17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тук някой какво рови в гащите им,знам само, че е велика, от последните големи. За малко да доживее, милата, но не би. Затова пък джуди Денч е жива и да я пазят още, че и като нея няма. Ето, дори публиката /особено от чужбина/, и тя вече се е осрала и дозатъпяла от немотия, злоба и натурална простотия. То само с курвенлък балкански не стават работите някъде.....Поне могат да четат и знаят какво е цигулка и диригент.

"Яжте здравословно и приемайте всичките си ваксини. Аз току-що получих бустера си вчера – 28 дек. 2021. Бети Уайт: Аз съм късметлийка да съм все още в добро здраве." Бети Уайт е сестрата на Барбара Буш. Буш създаде OSS/CIA и Череп и кости на Йейл. Барбара Буш и Бети Уайт са дъщери на Алистър Кроули Барбара се занимаваше с всички политици за ЦРУ Бети се занимаваше с Холивуд за ЦРУ. Бети БЕШЕ {БЕЛОСНЕЖНА} КРАЛИЦА на Холивуд, и ЦРУ-ската събираща адренохром/детска трафик-мрежа.

То не е лошо и към официалната информация, и към конспиративната да се подхожда с критично мислене. а не да четеш зяпнал с отворена уста и всичко да влиза на конвейр. Ясно, че в конспирациите винаги е по-интересно, но дават поле и за твърде много фантасмагории

Тя е единствено дете на Кристин Тес и Хорас Логан Уайт.

Голяма симпатяга и страхотно чувство за хумор. Дай Боже всеки да има нейния дух

Само да кажа, че Бети Уайт почина около седмица след "бустериче".

Доста народ умира след като около седмица преди това е пил вода. Има и такива който дори до последно са дишали въздух.

На една определена възраст хората просто умират. Естествен процес е,но винаги е по-удобно да търсим виновни. Бог да я прости.

Стелиян Стоименов: "Която запази своята младост почти един век" Ебати нискокачествените глупости.....