Новото е добре забравеното старо - носталгията по 90-те

В момента 90-те години са толкова популярни, защото децата от 90-те все още диктуват ритъма на това, което е готино днес. Истинската сила на носталгията се крие във факта, че спомените ни са несъвършени

Обратно в новината

Коментари - Новото е добре забравеното старо - носталгията по 90-те | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Музиката е най-добрият начин на общуване между хора, между човека и животните, между Човека и Бог. От Орфей до днес, никой не е създал нещо ново в музиката. Трагедия днес е в това, че преди хората са мислили СИМВОЛНО. Дне не мислят а "Разбират Буквално".

Корпорациите баха мамата на Музиката и Филмите, а Социалките баха мамата на отношенията между хората. А вие пак ми говорете как ще ме сдухате , като ми кажете че 90те са били преди 30 години :) Който е живял тогава и сега, може да си направи ясна равносметка кое , как е А сегашните поколения отиват все по-надолу в знания, умения и отношения между себе си. Бих им препоръчал веднага да почнат да четат книги , да гледат филми от 90те и да слушат музика от 90те. Ще научат много повече от колкото как някой си запалил пръднята в тик ток :)

Корпорациите са ти виновни, за кривият ти живот. Опитвам се да си представя, чрез твоите коментари, каква "музика" слушаш.

кажи бе каун, ограмоти ни малко, кажи ни какво е музика, айде чакам :) Аз слушам най-доброто от 60те, 70те, 80те и 90те Като започна от Бийтълс, мина през Лед Зепелин, Пинк Флойд, Ац/Дц, Айрън Мейдън, Металика и още мнооооооооооооооооооооооооого други айде , обясни ми какво да слушам от днешната "музика" чакам? :)

Хората говорят за музика, а тези под мен за соц-а! Хайде спрете се!

Не искам никой да ми говори за Свобода на словото, защото ще ви припомня как ТВто на Сашо Диков отразяваше протестите през 2013, и веднага след това бе купена. ББТ ТВто го купи някакво евтино поставено лице, и го затвориха. Защото собствениците от Чикаго си позволяваха открито да обсъждат. Вестник Сега го задушиха като притиснаха собственика му, че уж Овъргаз не си подали планиране на обемите на газ....

При Соца имаше социална справедливост и сигурност във утрешния ден. Сега имаме 800 000 пенсионери на минимална пенсия и 1 милион българи на МРЗ. Тогава имаше Ред, Законност и Справедливост. А сега шепа мутри с пари държат цялата власт, включително и съдебната. Каква Демокрация, ако рейтинга на Съдебната система е 11%, Полицията уби човек на улицата и шефа им ни лъже, че бой не е имало

Тогава бяхме зад бодлива тел и се стреляше , затова не знаехме колко по-щастливи, по- уреден, по- богат е животът на запад. Всичко, което имахме там беше хиляда пъти по-добро.

Сега като нямаме бодлива тел по-богат и по-щастлив ли се чувстваш, след като вече си остарял, обеднял, с разклатено здраве, а без добро здравеопазване, без зъби и колосални цени на зъболечението, с мизерна пенсия и жестоки данъци, с постоянна инфлация и с жесток растеж на цените на храните и лекарствата, на услугите и материалите, на жилищата, на енергията, на водата и т.н. и т.н.......!!!

Точно така е: мутрите от 90те се върнаха или поне техните наследници. Методите и стила на работа са подобни на тези от 92-95 г.

Аз не виждам те да са си отивали...Имат късмет, че все още има останали тук-таме, макар и много малко, читави лекари. Иначе и една стотинка, няма да внеса в държавата, под формата на данъци! Нямам намерение да робувам на свои - по-гнусно и жалко от това няма...