Николета Лозанова с остра критика към майката на Сашко от Перник

Фактът, че Радостина Цветанова не се е виждала със сина си от две години насам, предизвика възмущението на плеймейтката

Обратно в новината

Коментари - Николета Лозанова с остра критика към майката на Сашко от Перник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази няма ли да се кандидатира за президент?

Който е безгрешен нека пръв хвърли камъка.

Жив да не бях!

Ох...

Тя щото е майка за чудо и приказ

Г-жо Лозанова,приберете си първо вимето и след тоеа се изказвайте ,като загрижена "майка"!!!

Дир-а - толкова материал за местене ми давате, че по календара за местене съм 2040-та година :)

Точно от курвета е смешно да излизат такива морални напъни. Също така хора, които не са се докосвали до такива е по-добре деца да не коментират. Още повече това е доста евтин PR от страна на тази плеймейтка.

Кой я е питал тая долна курва?!

ох на батко моралистката

Тая пък и тя да се " изходи" по темата...

Повечето българи в чужбани са бедни. Добави към това и националният манталитет на българина винаги да търси най евтиното и най тънкото, и майката най вероятно е искала да си купи по евтин билет. Нагледал съм се на нашенци и по чужбина и по България които ще изминат 30 километра за да спестят едно евро или ще обикалят пазара 3 часа за да намерят домати с 5ст по евтино. Най лошото че и дори да имат по 100-200 хиляди лева в банката, ПАК правят същото!!!! Изключения има, но те само доказват правилото. А и сигурно не се чувства толкова близко до детето колкото повечето хора смятат. Не виждам и защо трябва ако е решила че иска да започне нов живот, и на ново място.

абе прави ми впечатление, че Дир-а има -няма постоянно ни занимава с точно тази Николета..де е била,кво си е облякла, къде се е разчепила...Като се замислиш, то този индивид няма никакви,ама никакви достойнства,че да им следим битието...мъчи се да е нещо като красавица,ама лично на мен нещо не ми понася...И сега въпроса е...Абе тази да не си плаща на същия ДИР, че да ни я навира в очите? Друго обяснени няма....ако нещо пропускам,моля осведомете ме да не съм изостанал от събитията. Тя се била възпалила нещо по темата със Сашко....тя....от Дубай навярно...

Може да е всякаква Николетка, но принципно и на мен не ми се струва много нормално майка да не види детето си 2 години. От Англия има вече толкова много евтини полети, очевидно е, че е въпрос на желание.

е аз не виждам що ти е работа да коментираш чуждия личен живот...пък и понятие си нямаш за него...та е още по тъпо да се изказваш неподготвен

Абе показвай си там бoзkume и муната, не се прави на умна, че то ако беше, нямаше да се показваш така, де! Имай срам от детето си, но откъде токова багаж на тавана? Там е празно, като в харлупа. Една kypва се хванала да съди друга такава, цирк!

Това са аксесоари, ако не се лъжа

Николета явно яко е завидяла за млекоцентралите на Радостина. За тва изпълзя измежду нечий анадолски храсталак, да ръси нравоучения от пластмасовия си пиедестал, щото ако радостина ги развее, там където Николета ги вее, Николета и за порта поти партита няма да я ангажират

Родителите на Сашко са разведени. Майката живее във Великобритания, а бащата в България. Преди да се разведат майката джиросала родителските си права върху Сашко на бащата и си е била камшика в чужбина. Излиза, че сегашните й интереси са свързани по-силно с Обединеното кралство отколкото с България и Сашко. Намерила си е друг мъж, който печели по-добре от бащата на Сашко пък и животът в Кралството е по-шарен отколкото в България. Сашко се е превърнал в тежест за нея и й пречи да започне нов живот. Колко много български деца са в положението на Сашко - децата в България, а родителите в чужбина. Парите, които родителите изпращат на децата си в България не могат да заместят родителските грижи и любов. Семейството е семейство докато родителите и децата живеят заедно. Не са ли заедно, не са семейство. Но да не сме прекалено строги към другите, всеки знае себе си най-добре.

Тая видя една с бомби, по-големи от нейните, и се на...ра от страх. Споко, ма, и двете сте еднакво противни!

Е тази публикация " изби рибата". Особено заглавната снимка снимката . Тъкмо си мислех, че сме се отървали от това недоразумение НЛ и ...ето.

Извинявам се, " заглавната снимка на статията" исках да пиша

И то работни

Много помия се изля по жената...оставете я на мира, всеки сам си знае какво и защо.. Колкото до Николета, която се чекне и крачи, където и падне, кръстосва света с кого ли не...не е идеалната майка, която е оставила всичко и всеки заради детето си. Това, че го ползва и като източник на доходи...гнус. Тъй де, иначе кой би бил чул за нея, освен там чичковците по плеймейт събитията. Дано детето и преживее срама някой ден... снимките си остават..

Билетът от Англия до БГ-то струва пари, които госпожата няма..... Всичко изкарано заминава за наеми сметки, и накрая не остава пукнат паунд.

Никлозета Хърбелова се присмяла на Сашка Щърбелова...

цените на самолетните билети са космични. Купуват се билети най-малко 3 месеца напред. През януари ще е евтино, т.е. нормална цена. Майката няма спонсор да й купи самолетен билет както на Николета й купуват.

май ша си ги мерят.....

по-скоро имаШЕ много евтини полети преди пандемията. В момента не са много евтини. Пример на най-ниска тарифа, на нискотарфните таралясници Раянеър, полет от Станстед до СФ ,за двама възрастни едно дете лятоска ми излезе 1200 паунда с България еър беше почти двойно като алтернатива. А госпожата защо не идва , вече те с бившия й мъж си знаят най-добре и според мен, но точно па Николета да се издри...ка по темата е смешно.

А беше време когато на така наречените паундове, паунди или пунди им викахме лири стерлинги или просто лири.

100 % и е завидяла да. Не ЧЕ Николета всеки месец не посещава по 10 места по света и не лежи по плажовете, не че сметката и не е пълна с кинти. 100 % и завижда.

Тц Не са по-евтини януари. Гледах оня ден да с идеята да заобиколя цените около училищните ваканциии , които приключва тнякъде 5-6 януари , ми над 200 панда на човек на посока най-ниската тарифа , тва Раянеър, значи към 400 на човек без багажи

Точно де, ти го казваш, където и да се въргаля горката Николета , на каквито и челни стойки да се чекне, такива млекоцентрали не може да надгради дори да ѝ помпат силикона с компресор. :))

Със сигурност Николинка не е по-голям пример за майчински инстинкт, при положение, че поредица от чичковци отглежда нейното дете.

съдът да е присъдил правата на бащата, щото е преценил че на майкта не може да се разчита или с действията си може да подложи детето на опасност и вредно въздействие. Да се правят изводи само щото нароченият за злодей родител мълчи и не се оправдава за действията си не е много обективно.

Може ли да ми каже някой, кой не я е ебал, тази!? Тя е като тунел по магистрала...

Никой няма право да съди, тъй като не е в обувките на другия.

Бъдете 7низхждштелнш към Николета. Ами какво да прави горката, най-накрая се появи по-голям боклук от нея. Ся к'во да си трае ли??? Естествено, че ще яхне вълната и ще я посочи с пръст.:))))

Тоя миндил ли точно си отвори минетчийската уста???

Кой ли не се упражни в нравоучителство над това семейство само за 10 дни... Най-добре е вече да бъдат оставени на спокойствие и с тях да се занимават само разследващи и медицински лица. Те си знаят как стоят нещата помежду им, а не мисля, че смело хвърлящите камъни по единия или другия родител са "цъфнали" в живота, че да дават оценки. Николета пък толкова хули отнесе през годините, че най-добре би трябвало да знае какво е цяла България да те коментира, без реално да те познава и знае реалната картина каква е, та не разбирам защо точно тя взима отношение.

$150 тая кво прави в англия ако неможе един самолетен билет да си купи

Точно тази Николета ,която прилича на плашило , ще бъде добре дори да не се показва пред публика под 12 години. Първо ,едва ли точно тя е жената ,която да дава съвети , имайки пред вид снимките, които са по скоро за списание за възрастни. На двете външният вид е достатъчен за самоанализ дори. Николета не е показал други качества ,освен силиконови .

присмяла се козата на магарицата, че и се вижда п..тката!

завист братче! черна завист! на оная циците са три пъти по големи без да е платила един куфар пари за това!

... и си представят невероятни батални сцени. А при отглеждането на дете със специални нужди, в случая аутизъм, не всяка нервна система може да издържи на ежедневните ситуации, в които детето попада. Проблемите винаги рефлектират в безсънни нощи, притесненията и уплаха. Всъщност страховете на майката за това какво може да сполети рожбата й са несравними по сила и образност. Често дори се стига до крайности. Провокирана от 10-минутното закъснение на детето си, майката си представя ужасяващи автомобилни катастрофи, болести, побоища, дори и смърт. Едно е да отглеждаш нормално дете с личен шофьор, бодигард и детегледачки, които бдят ежеминутно, друго е при дете с аутизъм и хиперактивност. Желанието да закриля и да бди над детето си следва майката през целия й живот. Именно неговата сила поражда силата и на страховете й. Тези прояви, разбира се, са обвързани и с характера на родителите. По-чувствствителните и емоционални трудно могат да издържат да не потънат в морето от страхове... А в същото време с порастването на детето "въженцето", образно казано, с което родителят държи детето си постепенно трябва да се отпуска, за да може то да стане самостоятелно и адаптивно на средата, в която живее. Необходим е много силен характер на родителят, за да успее да постигне това, без да обсеби самото дете и да го "задуши" в обгрижването. Важно е родителят да има комуникация с детето и то да усеща присъствието на родителя в живота му в нужните моменти, а в днешният технологичен свят имат много алтернативни възможности за това.

Това си помислих и аз

Яд я е, че другата чавка има повече кубици

Вие ли “лозова пръчка” ще четете морал и давате коментари по темата…. не е лошо да не се обаждате излишно и да се правите на морална….

какво прави там не е моя работа, още по-малко е моя работа да спекулирам за състоянието на банковата ѝ сметка. Но щом ме питаш, предполагам, че прави каквото правим и ние в БГ - работим и се разполагаме според бюджета си.

Яка курвае това да го еба