Сестра й, която се омъжва, не е дете на биологичната й майка, само на бащата. Тогава недоумявам какво прави тази жена на сватбата и на снимката?

Бащата не го ли броиш за човек? А емоционалната връзка, която се е зародила помежду им? Или, викаш, тия неща не са от значение, важното е да са от една майка, а?

Как какво, Нети си прави реклама. А ония двамата нямат нищо против, все пак бащата жени една от дъщерите си, а дъртата е просто за да види старата любов.

Не съм очаквала такава липса на деликатност от страна на Нети, когато става въпрос за съдбата и на други хора, които не желаят такова публично разгласяване на един семеен въпрос.

няма нищо престъпно в този семеен въпрос. Тайните и замитането под чергата , мълчането по така наречените родови тайни карат хората да лъжат, правят участващите невротични, потайни, неуравновесени, носят им болести без време. Истината ще ви направи свободни - свободни от лъжи и недомлъвки.

И сега, какво? Дони си има балдъза, ли?

Който има балдъза и..е два гъза както казват хората...

Фамилната къща на семейство Добреви се намира на закътана улица в самия център на София. Пред двуетажната сграда има малка и китна градинка с пейка. Тежка зелена врата с овално прозорче от опушено стъкло дели живеещите там от уличния прах. Нети и родителите й заемат първия етаж, а вторият е на чичо й."Ето тук живях 25 години", поглежда Нети към къщата, след което гостоприемно отваря вратата. Противно на очакванията, дневната е много по-просторна, отколкото изглежда отвън. А уютът идва от многобройните статуетки и предмети,донесени от цял свят - руски самовар, фигурка на индийско божество, африкански сувенири и т. н. Родителите й - Светла Добрева, доцент по физика, и д-р Георги Добрев, специалист по вътрешни болести, са имали възможност да обиколят много страни. "

Да се благодари Нети, че са се намерили хора които да я отгледат и да я обичат.Не тия са и родителите че чак да ги боготвори.Ами ако не бяха хората които да" смята за свои родители" както пишат журналята как щеше да й мине живота?Затова СПРИ СЕ Нети и бъди благодарна на съдбата.

Много време й е трябвало да установи, че има сестра... " Сълзливи истории" от шипковия храст... Иначе на Нети знам две песни:" Луната спи" и .... една! А деца, деца, има ли Нети? Или онзи манекен на Освиенцим е нефелен? Човек, на тези години, трябва да има достатъчно разум и да е благодарен и има за родители хората, които са го отгледали, а не тази, които са го захвърлили!

Говорейки за достатъчно разум смятам, че ти категорично нямаш никакъв. Дали имат деца или нямат не е твоя работа, защото колкото и да не ти се вярва едно семейство само решава дали ще има или няма да има деца и не трябва да се оправдава за решението си. Освен това ако някой е "нефелен" това до какви изводи води според теб? Че няма право да има до себе си човек,който да го обича и така, че не заслужава да живее или какво? Ами ако е прекарал рак и (примерно) и по тази причина няма деца това значи ли, че живее непълноценно? Абе с две думи си доста ПРОСТ!

Литературен кръжок критикувал Маяковски, че стиховете му са сложни за разбиране. Той им отговорил:" Трябва да имате по- умни приятели в кръжока!".

Дони и Нети имат дъщеря, казва се Лилия. Виждала съм ги заедно по Центъра

В интерес на истината ,това е доказателство ,че кръвта вода не става..тази и артистичност,явно е наследствена. Нека се радват, но защо прави тази публичност.

Това е доказателство, че е трябвало да играе пиески в стола на Дома да изоставени деца

Дони публично, по телевизията, каза защо са взели решение да обявят по този начин как са се развили нещата. Причината е, че и двамата с Нети са публични личности и нищо не може да остане скрито. А слуховете и клюките тръгват много бързо, украсени, разтегнати като локум. За това са взели решение да излязат в публичното пространство с тази толкова лична история. Който се интересува от темата ще изгледа предаванията по телевизията с участието на Нети и Дони и ще чуе със своите уши какво казват и как го казват. И нека да отекват в ушите на хората думите на Джилда Първанова " .... Значи Творецът ми е простил, върна ми детето ....." Който се усеща безгрешен, да продължава да хвърля камъни.

''Кръстев, който е актьор и по ирония на съдбата - дългогодишен приятел на Дони и Нети, с когото двамата изпълнители прекарват не едно лято заедно на Варвара, преди още да разберат за специалната връзка между тях.""???? Едва ли е така ама като искат нека да си го мислят, защото кръвта вода не става ....и едва ли баща и ей така от ''интерес'' към тях е прекарвал толкова време с тях.. Живи и здрави и всеки със съдбата си напред.

Мъчно ми е за родителите, които са я отгледали Нети. Тези двама души са я изоставили, а сега ни представят историята като някакъв драматичен филм. Трудно е да отгледаш дете , не да го направиш.

Петър Кръстев е всъщност Пепи Хилката от Плевен.

Дано не е завела на сватбата оня скелет, дето го играе неин мъж. Че послена сватбарите ще трябва да им леят куршум.

Турският сериал продължава.

Не мога да го одобря,тази публичност,да изглежда щастлива майка й и много си приличат .Но. .как ли би се чувствала Лекарката ,която я е отгледала.никога не бих предара паметта на майка ми.Детството е много важен период от човешкия жинот и би си педполагало ,че че ще си в дом Нети..Съжалявам кофти човек си Нети,нокога не бих предала паметта на Родителите ми тизи ми родители..просто ще съм любопитна.да знам генетичните си корени ..нищо повече и съм 100 % сшгурна в това ,което казвам защото знам какви жиртви са правили за мен родителите ми..за да ме отгледат

Ивчеее ... да не би да те опъват, докато се опитваш да пишеш, ма? Нищо не ти се разбира!

ами виждам си прочел..не ме опъват а ме качват на седмото небе:)

Ни тъ упъвът, направу си тъ ибът :)

Кви са тия хипита?

Блудкава евтина история, тип латино-сериал. Достатъчно. Стига вече. Да са щастливи и да внимават със секса тук и там.

лична история, но след като нети всеки ден я вади на показ, ще я изкоментирам. нещо отвратително има в тия нахилени снимчоци и някакси много тъжно ми става за истинските й родители-тези истински и добри хора, които са я отгледали като свое дете. двамата нахилени дъртака от снимките вдъхват само неприязън, колкото и да се хилят щастливи. между другото, някъде бях виждал снимка с майка й (не бабето на снимката, а майка й, която я е отгледала) и бегло помня, че беше красива и одухотворена жена и тогава ми се стори, че нети по нежност на чертите прилича на нея. наистина, не прилича на двамата грубо издялани типажа от снимките тук...

много вярно е това,което казваш но си прилича на майка и много ..тази и майка

Тази медийна шумотевица май обслужва добре и тримата. С цел - популярност-. Иначе, едва ли тези двамата - баща и майка, са много щастливи от бъркотията, която се случва в живота им. Усмивки като за пред публика. Иначе си е пълна каша. Ама знае ли човек какво може да му се изсипе на главата. Сега да си сърбат попарата. С усмивка обаче.

Въобще не заслужава да се наричат "майка й и баща й". Те не са й родители. А двама безотговорни келеши които са правили секс преди години. Да не би да са я заченали с ясното съзнание, че я създават? Ако се е случило нещо, което ги е разделило против волята им - да, това е събитие. Но не и сега!

Толкова хора като нея са преживели подобни осиновявания. Какво цвили сега? Голяма радост, че е намерила двамата безотговорни хора, които след кратка авантюра въобще не са изживели драмата на раздяла със нея. Всеки си е гледал живота. А сега - вой до небето. Вниманието и емоциите заслужават само тези, които са я отгледали. Тези новите, да си карат живота както досега. Защото ако Нети не беше известна, никой нямаше да разбере за нейното "откритие". Какво се радва толкова. Какви са й тези хора? Никакви. Просто са се онождали. И до там.

Ма съвсем случайно като сапунка. А?