НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова

Песента разказва истинската любовна история между изпълнителката и нейния партньор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма грам талант..казвам го без злоба

МОМИЧЕТО Е СИМПАТИЧНО, ИМА ХУБАВИ БИБАЦИ, НО ДОТАМ. ДА ДОЙДЕ ДА Я ЧЕРПЯ САЛАМ И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С НЕЩА, ЗА КОИТО НЕ СТАВА

Светла му памет на Дими! Той беше пич на място, но откакто 'мама' пое възпитанието...

Поредната некадърна артистична изцепка. Баща й бил певец и тя ще е певица, дядо му бил артист и той ще е артист. А че не става - няма значение. Ето такива са 99% от артистите в БГ. Бутани насила просто защото някой в родата е бил артист.

Развива се като Кристина Димитрова, но само в лицето.

Eй, това твоето не зная дали е късмет или проклятие , Дара - да си невзрачен като външност, без талант , но с амбициозна родителка и някога във времето популярен баща....Нищ де, опитай, лошо няма, то не си единствената в БГ като тебе са болшинството

Нито мелодия, нито глас, нито текст, нито актьорска игра - едно голямо нищо е тоя клип.

на безвкусното бездарие в България. Артисти, политици, пешеходци - все по-зле.

Bravo na Dara! Strahotno parche ... samo napred i mnogo uspehi

не и правите добра услуга

и на кого му пука за нея

Мисля, че трябва да се преориентира към друга индустрия. Не музикалната. Но има отрасли, в които ще се пласира доста добре. И те са в развлекателния сектор.

Статийката е поредната реклама, платена от мама. Мама беше медийна неудача и още е такава в кошмарите ми. Дими беше харизматичен, талантлив и работлив. Светла му памет!

Хмм, изгледах клипа и песента в Тубата директно и понеже тука има само един положителен коментар, се зачетох в коментарите в тубата и се втрещих. Това може би е единственият изпълнител или човек като цяло, публикувал нещо в Тубата без нито един негативен коментар отдолу - нито един. Дори клипчетата с най-сладките котенца или кученца, имат някакъв процент шит коментар. Но хвалебствията за продуктът на Дара са колосални - настръхват им косми от бийта на хората, новото явление в музиката, България има нужда от такива уникални артисти....и от сорта коментар. .Не й правят услуга като я обвиват в розов балон..

абсолютна щото е без абсолютно никакъв талант.има факти...и е добре някою да и го каже. гласът и е немелодичен и груб

Само заради Дими, когото изключително харесвам, се въздържам от заслужения коментар! Светъл ти път, Дими, Царство ти небесно!

Дими беше страхотен музикант, царство му небесно!!! За съжаление не виждам неговия талант в дъщеря му... Понеже съм възпитан човек не искам да коментирам и Ива Екимова….

Да заляга над ученето, че с песни явно няма да се получи...

ако е палава като майка и, чудеса ще направи

Димито беше с адски посредствен глас, но в БГ и това е много,

Поредното дете жертва на свръхамбициозната си майка - селяндурка. Която ако за ден само не прочете някъде, че дъщеря и е най-голямата работа и то защото точно тя и е майка, ще изпадне в истерия.

С тези къси крака и баджаци, дето се търкат един в друг още от колената? Ако това са критерии за кариера в развлекателна промишленост, светът наистина е тръгнал на зле.