17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре изглежда за български мъж. Да си признаем, ние нямаме хубави мъже. 90 процент от мъжете ни над 35 са с кореми, плешиви и с квадратни простовати лица. И ниски, да. Другите, тип ММА даже не искам да ги коментирам. Хубав българин е рядкост, даже от известните не знам кой може да се нарече хубав мъж. А, да, Стефан Данаилов на млади години :))))

Време е за перука, Ники. И без това приличаш на хилаво бостанско плашило. Остаря

Смешно ми е 40 годишни мъже да се снимат непрекъснато голи и да ни бутат все едни и същи снимки пред погледите. Ники, симпатичен си ми иначе, ама по-добре вземи създай едно дете (ако можеш, де), щото филмите ти са посредствени, сори. Та поне деца да оставиш след себе си, че си хубав и симпатичен мъж, все пак да остане нещо след теб. .

40 да не е старост? И защо да не си снима тялото, нали полага грижи за него. И стига с тея деца, сякаш човек не може да живее за себе си!

Тъпчи ги хубаво, Коле,че компресията е до време. Газ до дупка! Обръщай им малките хастарчета!

Този е аноректичен гей. Остави хубавото момиче, сега търси любовта.

Ако този е режисьор и актьор, то Валери Божинов е Марко ван Бастен, а Николай Михайлов е Буфон. Един обикновен софийски кифлинг, в мъжка версия, който не знам защо непрекъснато ни го натрапват по телевизии, сайтове и тн

Ох, на мама безполезното и бездарно търтейче.

,,,,,,,

Заради такива “преподаватели” по режисура, в България киното е на нивото на футбола. Нискокачествено, за вътрешна консумация само и умиращо. Какъв режисьор излизаш от измислен университет и след това преподаващ в същия на други измислени бъдещи режисьори. Смешна история. Тези хора не могат ли да се погледнат отстрани и да си направят обективна самооценка къде се намират и какво “творят”? Какво кино, каква лента, какъв футбол…?

Ники беше невероятно красив като млад, но за съжаление се състари преждевременно.

Този яде ли нещо ва???Много слабичък,иначе с готини мускули!Не си спомням да знам нещо за него.Иначе е готин пич,с брада!!!Малко реклама не е излишна!!!

Gei boi

падаш си по него

мама

Хулаво е че в кочината нямя никакво дначение дали те гледат и харесват

Преподавател по "Мамино синче" и "Връзки". Айде голямата звезда...

Ники не го познавам, изглежда добряк, но една истина която съм потвърдил от срещите си с немуподобни е, че няма умен манекен/модел. Замислете се -това е най-самовлюбената и тъпанарска професия на света, седиш гол 90% от времето си и гледаш тъпо, не ядеш за да не качиш кила, не говориш за да не се изцепиш с некоя тъпотия и така прекарваш живота си като една жива картина.Изборът на дървото Саня Борисова за съпруга също е показателно за неговото интелектуално ниво - нея я познавам и е тъпа като мотика. Това не би било никакъв проблем ако и двамата си останат модели / манекени, обаче не - те искат да са творци. Ники е сценарист, режисьор и актьор в голяма част от филмите си - като Стивън Сегал, и филмите му всъщност не стават за гледане. Аз наистина се опитах да гледам част от филам му с Гари Дърден и Чужденецът но беше като китайско мъчение - клишета, тъп хумор, Карате кид моменти, Саня плюва, Саня пасе кози (явно афтобиографичен момент) , просто пародия на кино прави той.Успех за в бъдеще, но не мисля че трябва да преподава, в предвид че това което самият той прави е зле. Е в НБУто може.

Ники Илиев е пословичен пример за това, как в България не ценим хубавото, интересното и стойностното. Фирмите му не стават за нищо, както се цени чалгата, Николаус Цитиридис, предавания като "Гласът на България", " България търси талант", също избора на политици, та до застрояването на така хубавата ни природа. Просто казано-българина обича, простото, тъпото и евтиното. Сещам се за няколко примера от ежедневието след началото на демокрацията: опашки за Макдоналдс, дънки от Турция, Тамагочита и други. Прост народ, проста продукция, евтини продукти пълни с нищо! Мерси!

Какви тамагочита, те гонят, ве, шефе?!

Ясна е работата хахахахахахаха злетак!

Дааа

в бг за никой няма да чуеш добра дума ! национална черта е

Фалшиво , тъжно и самоизмамно ! Къде остави жена си ?

Ваксинирай се с две дози, и ще спреш да се оплакваш колко добре ти е било :) Ама имам предвид не с кожени ваксини, а с ония на Кунчев и Борисов/Радев.

Не го познавам, но разгледах снимките - педи та дрънка.

не е нито рдежисьор,нито артист нито сценарист ,а един путьо на маКя си. Тя ошушка ген. Тонев финансово за сметка на този ,,убавец". С пари е лесно ,особено чужди. И престанете с него ,той е НИКОЙ на небосклона.

Дай боже всяка българска жена на неговата възраст да изглежда така.

Толкова е бил красив като млад, а сега на какво прилича с тези хлътнали бузи! Леко е прекалил с тренировки и диети.

Тоя пръдльо е толкова тъп, че майка му едно време ни носеше в службата ръководство за работа с двд плейър да му го превеждаме от английски на български.. дето има 3 шибани бутона - пауза, плей и стоп :)))

Плосък е..

Те всички самовлюбени стари ергени са така. Докъм 50. После почват да търсят 20 годишни за семейство, а тях ги търсят за изгода. Кръговрата на живота.

Дъртите ергени търсят 20 годишна, ала не за семейство. Дърт ерген си е диагноза - никой не търпи и с никой не желае да се съобразява. А, да, и поради някаква необяснима причина дъртите ергени се мислят за топ мърдеци и си умират да дават акъли и наставления.А не са видяли нищо от живота освен собствения си задник...и предник

Ники Илиев винаги е бил един връзкар в телевизията. Още когато водеше предаване с Лександра Сърчеджиева и Петя Дикова се знаеше, че е син на…. Може би и затова в личен план, където всичко зависеше само от него, се провали! Но важното е да сме модели и да показваме добре оформени плочки!

ами те и другите водещи са същите като него.дъщерята на...

Блудкааавооо...