Как да носим високи обувки без болка

Д-р Катрин Мойер от about.com разкрива как да балансираме между красивите обувки и здравите ходила.

Обратно в новината

Коментари - Как да носим високи обувки без болка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Средновековието и мъжете са били на токчета..., ама после са поумнели и сега гледат сеира на каките...

Абсолютно!

От статията можем да заключим, че трябва да носиме ботуши с дебели подметки и дебел ток. В такъв случай по-добре да не носим токове въобще. Авторът на статията е преоткрил топлата вода.

Високите обувки са доста смехотворни в ежедневието. Удоволствие за окото е жена с удобни, ниски, спортно-елегантни обувки, която стъпва леко, но здраво на земята.

особено когато ниските обувки са галоши! Удоволствие и радост за окото е да видиш жена на токчета! Лошото е, че наистина дамите си носят последствия от това... Най-вече тези, които не знаят как да ги носят....

Ако е дама, знае как се носят обувки на токчета, повярвай ми...Останалите са карикатури, които нямат особена представа за реалността.

Аз пък не мога да ходя на нисък ток, защото съм с много висок свод. Всеки да си ходи с каквото му е удобно, модата е последният проблем на света в момента.

А статия как да не се пребием и как да не ходим като патки с високите токчета :) Повече от 5 см. не е добре.

Веднага давам съвет как да не се пребиете и да не ходите като патки - не ходете изобщо! Купете си изящни обувки на високи и тънки токове, а веднага след това - кола с шофьор. Гледайте шофьорът да е с по-голяма товароносимост, за да може да ви пренесе на гръб от точка А до точка В (колата) когато получите травма. Ако не можете да си позволите кола с шофьор и не искате нито да се пребиете, нито да ходите като патка, не си купувайте красиви обувки, а само удобни такива. :-)

Ами, носи си ги ма, кой ти пречи?

... каза баба Гицка от село Горно махаленско.

Жените може да носят високи токчета без болка, като си вдигат краката по-нависоко.

Заради такова мислене и отношение, четеш женски новини.

Абе можем да носим високи токове, докато си увредим краката

Абе в общи линии трай бабо за хубост.