Преди четири месеца, скоро след началото на пандемията, въпреки социалната дистанция и тогавашните строги ограничителни мерки, поп певицата Антоанета Добрева, позната повече като Нети, застана срещу двете водещи на популярно телевизионно предаване, за да разкаже за неочаквания обрат в житейската си история. По време на емоционалния разговор, разчувствал дори екранното дуо, което от години представя на зрителите съдбите на българските артисти, изпълнителката на "Луната спи" сподели, че след смъртта на жената, която е считала за своя биологична майка, съвсем случайно разбира, че всъщност е осиновена.

Така на 44-годишна възраст тя открива не само своите родители, с които в крайна сметка се свързва, но също така установява, че има и сестра, която, макар да се изявява в различна сфера, подобно на нея самата е популярно лице у нас. Става въпрос за водещата на "Тази събота и неделя" - Александра Кръстева, която съвсем наскоро се омъжи за своя дългогодишен партньор Владислав Стоянов.

Вижте снимки >>

Именно нейната сватба, състояла се край морския бряг на Царево, бе повода, заради който цялото "новооткрито" семейство се събра на едно място. Макар хубавото събитие да бе преди повече от седмица, половинката на Добрин Ваклинов-Дони наскоро започна да публикува снимки от него, разкриващи мигове, наситени с искрено щастие, в соя личен Инстаграм профил.

Преди часове тя качи в социалната мрежа кадър, на който позира пред обектива с двамата си родители - Джилда Първанова-Алесиева и Петър Кръстев, който е актьор и по ирония на съдбата - дългогодишен приятел на Дони и Нети, с когото двамата изпълнители прекарват не едно лято заедно на Варвара, преди още да разберат за специалната връзка между тях.

"Семейна", гласи посланието на изображението.

На него Антоанета стои в средата, която е облечена в черна рокля на флорални мотиви с тънки презрамки, прегърнала майка си през раменете, докато баща ѝ е поставил нежно ръката си на нейната талия. Певицата публикува и други фотографии, разкриващи първите мигове на сестра ѝ вече като омъжена жена.

"Поздравления за страхотната емоционална и весела сватба на Алекс и Влади! Винаги заедно!", написа тя.