Нов килим, познати лица: Вижте тоалетите на кои знаменитости се откроиха на Оскарите

И на тазгодишната церемония по връчването на престижните награди не липсваше блясък и сексапил

Обратно в новината

Коментари - Нов килим, познати лица: Вижте тоалетите на кои знаменитости се откроиха на Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скалата са а барнал кат сервитьор.

Въпрос с повишена трудност: Коя от всичките е девствена?

Потресаващи снимки.

Това ли ти е важно?

Лонгория е на 47...

всички памаври на панаира на суетата... ама ако няма някой траверс, спеели ожскара, хич не ми ги хвалете

Червената рокля на Елие Сааб естествено е the best...и Каря Делвин изглежда добре в нея макар да не ми е любима

има и много плашещи дрехи и явна парцали

Стари чанти с нови дръжки. Забавното е, че над 99% от показаните тоалети и бижутата, не са на тези, които ги носят, а са им предоставени временно от съответните дизайнерски фирми.

Що ни занимавате с тез курвтини?

Кое точно е забавното ? Естествено , че не са техни собствени. За какво им са после ?

Всички са пробити стомни! Ако не са ги дупнали на задната седалка на преди 16-тях, то кога са отшли при режосора, там на дивана или на бюрото са ги опраскали!

Повечето изглеждат ужасно облечени. Рокли, струващи цяло състояние само заради името на дизайнера, а изглеждат доста зле и бая безвкусно като къдрави парцали

какви са тия телеса, какво е това чудо...

ПИПО

Парад на суетата...

Звездата от "X-Man Коя тая звезда???

Човека просто се чуди коя от рия ще изреве че била изнасилена преди 30 год

Забавното ли, кое е? Ами това, да се снимаш до Ферари и после да пуснеш снимката в Инсграм, а гаджето ти да твърди колко хубаво ти стои Ферарито. На това му се вика тщеславие, суетност и мания за величие и красота.

Явно бялото е тренд тази година. Доста мадами са се пуснали в бяло или сребристо и тук там някоя индивидуалистка рита срещу течението - като Никол Кидмат и Анджела Басет или Риана .Интересно ми е , като дойде време за такива церемонии и кво става , стилистите им казват тааа година ще е кууул, черно, розово или в случая бялото и болшинството мадами се пускат в бяло и вместо да са някви супер дупер юник, фешън, тренди, се получава малко като , че са брайд мейдс , така де шаферки, на сватба :)) Мя я съм си прост , ако с голям опит, не ги отбирам тия пинизи модните..

Ама за кво са им 20 ферарита в гаража , като могат да приберат парите , за да рекламират ферарито и да си имат едно или две ва гаража и да ги сменят периодично с други модели.:)) Същото с роклите , за кво й е после таа рокла, като модната къща ги кешира да се появат се техните рокли, обувки, бижута...Те за тва имат кинти такива хора, щото не се изръстват 100 000 долара за рокля, с която ще се появат за два часа, вместо тва взимат едни кинти за да се появат с роклята, пък после некоя тъпа кифла като наще златки, николетки им продънат трътките за да им купят на евтин силикон , Откотюр рокля:)))

На западната цивилизация? Курви, жертви на педофили и педераси, продали душицата си за слава и пари, ни ги набивате като форма на успех и звезди. Какво кино има от Холивуд последните 15 години? Окултни имплементации на комикси и педераско джендерски драми. Глобализма се крепеше на тия символи. В момента, в който ги откъсна от реалните хора и ги заби в някъв метавърс сам си наби пирона в ковчега. Светът е пълен с талантливи и красиви жени, които не са минали програмата по отнемане на идентичност на Холивудските илюминати. Това, че все още с маркетингови усилия и милиарди в реклама могат да хванат балъци е въпрос на време да свърши. А идеята, че тия патки имат някакво влияние върху нормалните хора е абсурдна. Само луди могат да кълват в идващата мизерия на мечти свързани с тая помия.

тая Никол Кидман ............. луда е, със сигурност - погледа и го издава!

Тия на сватбата ли са тръгнали?

Много дърти булки и шаферки !

Имат избор от толкова дизайнери и изглеждат като абитуриентки от 80 - те ( къдрави къси рокли) или закъснели булки. Както и " всичко по много с блясък"

Много модели са с излишество от плат. Това не е красиво. Риана е преклила с неуместна показност. Някои актриси традиционно спазват изискан стил. Дамата винаги личи.

Поодъртели тия звезди. Ех ... времето замъглява блясъка на всичкото злато на света.

Пореният панаир на суетата и безмерната алчност на чичо Сам.

на сватбата на марийка с валерко

Чакам някоя да си покаже потката на червения килим. Дотогова не може да ме впечатлят. Ама виж и извдят направо дупката ще ги призная, че са модерни.

Чете се Ели Сааб

Скалата ми прилича на келнер в много изискан ресторант.

Роклята на Ева Лонгория е най-красива, въпреки че самата Лонгория е тъпо парче

Вече се е случвало, скоро ще се превърне в клише. Като гледам роклята на Хали Бери, тия дни може и да излязат кадри и на нейната

Голямата работа Оскарите до тях опряхме народа малееа те се занимават с глупости

СУЕТА !

Не видях стилен тоалет. Доста простащко звучене - водевилско е станало. Нивото пада, големите артисти ги няма. Голям артист е обикновено и голяма личност. Тези са някакви средна каласа днес. Пари имат, но професионализмът е низък. Тоалетът е така или иначе рефлекс на личността.

Приличат на Асеновградски рокли.

"Много холивудски звезди изненадващо пропуснаха тазгодишната церемония по раздаване на Оскарите, която бе изнесена от водещия Джими Кимъл. Отсъствието им от "Dolby Theatre" бързо се превърна в една от най-коментираните теми в социалните мрежи. Дензъл Уошингтън бе забелязан да гледа баскетболен мач на няколко километра от мястото, където се връчваха статуетките. Том Круз, чийто "Топ Гън: Маверик" бе номиниран за шест отличия, също не присъства. И режисьорът на "Аватар: Пътят на водата" Джеймс Камерън не се появи на събитието, въпреки че уважи вечеря с други номинирани, която се състоя ден по-рано. По този повод водещият Кимъл дори се пошегува в откриващия си монолог така: "Знаеш, че едно шоу е твърде дълго, когато дори Джеймс Камерън не може да го издържи". И т.н. Даже някои от "Ковид" се писаха. А казват, че в Холивуд само тъпаци. Пропуснаха една излагация. Явно и на тях им се сторило скучно и по-близо до политиката, отколкото до изкуството. Разбирам ги. След като разгледах снимките реших, че тези "звезди" трява да си съдят дизайнерите. А Скалата направо да убие неговия. .

не са ли и малко провиснали за такава прозрачна рокля? Може би това трябваше да се съобрази при избора.

Направо да си шамари дизайнера.

Скалата ми прилича на позакъснял с 30 Тина години за бала ученик :)) Виж Кейт Бланшет е стилна както винаги ...останалата скъпа цигания няма какво да се коментира:))

На мен пак приличат на прости............. Ки

Много шум за нищо. Да не коментирам пък Христо Грозев, каква излагация, занимава цял свят с един престъпник