Николета публикува първите си снимки от Верона

Съпругата на Валери Божинов Николета публикува в социалната мрежа първите си снимки от своето ново местожителство - романтичния итаиански град Верона.

Обратно в новината

Коментари - Николета публикува първите си снимки от Верона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникално се забавлявам да чета коментарите под статиите за Николета и Тоца.Умирам от смях.Развеселявате ме искрено, особено с писанията за позата на снимката.

м дааа много хубави згради но друго...

големия футболист в италянската б група а ...ета се дуе все едно играе некадарната и половинка в барса

М ммм, много е готина...ах, как завиждам...Верона....Италия....да живей!!!

Прости хора...

Стига бе хора. Хванах се на бас с един приятел, че ще има поне един ден без да ни занимавате с Алисия, Николета, Валери и Ники. До момента губя яко. Дайте ми възможност да спечеля най-накрая ;)

Докога ще ни плашите с тая грозотия?И какво и виси от торбата? Да не е преджобила някоя италианка?

Тая що клечи в храстите?В Италия има хубави обществени тоалетни, кажете на това селянче да не клечи по градинките!

а ако го пратят валерката у долно уйно дали ще го последва и там?????????

Много жалко сьщество

на първата снимка ака ли или само е клекнала за идеята?

Аууу каква паршалива мадама и какви професионални пози ужас! Защо е решила да ангажира хората със себе си ..... и на затворниците не прости и при тях ходи дайе и било харесало ......

абе какво ни занимавате с тази кифла, известна с това, че е известна, съблече се няколко пъти и дай да пишем само за нея и дугите подобни прости женици

link, спрете да ни занимавате с тези малоумници. Още една такава новина и спирам да ви чета. Никой не го интересува къде живее и какво прави някаква си българска проститутка.

Мда - от Караджалово /пловдивско/ до Верона - ми успех си е..

Много е грозна тая женица.

Ужасно загрозява хубавия град с присъствието си!Новите Ромео и Жулиета, пардон Николета...Шекспир се обръща в гроба!

Toni

Опашката дето виси ще я прежаля, обаче с тия кожени ботуши дето ги е надянала уби рибата. И на наще момичета им се чудя-кой дявол ги кара да носят ботуши лятно време? Какъв сексапил, каква красота, като се събуят и ти прилошава.

Трънката смокиня няма да стане!

На тази жена не и прилича без бритон, има голямо чело и така изглежда адски изтормозена.

Не щъ да звуча грубо, ама все едно нямат дете - нито в графита са го сложили, нито на китките си, нито Николета изглежда сякаш си има хабер къде е (и въобще за какво говоря).

На джебчийка мяза....

Отвратително изпръхнало лице, силиконови устни, които стоят като поставени, безвкусна фуща и високи кожени ботуши посред лято - по-гротескно не можеше да бъде появяването и!

Николето ма, къв е тоз пор дето ти виси от чантето!

на клекналата снимка това опашка на животно ли е? посред лето?

Дива селянка!

Тоалетна ли ползува на тази снимка?

тва цигане .. кво му показват ... отишъл мъжът и аргатин в италия в някой селски клуб ..е и.. аз ходя там на почивка ... жена ми е по красива. със сигурност по образованя и нядявам се по умна. Не разбирам коя е тая. Няма ли прадавания за възрастни .. да я дават там ... що иска да се снима ..ама в първа страница на дира ... баси!

никой не е в състояние да ме убеди,че тази е красавица,точно обратното,просто се чудя кой е този който я величае толкова и се мъчи да ни обеди в нещо което е толкова видно- посредствено момиче без морал и задръжки.

ама николето махни тези снимки стана много смешна и жалка коя си ти защо не се огледаш около себе си и давидиш какви прекрасни създания има които ги забелязват хората по улиците това ли е начина да те забелязват много те съжалявам

Doooosta izhabena izglejda,sorry,bljak ne mi haresva:(((((

Ужасен кич,нищо красиво и стилно не виждам в нея...прилича на 'пчеличка'...

Кифлата си е кифла, кроасан няма да стане.

аааааа като гледах снимката отзад беше не лоша но отпред нула- зеро а това с инициялите /имената на глупците висят по стените/

Първо от ПЕТА да я оплюят за животинската опашка дето е метнала на чантата си. Второ графитът, на който тъй му се радвате в края на годината ще бъде махнат от стената на тъй наречената къща на Жулиета и ще се сложи нова бяла хартия та нашата пач---а ще трябва пак да пише!

Адски се развълнувах! Това е невероятно! Просто страхотно! И с маркови дрешки! И графити! Ето това са важни новини! Бравос! Да живей кючека!