Отиде си Оливия Нютън-Джон

Звездата от "Брилянтин" почина на 73 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милата, здраво се намъчи. Този рак на гърдата беше го преборила преди 30 години, но се върна. Мир на праха и светлата и личност!

Красива беше и на 30 и на 73. Естествена красота и талант. Няма вече такива личности. Да почива в мир!

«Тому, кто бредёт дорогой жизни, Бог даровал способность к забвению. Оно медленно следует по пятам за смертью и стирает оставляемые ею следы» Която и да е тя, комуто и да е известна, на когото и да е била близка, никой не е намерил полезни думи за съпричастност, състрадание, съболезнование и утеха на опечалените. Затова е измислена тъгата на мълчанието. А иначе моето поколение израстна с други ценности, сега низвергнати, оплюти, окаляни, смачкани, охулени и заклеймени от "висотите" на фалшив морал. Едва ли сме от една и съща цивилизация! "Мы из другого тесто." https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B1%D1%82%D0%B0#/media/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:WWStoryRome.jpg

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B1%D1%82%D0%B0

_stankow

Лъчезарна жена беше ! Бог да я прости !!

да почива в мир-коя съвремена певица-актриса може да се сравнява с нея

Готина беше, да почива в мир

готина винаги, докрай. но това не е край! няма как да се отрече, че Оливия Нютън - Джон беше една от разпространителките на добрата визия за обществата на/по онова наистина вълшебно време. тогава ценностите бяха съвсем различни, въпреки, че и тогава дрогата бе във възход. но поне педерастите си знаеха местата и не квичаха за "права", които поравно всеки имаше. не знам как да обясня цялата магия на онова време на промени, които даваха една надежда за по-доброто бъдеще на света, който днес пропада в ада, при това стремглаво. ние сами не знаехме, колко щастливо сме живяли без диктатурата на джендърите и ненормалниците от ек, в сравнение с които комундетата тогава са като детски рожден ден. не искам да кажа нищо лошо за една такава, прекрасна Личност, но искам да кажа, че се отърва от мизерното бъдеще, предпрограмирано от психопатите. дълбок поклон за цялото ѝ творчество и шапо за една личност, която бе пътеводна, нефалшива звезда за цели поколения! Olivia Newton-John • Don't Stop Believin'!!!! (1976) https://www.youtube.com/watch?v=TYK99g7FxAY Природата с нас Бог с нас

Твоите глупости изписани по отношение на соца ... ми идват в повече ! За какви прекрасни времена през соца говориш, бе педал и какво не ти харесва сега ?? За корекомите и бананите по Нова Година, щото тогава Коледа беше забранена дума ... или за това че да отидеш до Банско и Петрич ти трябваше "открит лист" ... Вземи хвани грида на китарката си и си го набий в анала ... така ще намериш покой за миризливата си жалка педалска душица !!!

Ние пък се чудим на теб какво ти харесва сега ? Явно пълниш джоба от европроекти и друсаш в несвяст с джипове ? Щото на никой нормален не му харесва да умира по стълбите на болници, да дреме на студ и тъмно, да гладува и да рови по кофите за боклук, да не може да пътува свободно, щото имало мерки и ограничения, скъпи тестове и ваксини, да яде боклуци и да умира като муха... Ай, сиктир ! Аман от ваште банани, не се наядохте на банани, стърчат ви отвсякъде банани...и все банани са му в устата...

Уффф, тези дето ги описваш какво образование имат. Защото ако са полуграмотни обяснимо е. Аз имам стабилно образование и професия и не съм сред тези индивиди!

Правилно, епохата е била и никога няма повече да е същото. Няма как. И музиката, и киното, и всичко се промени. Това беше неизбежно. Иска ми се да има /и сигурно има някъде/ поне мъничко от тогавашната нормалност - да чуеш песен и да ти се дотанцува! Да гледаш филм - да те развълнува! Като естествен човек, като същество с емоции, истински, присъщи. Сега просто е друго - няма лошо, но и да пееш за яката, знаете какво, нещо ми идва в повече.

Тази епоха вече никога няма да се върне. За съжаление. На Оливия могат да кръстят не само някоя звезда ,а цяла галактика.

О, времена, о, нрави! Един ден останах като гръмната, когато прочетох материал в новинарски сайт, озаглавен - Тейлър Суифт вече е с бретон. И отдолу - възхищения, коментари, прехласване. Очевидно дечурлига, които моментално са хукнали на фризьор, та да са според новата мода. А наша певица една възпя "яката ду...ара". Никого не упреквам, не съдя, не опровергавам, ама и сайтовете!!!, четат ви и подрастващи. Не сте им учители и родители, не бива да сте и морализатори - абсурд. Ама занимавайте аудиторията със смислени неща, разказвайте за стойностни хора... Ако е за бретоните на някой си, не си струва и усилието.

Правилно казано от Ваша страна,разбира се,нооо.........промяната е невъзможна и с логичен край - знаете какъв е този край !.....вероятно и ние с Вас ще го дочакаме,вместо да си заминем от този свят както е нормално при всяко човешко същество !

Колко е тънка на оня клип. Сегашните са гнусни свинки, доволни, че са "себе си".

Филмите и музиката на 80-те бяха други - далеч по-близки до човека. Гледаш ги, и всичко ти напомня за теб самия, за живота ти. Днешните продукции на Холивуд ни предлагат да се идентифицираме с някакви измислени супергерои, които размахват дори меча на Тор. Богове, вкарани в измислен, нереален човешки свят. И такива филми е хубаво да има, но и от другите - от онези, коти разказват съвсем реални истории. Гледам по нашите телевизии само от първия вид филми показват - с неизменните Вин Дизел и компания, едни и същи, в едни и същи сюжети, с едни и същи отношение, матрица, матрица, матрица, едно и също. И накрая преставаш да ги гледаш, защото ти омръзват до смърт и даже Силвестър Сталоун ти опротивява. Дано Холивуд се завърне някога към истинското кино!

Чети книги

Но, не комикси!

Не съм спирала да чета книги!!! Прав си, сто пъти си прав за четенето на книги! И, да, могат прекрасно да заменят безсмислиците и безвкусиците на Холивуд! Но пък и какви филми имаше....

Поклон!

Прав и път.

Не е късно да демонстрираш, колко си проЗт

говедо ще си умреш !

И в края на статията, огромно вградено видео на некви ухилени. Щото дирниците не могат да си наемат кадърен човек да им направи сайта и затова всяка статия съдържа и ОГРОМНИ като размери (не знам за дължина) клипове, дето никога нямат нищо общо със статиите и често са по-големи от самите статии.

блокирай onnetwork dot tv и животът ти ще стане малко по-хубав!

Звездите от 80-те бяха други хора, далеч по-истински, но и времената бяха други! Знам за Брилянтин, не можех да се нагледам на усмивката на Оливия Нютън Джон, целият мюзикъл минаваше като миг, а музиката беше разкошна! Да ти е леко в отвъдното, Оливия, ако и там пееш, ще те слушат в захлас!

са нагли. Не знам дали си спомняте когато Марлон Брандо отказза оскара си и на негово място където излезна една млада индианка и почна да говори за всичките проблеми и как холивуд показва индианците като лошите хора....... ВСИЧКИ В ЗАЛАТА Я ОПЛЮХА!!! това ли са ти звездите?

Холивуд и Оскарите са територия, населявана и от добри, и от лоше хора, демек, има ги всякакви. Тая година си биха шамари. Просто е зрелище, гледаха го много хора, особено през 80-те. И индианката е намерила за уместно пред милиони да постави проблеми. Понякога е нужно много, много да викаш, за да те чуят. Оливия Нютън Джон беше скромен и мил човек, особено на фона на днешните, с джендърсака терминология и поведение. Тя и поколението й предизвикваха хубави чувства у публиката, особено на фона на музиката на Би Джийз...

явно си нямаш и наидея тогава коя е Оливия Нютон... една от малкото които подкрепят Woke културата в Холивуд... Ама... нали трябва първо да направиш проверка в интернет...

до "Хахаха" На хора над определена възраст им е простено - те често са силно дезинформирани, чули-недочули, подкрепят. Да не забравяме също, колко известни личности бяха "отменени", защото не подкрепят псевдо-будните. Като нищо е подкрепяла с половин уста, за да не я нападнат и нея. Тази "будна" колтура е проблемна заради масата 15 до към 30 годишни тъпоъгълници, които си мислят, че са образовани.

Никакви справки в интернет не направих, а и не ми бяха нужни. Дори само Брилянтин е достатъчен, за да не забравиш Оливия Нютън Джон. Днешното холивудски/американско като тип общество е особено място. Да не кажа друго определение. Изродиха се тези демократични и свободни хора, нали така наричаш себе си. Например, чета следното - проявяват огромно разбиране към всеки от средите си, който е направил нещо за пари, дори да е не съвсем законно. Ценности? Отдавна са изместени от "каузи", които си длъжен някак си да подкрепяш, иначе си аут.

Tina

Не разбирам, как така за няколко месеца откриха ваксини за Ковид, а за коварния рак на гърдата не могат. Почивай в мир, ти беше прекрасна ! Дано си на място, където има лек за всичко и всички !

Така е приятелю (приятелко) ... Напоследък най-светлите умове, които са на Земята изказват едно такова общо мнение... ... че съвременното човечество, въпреки, че живее с усещането, че техика, технологии и наука са много напреднали в сщност е дълбоко заблудено. Ако се погледнат прогнозите на различни институти, университети, футурулози и известни учени от 40-те, 50-те, 60-те и 70-те години се вижда, че човечеството в 2020 г. сериозно изистава в научното си развитие. В областта на медицината изоставането е огромно ! Към днешна дата хората би следвало да лекуват успешно Спин и Рак - а те не могат ! В Космоса отдавна трябваше да са стъпили на Марс - а не са и скоро май-няма да могат (летящите тесли са само пропаганда и борсови машинации). Единствените неща които са се развили последните 50 г. са Интернет, GSM и персоналния компютър (до 2012 г.). Но тези неща могат да бъдат обединени под едно наименовани (проект) - технологии за тотален контрол на човека и неговото мислене ...

Господ да ти прости всичките волни и неволни прегрешения мила Оливия. Беше символ на поколението от 70-те и 80-те !

Не разбрах къде е отишла?

При мозъка ти явно.

Много красива беше. Нека почива в мир.

Да помива в мир

За мира ти давам 100 % гаранция.

Една истинска звезда!!! Уважение и Поклон !!!