17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красива, нежна и мила? Това актьорски качества ли са?

Красива, нежна и естествена! Каквато беше и Нина Добрев в началото. След това започна рязането, пълненето и изпълнението на постоянната роля на мъжеиграчка. Дано Криста да се запази в този си вид и да не се поддаде на естетическата касапница!

ба нежна, троши лешниците на немчугите на поразия

страхотна!

Мнооого е харна, супер п.ч.а!

Браво на Панчо и София! Дъщеря им е много красива!

особено като се има в предвид Панчо какъв е рапон

Мара Бакалска беше използвана, за да изложи Джулиани и покрай него Тръмп. Нищо повече. Пълна излагация. Дано това момиче НЯМА НИЩО ОБЩО с Бакалката с празния поглед.

Това сравнение ми се струва някак обидно!

Поне е красива, за разлика от Мария.

Колко завист и простотия!Е за това си пишете тук и си злобеете и никой не го интересува вашето съществуване!!! Безизвестни скапаняци И двете момичета са хубави и всяка от тях си има своя чар,желая им здраве и успех!!!

Тази е класи над Бакалова.

Хубава е , даже много хубава .

Браво на нея, нищо общо с Бакалова - за щастие!!! Успех и все напред!

Не следва ли като уж уважаващи работата си журналисти да пишете вярно? Или не Ви е много важно? "София Кузева и Панчо Чернев, който преди години емигрираха в Германия" - който, които - все тая, текст да има...

Момичето има страхотно излъчване. Гледал съм я в клип на Intelligent Music Project 3 feat. John Payne от Asia - Escape. Изобщо не я сравнявайте с кухата лейка Мария Бакалова.

Поразително прилича на майка си от филма " Вчера".

и е палава като нея...

тази и майка и са голям шлем. живеят в берлин и се снимат в малки роли из разни немски и австрийски сериали, като майката обикновенно няма текст. познайте що :) иначе щерката е млада надежда. виждал съм на живо и има матриал, блазе на намчугата скойто се пердашунка.

Прилича на всяко едно средностатистическо симпатично девойче на 20, но няма харизма и специфично излъчване на звезда. Пожелавам и успехи занапред!

За съжаление нито пишещият, нито коментиращи разбират какво означава да си добър актьор или актриса. Това няма нищо общо с външността, а с актьорските умения да се превъплъти в даден персонаж. Мария Бакалова успя да направи това с нейния персонаж в Борат 2 и заслужено беше оценена. Актьорството не е конкурс по красота, а за умения.

Прав си! Задачата на Мария беше да съблазни един дядо и по този начин да го компроментира. Справи се повече от блестящо и заслужено беше оценена!!!

За съжаление, още един не разбрал. Изгледай филма отново. И ако пак не си схванал за какво говоря, и сто пъти да го гледаш, все същото.

Красиви черти, хубаво тяло, но безлична, нещо липсва

Мария Бакалова е все още много далеч от определението 'звезда от световна величина'. Действителността е по-различна от тази, която бг медиите се опитват да ни представят.

Много обидно е да сравнявате някоя млада жена с неприятната и грозно М. Бакалова. Особено пък това красиво момиче!

нещо ми е малко гнусна,мн гадни нокти,отпусната кожа,безформени крака,тъп поглед...с две думи нищо особенно

Я, па ти! Много си е сгодна даже.

I MAIKIA TI NE BISHE SGODNA,NO TOVA NE I PRECHESHE DA MI VURTI DOBRI BARDUCI!

Каква “актриса” е Бакалова беееее, Вие луди ли сте! Никой нормален актьор в Америка нямаше да се навие да играе в Борат, за това взеха чучелото с приближените очи и камбавия нос. Всичко беше против Тръмп, за отплата я номинираха тук и там. Има и други причини да я пробутват, но те са за казване на ушенце.. А колкото до това ново изкопаемо - интересно ми дали може да дъвче дъвка и да ходи в същото време..

Прекалено сладникава !

Това девойче няма нищо общо с Мария Бакалова, много по красива е от нея.

Да изкарва пари сега от филмите, защото с измислената специалност бизнес психология няма реализация.

Още една, дето след 20г. ще разказва как я изнасилили, за да направи кариера.

Голям праз ! Кво на интересува разни кифли кво праили?

Кога ще пробием с някоя

И на двенките у кафявото око.

Така ли правиш с козите на село?

Това се казва излъчване! Не това като на Бакито

Същият овчи поглед, изглежда тъпа.

Ще я порят като риба евреите продуценти. Жалко.

Наистина си тъпак, и то голям.

обиждате жената като я сравнявате с една аграрка. Това момиче е в пъти по-красиво от МБ.

Нейната майка София е още по-красива.

Красотата е до време, драги ми Глупако! Ще има още сол да яде докато се доближи до нежното бургазлийче! Аланкоолу знаеш ли колко велики артисти за излезли от Бургас, бе тъпчо налъм0в?

Комплексиран провинциал. Сигурно си красив като "show me your putka"? Трябва да го нсправите и девиз на Бургъз.