17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека правим разлика между възвращаемост и нисък бюджет.

моята голяма гръцка сватба 5:368

евреите си загубиха хумора и целта на хумора, откакто станаха бранители на кауза-пердутата да са "толерастни"! в днешни времена не могат да бъдат създадени филми, като "животът на брайън", или "голо оръжие", чиито бюджети не надхвърлят бюджета на една африканска страна... чиито бжргери трябва да бъдат оратени в европа, за да си отмъстят за робството, на което са били подложени дедите и дебабките им, от евреите. все пак израел им е доста по-близо!!! защо не се насочат натам? въпрос е плиткоумни евреи, които си мислят, че могат да превърнат света ни в кибуц съ маски!!! :-)))

pulp fiction e дело на куентин тарантино. той просто може да напише история на тоалетна хартия, която, като я завъртиш да стане на филм. не всичко, което блести е злато, но всеки талант е видим, като слънце на хоризонта... видим, дори за слепците душевни, като педераста dp.

"полета" не е филм, а преди всичко книга, написана от Кен Киси на практика само играта и присъствието на артистите спасява тоя филм от поредния, пълен, еврейски провал.. . ама инак, питайте Нас Птиците за полетите, кукувичите гнезда и "пилето".. :-))))

Star Wars IV - New Hope Budget $11,000,000 WORLDWIDE $775,768,912

Пропуснали сте 2 големи хита - "Блеър Уйтч" и "Паранормал Активити"... Със минимални бюджети от $20,000 горе-долу направиха стотици милиони.

Параненормалната лента ми изкара акъла, мисля че беше някакъв студентски проект или нещо си подобно, добре е такива филми е да ги напипаш случайно без никаква предварителна информация, един ми каза я да го изгледаме и аз ок, та си затварях очите по едно време. Пак така една вечер от немане какво да правя и за пръв път по един канал гледах Дъ ринг без никаква идея какво ще става и пак подскачане. После вече като знаеш и следващите части са доооста по-скучни.

аф

Научете се да пишете числа ! Баси циркджиите !

Брей не бих предположил, че шедьовър като "Pulp Fiction" е правен с малък бюджет.

Вижте възвръщаемостта на МВ Нова надежда 11:770 млн долара

Ако трябва да бъдем правдиви няма как да не споменем и този феномен... "Inside Deep Throat" или "Дълбоко гърло" - бюджет: $25000, приходи: $600 милиона... Не съм го гледал, но знам, че е избил рибата... :)

Budget $2 million Box office $709,832 нещо много далече от "избил рибата" ми се вижда хаха

Той има предвид: Deep Throat (film) Budget: $47,500 Box office: $600 million (claimed) $30–50 million (confirmed)

Какви 2 милиона за евтино порно от 70-те? Знаеш ли колко пари са били 2 милиона по него време? :)

Проклятието Блеър ?

Аматьорско колежанско филмче, което направи почти 250 млн. с две камери и една изоставена къща насред гората, а го няма във великата ви класация. Като преписвате от некадърни автори, това прави ли ви по-некадърни ?

всеки път го изпускат този филм в този тип класации, а точно той трябва да е в челните места между 25 и 100к бюджет и 300 милиона бокс офис

Това е ебати помията!