Вижте Антония и Николета в новогодишната нощ!

Антония Петрова и Николета Божинова обраха овациите на феновете си в социалната мрежа със снимки от новогодишната нощ.

Обратно в новината

Коментари - Вижте Антония и Николета в новогодишната нощ! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато гледам тези снимки се задавам въпроса, къде е детето им и с кого. Имам дъщеря на годинка и половина, празнуваме Нова Година вкъщи с нея. Признавам, че всяка жена има нужда от време за себе си и да се разнообразява, но такова поведение не мога да разбера.

То нейното поведение / На г-жата Божинова/ май само тя си го разбира.То и за другата Миссссис важи.

Жалки женици със завидно самочувствие на дами.По начина, по който са се облекли, стават само за магистрални жрици.

Ако Николетка си измие грима от лицето, ше прилича на измито коте. Но и на двете можеш да им завидиш на самочувствието. С тази разлика, че на Валерко скоро ще му свършат парите и тогава не знам госпожа милионершата как ще живее.

Тоца крокодила се е облякла като абитюрентка випуск '84, а Курволетка няма смисъл да я коментирам, то е видно колко е зле с това садо-мазо екипче.

От снимка 4 и 5 на Николета ще се издрайфам-Най-мразя себевлюбени жени да се снимат с нацупени устни.Те си мислят, че са много секси и така правят ония по снимките, а всъщност са жалки. Една себеуважаваща се жена никога не би позирала като смръдлив парцал.

що не вземат да направят по един IQ тест и да си публикуват резултата. Ама без фалшификации... Те това ще е новина. А сега - само сеир!

боже, опази ни от простащина,от минетка лизанова, от миссис алигатор, от глухи футболисти, от селски дискотеки, от цигани-м.нгали, от всичко- което ни взима здраве...

Дегизирани са като за порнофилм, тоест две порнозвезди в акция!

Вече знам как трябва да изглеждат млада майка и юрист, управляващ огромна компания, занимаваща се с международно право.Уникално.И тъй, като съвместявам към момента горе-долу и двете, чудя се от аутфита на коя да взаимствам горната част и от коя - долната.

Не Марлена, те си мислят, че всеки и им завижда, щото видиш ли хванали някой будала да ги развежда по Малдивите. На мен това не ми прави впечатление. Ако нямам нищо в главата! Кофти!

Тези женички искат да бъдат коментирани, моля ви не трийте гласа на народа!

Следва рубриката :,,В света на животните", тоест появяват се две озъбени, пенясали, разгонени мандрилки с червени задници.

И докато Николета все пак опитва да следва някакви модни тенденции, макар и празноглаво копирайки каквото види, то Тоца е като застинала във времето, изглежда като мутреса отпреди 20 години. Кой ти ходи вече с кожени палта, при наличието на нови материи и интересни модели.

Напълно вярно. Палтото обаче е по-малкия гаф. Погледнете лъскавият чоропогащник ала 1985г., аз съм силно изненадана, че такива все още се продават по магазините. А накъдрената фризура и пластмасовите нокти в стил кънтри певица от миналия век....не е истина колко нелепо и старомодно изглежда.

Коркодил си е и това е-ако ще на Луната да се снима и с "вожи"да се облече!

Милата Тоца! Жал ми става вече за нея. Толкоз нАпъни да се хареса, ама нА, всичко на вятъра...

не завиждайте!Ники е хубавица,ама Тоца с това просташко розово просто еталон на простотия

тия двете даже не пораждатзлоба а само презрение,едната простичак крокодил.срам за бг а другата е просто една елитна пр....тутка,дето са минали половината маже на бг и накрая валерко -глупака се оженил за нея,ми тои е облизал топките на половин бг маже и това ако е радост за бг народ здраве му кажи .само такава измет ли живее в бг.

Ти защо не мъкнеш? Стой си в Чикаго и не оплювай страната, в която си се родила. Нещастница!!!

Уважаеми българи,хора нормални ,работливи с морал и ценности.Моля създавайте деца.Защото тези тук Са се възпроизвели- Валерко 2 деца,Николета 1 ,Азис 1. Давате ли си сметка ,какво означава това ,ако нормалните хора не създават деца.България съставена само от цигани-като някой вече са чалга певци/Азис/,модели на плейбой/Николета/,футболисти/Валери/.За Валери също е сигурно вижте му лицето и вкуса към жените.Мислете за България.

Чии овации обраха тия изкуствени "кукли". Да им умре човек на новогодишните тоалети-безвкусица. Тия знаят ли какво е да посрешнеш НГ в домашна обстановка с цялото си семейство. Да си приготвиш домашни ястия и да се веселят млади и стари до зори в сромния домашен уют без шапки и дантели, без изгъзици. Мислят, че като имат пари са щастливи-да но няма да е за дълго. И тия ги наказва Господ!!!!

Аааааааа! Имайте милост! Все още пазя хубави спомени от новогодишната нощ! П.С: А тези кои са?

Едва се сдържах да не повърна, докато ги гледах, особено Николета! (puke)

От пернишкият вълк ми се драйфа ,няма ден без нейно присъствие по медиите.

Мога да си представя как са погледнали на г-жа Бередина и тоалета й в Алпите. Тази жена няма никакво чувство за стил и мярка. Г-жа Божинова е истинско падение, но поне се носи по модата а ла Содом и Гомор в България.

И двете са чудовищно глупави!!!

Тази циганка ли е най-важната в новините?След една година ще видим как ще се чувства валерко, като го напусне и иде при друг паралия-циганска работа!!!

Николета,моля те-не споделяй нищо.Досадна ставаш!

Коя е тази Антония?

Антония-руска дуняшка ,ухаеща на сельодка , а Николета - слязла от кориците на Плейбой

до къде я докарахме с тези буклуци явно добре плащат но какво от това те много добре знаят нашето мнение за тях какво им е призванието

Едната е прекалила със саждите, а другата - с розовкото! Не може ли, който го кефят, да си ги чете във фейсбука, а не да преписвате всеки ден какво са изцвъкали там?!?

Многоуважаеми журналисти от dir.bg, приемете го като поръчение от масовия читател - с Николетка лягайте, с Николетка ставайте! Не пропускайте и ден без нея...мислете за електората си...това е такава заслужила българка...Родината ни такава проститутка я нямала и скоро няма да има!

браво на мометата - нека се кефят, все пак и двете са яки провинциалистки! ако не бяха такива,нямаше да са толкова снобски изявени на всякъде и по всеки повод и без повод.

Така е,но те не знайно защо си мислят,че им завиждат всички.Не проумяват,че наистина ни се повръща от тях!

освен дрипави и дърти пачаври нищо друго не се вижда.Докога ще ни занимавате с т,ези две простакеси?Нямате ли наистина стойностни новини ,които да зарадват хората?

Най на сетне материал за Николета...така се бях затъжил...щях аз да платя да пишат...ами то не се живей така

Хаххх каква физиономия е направила тази с шапката, все едно се напъва по голяма нужда, комай има запек.

докога С тези платени ПР писания ?! толкова ли много плащат тези двете , че и дир бг ги публикува ?

Феноменално, благодаря за новината! Вече знаем от кой коневръз е последното/поредното цвилене на Антонина. Както и къде са се изхождали Николета, Валери, Петко & Со. ( = останалата чалгарски сган).

При всичките пари да изглеждаш така:( Eдна средностатистическа жена с доста по отруден живот и на повече години...., изглежда по - добре или поне по НЕфалшиво от тях!

аз гледах друга програма, там нямаше проститутки

Ники трябва да се отдаде на почивка след посрещането на Новата. По възможност - екзотична. Много е уморена

Дали са купонясвали или са поствали в социалната мрежа :-) Аз щото от купонясване чак сега сега прибрах и не съм писала :-))) При тях показността е по-важна от останалото - голям смях...

Да вземе със себе си и мис крокодил, че да може Валерката да си почине и да започне да вкарва голове

Боклуци. Къде са Титаните да ги приберат?

Грозни, застаряващи, изхабени проститутки, изглеждат и двете над 45 години....поне!

Стигам до извода, че Антония е изкарала едни доста самотни празници - само тя и фотографа, а може и на самоснимачка да си прави снимките. Николета пък лишена от всякакво въображение - с тези пари по-далече от СинС. пак не може да стигне. Кофти история, оставам с впечатлението, че повечето българи са си изкарали по-весело.

не коментирам дали са Убавици, но тралалета изглежда еФтино до тоца /не че е кой знае какво/. тралалета няма никакво въображение или стил или индивидуален привкус в облеклото - всяка второ д*исла изглежда по същия начин, че и по-добре. тоца поне залага на качествените дрешколяци и е по-изобретателна /не говорим за файса й/

клюкарските истории не ме интересуват.

Не че нещо, но и двете са много грозни.

Да не би да Ви се плаща за да качвате тая курва Николета Божинова много важно как тя е посрешнала Новата Година? Щях да бъда очудена че е в семейна обстановка с мъжа и детето си! Стига вече ни занивамахте тия боклуци.

Леле, какво ще се изсипе тук след малко...