17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Племеницата ми е мъжката страна в една връзка. Като момиче имаше приятел, но разкри любовните писма на баща й и подкрепи сестра ми в желанието й да се разведе. Психолозите казаха, че точно този стрес я е докарал до желанието да промени ролята си в живота - видяла е слабостта на майка си и не иска да е жертва като нея. Бащата - идиот едва ли подозира какво е причинил на дъщеря си. Никога не съдете чуждите деца, защото не знаете какво ще стане с вашите, а и "Никога не казвай - никога"

Евала. Един форумец да бъде смирен и да не дава акъли и да не се прави на дървен философ.

Абе, ненормалното ни го пробутват за новото "нормално". Т.нар. "медии".

Депресия и опит да се изкара жертва за да я съжаляват.. И разбира се използва всичко това за пиар, типично следствие на еврогейската 'култура'

Не бъркай наивен и "смирен".

Това са случаи за психопатолози, а не да занимавате широката публика. Няма да се изненадам, ако утре публикувате "искрено" и "лично" случай на некрофилия, копрофагия... и всичките годости. Понеже сте, ама ноу толерантни, дирници.

И кой го интересува това? Никой тук не е чувал за тази певица. Дори украинците си имат по-големи проблеми от това, да четат за нейното детство и психопроблеми...

това е новата джендър тенденция ... Кой как искал да си смени пола, кви психо проблеми имал като малък и т.н. Пълнят ни главите с глупости. Всъщност не на нас, а на подрастващите. Ние сме защитени от тази зараза... имаме си имунитет!

Разбира се. Хората преминават през какво ли не. И всичко това оставя своя отпечатък на психиката. Някои стават по-силни, други се пречупват и посягат към наркотици, алкохол, хазарт. Не е ясно как точно се формира и сексуалната ориентация. Едни казват, че това се предопределя още по време на бременността, в 4 месец с хромозомна малформация, други твърдят, че всички сме се раждали бисексуални, а трети, че е въпрос на личен избор, на среда, на преживяно. Например четох историята на момиче, което след изнасилване става лесбийка...Никой никого не бива да упреква за сексуалната му ориентация, защото не бил в неговите обувки и не знае той какво е преживял .... Но имаме много против да се рекламира еднополовата любов и да се издига в норма за подрастващите. Да се врещи, крещи и размахва пръст на всеки хетеросексуален. Защото никой от нас няма вина за тяхната душевна драма. Всеки човек има безброй много такива драми, но никой хетеро не ги афишира с агресия и войнстваща парадност и не търси любов, обич, разбиране от всички. Защото това е лудост. Няма как да искаш да си харесван и обичан от всички. Това е практически невъзможно. Благодаря за споделеното и пожелавам на племенницата Ви да е много щастлива с половинката си. Важното е да си добър човек. И да намериш щастието в живота си. Независимо къде и с кого.

Точно. Ето, в случая дават повод на малките да си сменят пола...Щото не се била харесвала въпросната. Ми то кой се харесва...? Всеки си има кусури и комплекси. Естетичните хирурзи са заети с такива пациенти. Дай сега всяко дете, което не се харесва да си сменя пола... Това е лудост и пълен ужас...

Да, много е модерно напоследък. И тая яхнала джендър вълната, че там сега е парата... Ще изскочат и други дълбоко пазени тайни от миналото на разни знайни и незнайни персони, които ще ни се представят за жертви...

Ако “журналиста” г-н Камен наистина е учил журналистика и пише за някоя к’ва от украйна, която говори каквото ѝ падне, си е направо са съжаление...

Упрекваме идиотите под прикритие на "журналисти", че ни натрапват патологични случаи като нормални. Сякаш се изчерпаха темите от живота на нормалните.

_stankow

"В психиатрична болница с комоцио" !?!? Да, той който си удари главата с тухла и право там го карат, не в травматологията, не в спешната помощ. Направо в психиатрията ! :D :D :D

Упракваме дебилите, че кълват на бастун и почват да коментират гнусни теми, като нормални.

Много сте се разгорещили и затова внасям пояснения: Прибира се бащата мъртво пиян и си захвърля телефона, който събужда със звън дъщерята. тя се опитва да то събуди, но не успява. На екрана е записано име на жена.Тогава 16 годишната ми племеница полюбопитства, защото часът е 3 посред нощ.И се натъква на последните снимкови съобщения на интимните части на любовницата на бащата. Казва, че за нея светът се е обърнал в истинския смисъл на думата в този момент.Колебала се 3 дни дали да каже на майка си, но го направила и тогава разнищили, че бащата не е ходил в командировки в чужбина, а е водил там любовницата за сметка на семейните финанси. Това ли е за вас нормалното нормално?

Не е нормално, но се е случвало в милион семейства и не е било повод за промяна на сексуалната ориентация на 16 годишни момичета. Възможно е момичето да се е чувствала странно и да се е чудела дали не е различна. И факта, че тя не е жената в еднополовата любов, а играе ролята на мъжа, показва, че търси не нежната любов, която мъж не може да й даде, понеже е приела че мъжете са груби и нагли, а по скоро си отмъщава на жените, тя е грубата в случая. Или може би се е въплатила в мъжката роля, за да не я наранят нея, а тя да наранява, така както с сторил баща й на майка й. Сложна е човешката психика. Само тя си знае какво е провокирало у нея тая трансформация.

готви заместител на ИК.../поради неприемането й от някои страни/ в който ще се наблегне на две неща: 1.Държавите да се задължат да приемат осиновяване от гей двойки... 2.Да се регламентира законово възможнастта за смяната на пола от непълнолетни деца БЕЗ съгласие на родителите....като държавата поема разходите...

Т.е. от преди това да е имала съмнения, а случката да е отключила тая трансформация. Определено е преживяла силен стрес, шок, ужас. Било е преломен момент за нея. Но е и твърде вероятно всичко това тя да си го е носела в себе си и да се е опитвала да подтисне като е имала връзка с момче. Каквато и да е истината, важното е сега да е в мир със себе си и да си живее живота. Никой не я съди. Това си е нейният живот.

Може и така да е, аз не съм психолог. Каквато и да е причината, аз я подкрепям в живота и поне веднъж месечно я водя на вечеря да си поговорим за разни неща . Виждам, че е щастлива, финансово независима е, защото има добра професия. От там нататък - обществото да си гледа неговата работа - мен не ме интересува мнението му. И не разбрах, какви са предложенията спрямо такива хора. Да бъдат убивани ли?

Да, и мен това много ме озадачи... Явно лъснаха белите конци и на тая лъжа...

Тази статия е превеждана с Google Translate явно. Никаква редакцшя. Пълна боза.

Ами Дир-ът изпълняват партийната повеля да отварят широко прозореца на Обертон, та да не се чудите, като утре ви назначат във фирмата "мениджър по разнообразието" и определят квота от сбърканяци, на които никой нищо няма да може да каже, защото били стресирани, травмирани... и т.н. То и сега е отврат да имаш около себе си в офиса върла феминистка, а какво ни чака, майко мила!

Само мога да завиждам на племенницата Ви, че има такъв вуйчо... И аз имам вуйчо, хетеро съм, но с години не съм му виждала очите, камо ли да ме води на вечери или да ме подкрепя. Минах и минавам през тежки здравословни проблеми, но дори не ми се е обадил да ме чуе... Всичко е до човека. Бъдете живи, здрави, обичайте се и все така се подкрепяйте в нелекия живот !!! Останалото няма никакво значение, повярвайте ми... Животът е твърде кратък и е глупаво да го запълваме с безсмислени неща.

Оформнето на сексуалната ориентация започва още на... тримесечна възраст и завършва до седмата година на всеки човешки индивид. Сърцераздирателният ви разказ е просто оправдание, което безболезнено трябва да разкрие на околните това от което девойката се е притеснявала, или срамувала, в продължение на години.

По-скоро в неврологията...

“Да сМуча” не е рефлекс, а е по-скоро свързано със секса, сладоледа, сока. Бебетата имат рефлекс да СУЧАТ!

Соросоидиотски басни за лошия бял баща и добрия, горкия джендар, на когото обществото му е длъжно. Ама много длъжно. Трябва всички да станат джендари за да се възстанови соросоидиотското "равновесие".

Мисля, че още в утробата се определя сексуалността. По време на самата бременност, в началото на втория триместър. Много дечица родителите им ги възпитават според биологичния им пол, но детето отрано само показва, че е различно. Например момиченце, което не иска да носи роклички, а иска да го обличат като момче. Не иска кукли, а предпочита камиони и пушки. Това не идва от семейната среда и възпитание, а от гените.

И ти си прав. Но човекът, в случая споделя лична история. Той не ни казва, че е правилно. А, че според него, тази драма е преобърнала живота на едно момиче, отключила е друга страница. И, че той си обича племенницата такава, каквато е. А тя всъщност си е просто един човек. И имат прекрасни отношения помежду си. Ето, и другият случай: племенниццата е нормална, хетеросексуална, но вуйчо й е някакъв социопат. И нямат никакви отношения. Просто късмет. На какви роднини ще попаднеш. Има всякакви.

Псхилозите все още не могат да работят с неродени деца... така че се уповавам само на това за което има статистически натрупвания, но и не оспорвам написаното от вас;)

Тя, цялата й "изповед" е една лъжа...и измислица на болния й мозък. Просто търси внимание и иска също така да е модерно мислеща. Според новото "нормално".

Хайдее... Поредната гей-драма. Паднала и си ударила главата в тухла и се свестила в психитрията с комоциио ! При такъв тип травми се пращат в неврологията ! Странно този сайт май са го купили ЛГБТ, по 3-4 статии всеки ден има които правят гей пропаганда. Ако искате да ви останат читатели по добре е да се озаптите. Иначе само ЛГБТ ще ви четат

От години се опитват да ни направят всички обратни и да няма повече деца. Обратните вече контролират правителства, бизнеси ... ставаме Содом и Гомор. Хора, работата ще става на живот и смърт и трябва да се борим за да спасим народа ни от изчезване.

И как точно ще стане мъж? Като си отреже циците ли? Ами уй как ще и присадят?

Има начин.Не че съм "за" такива неща ама може да има Янко

Начин нека бъде каквото си иска.Нито ви кара да я мндрсате нито ви кара да я гледате или каквото там се сетите

Минуса.Пие хормони,клитора и става голям от тях и после присаждат уя.Махат матката и т.н.

Майче скоро ще търся имот във Унгария..и тука журналистите сте гола вода...

Кви "журналисти" са те подгонили пък тебе - малоумни, малограмотни сайтаджие, грантаджии на сОрос.

А като зряла мома дали рефлексът и да СМУЧЕ се е върнал?

При травма в главата, когато е възможно да е засегнат мозъка, се праща точно в психиатрията, по преценка на невролог, хирург, и т.н. Мозък и психика са доста свързани :)

Дори да я познавате от дете, пак няма гаранция, че знаете какво ѝ се е случило и дали лъже.

А поне ще може ли да ги таковаме за разнообразие ?

Не знаех, че ако паднеш и си удариш главата те пращат в психиатрията. Тази поредната изнасилена ли е? Баси не осъана неизнасилена певачка, артистка , моделка ... аман !!!