17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждам на основната снимка прочутия "Върджил", брат на шерифа в Тумбс Таун. Страхотен, човечен, ненатрапчив, но запомнящ се, като добър дух и съветник. Като нищо може да изиграе с тези мустаци и малко грим дори самия Марк Твен!

" Равенството между половете е от значение не само за киноакадемията, но и за филмовата индустрия като цяло. Включване, разнообразие, расово, етническо и полово равенство не са само "приказки на деня". Те са в сърцето на това, към което се стреми нашата организация", А аз мислех, че наградите Оскар са за действителни художествени постижения, а не за равно представителство всред наградените.

ЦЦ: Моля, изчакайте ме малко да си довърша молитвената закуска и идвам за обяда. Малко ми е претрупана програмата, но ще ви уважа и вас.

Кой ви гледа тъпите филми, чиято единствена цел в промиване на мозъците на хората и внушаване на вредни навици, мисли и идеи. Западате все повече, ще обеднеете значително и чак тогава ще се поправите! Каквито и дрехи да облечете, сте грозни отвътре.

Ми не ги гледай.Насила ли някой те ръга отзад да гледаш. Гледай си там "17 мига от пролетта" и си трай