17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обиждате жената като я сравнявате с една аграрка. Това момиче е в пъти по-красиво от МБ.

Ще я порят като риба евреите продуценти. Жалко.

Това се казва излъчване! Не това като на Бакито

И на двенките у кафявото око.

Кога ще пробием с някоя

Същият овчи поглед, изглежда тъпа.

Нейната майка София е още по-красива.

Красотата е до време, драги ми Глупако! Ще има още сол да яде докато се доближи до нежното бургазлийче! Аланкоолу знаеш ли колко велики артисти за излезли от Бургас, бе тъпчо налъм0в?

Така ли правиш с козите на село?

Голям праз ! Кво на интересува разни кифли кво праили?

Още една, дето след 20г. ще разказва как я изнасилили, за да направи кариера.

Да изкарва пари сега от филмите, защото с измислената специалност бизнес психология няма реализация.

Това девойче няма нищо общо с Мария Бакалова, много по красива е от нея.

Комплексиран провинциал. Сигурно си красив като "show me your putka"? Трябва да го нсправите и девиз на Бургъз.

Прекалено сладникава !

Каква “актриса” е Бакалова беееее, Вие луди ли сте! Никой нормален актьор в Америка нямаше да се навие да играе в Борат, за това взеха чучелото с приближените очи и камбавия нос. Всичко беше против Тръмп, за отплата я номинираха тук и там. Има и други причини да я пробутват, но те са за казване на ушенце.. А колкото до това ново изкопаемо - интересно ми дали може да дъвче дъвка и да ходи в същото време..

нещо ми е малко гнусна,мн гадни нокти,отпусната кожа,безформени крака,тъп поглед...с две думи нищо особенно

Я, па ти! Много си е сгодна даже.

Много обидно е да сравнявате някоя млада жена с неприятната и грозно М. Бакалова. Особено пък това красиво момиче!

Мария Бакалова е все още много далеч от определението 'звезда от световна величина'. Действителността е по-различна от тази, която бг медиите се опитват да ни представят.

Красиви черти, хубаво тяло, но безлична, нещо липсва

За съжаление нито пишещият, нито коментиращи разбират какво означава да си добър актьор или актриса. Това няма нищо общо с външността, а с актьорските умения да се превъплъти в даден персонаж. Мария Бакалова успя да направи това с нейния персонаж в Борат 2 и заслужено беше оценена. Актьорството не е конкурс по красота, а за умения.

Прав си! Задачата на Мария беше да съблазни един дядо и по този начин да го компроментира. Справи се повече от блестящо и заслужено беше оценена!!!

Прилича на всяко едно средностатистическо симпатично девойче на 20, но няма харизма и специфично излъчване на звезда. Пожелавам и успехи занапред!

Наистина си тъпак, и то голям.

тази и майка и са голям шлем. живеят в берлин и се снимат в малки роли из разни немски и австрийски сериали, като майката обикновенно няма текст. познайте що :) иначе щерката е млада надежда. виждал съм на живо и има матриал, блазе на намчугата скойто се пердашунка.

Поразително прилича на майка си от филма " Вчера".

и е палава като нея...

I MAIKIA TI NE BISHE SGODNA,NO TOVA NE I PRECHESHE DA MI VURTI DOBRI BARDUCI!

Момичето има страхотно излъчване. Гледал съм я в клип на Intelligent Music Project 3 feat. John Payne от Asia - Escape. Изобщо не я сравнявайте с кухата лейка Мария Бакалова.

Не следва ли като уж уважаващи работата си журналисти да пишете вярно? Или не Ви е много важно? "София Кузева и Панчо Чернев, който преди години емигрираха в Германия" - който, които - все тая, текст да има...

Браво на нея, нищо общо с Бакалова - за щастие!!! Успех и все напред!

Хубава е , даже много хубава .

Тази е класи над Бакалова.

Колко завист и простотия!Е за това си пишете тук и си злобеете и никой не го интересува вашето съществуване!!! Безизвестни скапаняци И двете момичета са хубави и всяка от тях си има своя чар,желая им здраве и успех!!!

Поне е красива, за разлика от Мария.

Това сравнение ми се струва някак обидно!

Мара Бакалска беше използвана, за да изложи Джулиани и покрай него Тръмп. Нищо повече. Пълна излагация. Дано това момиче НЯМА НИЩО ОБЩО с Бакалката с празния поглед.

Браво на Панчо и София! Дъщеря им е много красива!

Мнооого е харна, супер п.ч.а!

страхотна!

Красива, нежна и естествена! Каквато беше и Нина Добрев в началото. След това започна рязането, пълненето и изпълнението на постоянната роля на мъжеиграчка. Дано Криста да се запази в този си вид и да не се поддаде на естетическата касапница!

особено като се има в предвид Панчо какъв е рапон

ба нежна, троши лешниците на немчугите на поразия

За съжаление, още един не разбрал. Изгледай филма отново. И ако пак не си схванал за какво говоря, и сто пъти да го гледаш, все същото.

Красива, нежна и мила? Това актьорски качества ли са?