НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова

Песента разказва истинската любовна история между изпълнителката и нейния партньор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното дете жертва на свръхамбициозната си майка - селяндурка. Която ако за ден само не прочете някъде, че дъщеря и е най-голямата работа и то защото точно тя и е майка, ще изпадне в истерия.

Да заляга над ученето, че с песни явно няма да се получи...

ако е палава като майка и, чудеса ще направи

Дими беше страхотен музикант, царство му небесно!!! За съжаление не виждам неговия талант в дъщеря му... Понеже съм възпитан човек не искам да коментирам и Ива Екимова….

Димито беше с адски посредствен глас, но в БГ и това е много,

Само заради Дими, когото изключително харесвам, се въздържам от заслужения коментар! Светъл ти път, Дими, Царство ти небесно!

Хмм, изгледах клипа и песента в Тубата директно и понеже тука има само един положителен коментар, се зачетох в коментарите в тубата и се втрещих. Това може би е единственият изпълнител или човек като цяло, публикувал нещо в Тубата без нито един негативен коментар отдолу - нито един. Дори клипчетата с най-сладките котенца или кученца, имат някакъв процент шит коментар. Но хвалебствията за продуктът на Дара са колосални - настръхват им косми от бийта на хората, новото явление в музиката, България има нужда от такива уникални артисти....и от сорта коментар. .Не й правят услуга като я обвиват в розов балон..

абсолютна щото е без абсолютно никакъв талант.има факти...и е добре някою да и го каже. гласът и е немелодичен и груб

Статийката е поредната реклама, платена от мама. Мама беше медийна неудача и още е такава в кошмарите ми. Дими беше харизматичен, талантлив и работлив. Светла му памет!

Мисля, че трябва да се преориентира към друга индустрия. Не музикалната. Но има отрасли, в които ще се пласира доста добре. И те са в развлекателния сектор.

С тези къси крака и баджаци, дето се търкат един в друг още от колената? Ако това са критерии за кариера в развлекателна промишленост, светът наистина е тръгнал на зле.

и на кого му пука за нея

Bravo na Dara! Strahotno parche ... samo napred i mnogo uspehi

не и правите добра услуга

на безвкусното бездарие в България. Артисти, политици, пешеходци - все по-зле.

Нито мелодия, нито глас, нито текст, нито актьорска игра - едно голямо нищо е тоя клип.

Eй, това твоето не зная дали е късмет или проклятие , Дара - да си невзрачен като външност, без талант , но с амбициозна родителка и някога във времето популярен баща....Нищ де, опитай, лошо няма, то не си единствената в БГ като тебе са болшинството

Развива се като Кристина Димитрова, но само в лицето.

Поредната некадърна артистична изцепка. Баща й бил певец и тя ще е певица, дядо му бил артист и той ще е артист. А че не става - няма значение. Ето такива са 99% от артистите в БГ. Бутани насила просто защото някой в родата е бил артист.

Светла му памет на Дими! Той беше пич на място, но откакто 'мама' пое възпитанието...

МОМИЧЕТО Е СИМПАТИЧНО, ИМА ХУБАВИ БИБАЦИ, НО ДОТАМ. ДА ДОЙДЕ ДА Я ЧЕРПЯ САЛАМ И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С НЕЩА, ЗА КОИТО НЕ СТАВА

Няма грам талант..казвам го без злоба