Няма умора! На 93 г. Клинт Истууд продължава да работи

Режисьорът присъства на снимките на филма си "Съдебен заседател №2"

Обратно в новината

Коментари - Няма умора! На 93 г. Клинт Истууд продължава да работи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клинт Истууд е съсипал кариерата на Сондра Лок, след като тя го е напуснала. А също така се е подиграл публично на индианката Sacheen Littlefeather по време на Оскарите през 1973. А вие продължавайте да го харесвате.

Да допуснем, че боклука си ти.... Никой не е казал, че Клинт не е с чепат характер, но точно поради това е успял. И продължава, въпреки възрастта. Бил съсипал кариера (което не е съвсем точно), подиграл се на индианка - чудо голямо. И неговата кариера е била пред провал, но е намерил начил и е продължил напред. Без да мрънка и да се оплаква.

Много го харесвам. Прям, неуморен, мотивиран. Излъчва неколебимост и устрем. Дори на тези години, когато повечето хора са уморени. Той е яхнал поредното предизвикателство. Да е жив и здрав и все така прекрасен пример.

Няма друг като този ТИТАН!Джак Никълсън, Джийн Хекман, Робърт Редфорд - всички се оттеглиха и си карат старините, ама Клинт нЕма спирачкаи - само в гроба!ВЕЛИКАН!!!

И в България е същото така с разликата, че българските копуци и клошари ще работят до 90г . за да може да изплащат обезщетения и пенсиите на тези като Инстууд след което ще се помолят ромският етнос да ги приключи по бързо в някое село

Значи Байдън има още 12 години като президент... Ще трябва да му разрешат повече мандати. :)))

Дали е пил “потен - вода “ ???

Нека работи. Такъв тип мотивирани, дейни хора , ако им отнемеш работата или ги оставиш да вегитират без никаква креативна дейност, ще си отидат за месец ,два от тоя свят

Така е. А най-''умния'' съвет който дават БГ лекарите като станеш на 65-70 е - абе ..спри вече да работиш, почивай повече. И човека след 2-3 години го няма.