Холивудските стачки отложиха наградите "Еми" за догодина

Причината е стачката на актьорите и сценаристите в Холивуд - на знаменитостите няма да бъде разрешено да присъстват на събитието, а авторите няма да напишат монолози или шеговити скечове за водещите и връчващите наградите

Обратно в новината

Коментари - Холивудските стачки отложиха наградите "Еми" за догодина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Които холивуд генерира? Комикси и рециклиране на стари историйки. Няма как да имаш кино като идеологията ти, която пропагандираш е куха. Киното не е за пропаганда само. И преди като го разбираха това нещо имаше интересни филми, качествени актьори и гледаемост. От няколко години не гледам въобще нови продукции. Има Критериън колекция, отивате и зяпате какви неща са правели хората, когато главите им не са били пълни с трансхуманистична боза, лгбткю+ повърня и пълна олигофрения. Америка не случайнно е политически поляризирана. Стана ясно на избирателите, че ги управляват банкерите през юнипартия, която само на шоу е различна. Точно както в Европа. Какво бъдеще проектират тия милиардери извратени? Без средна класа с тотално следене и анализ на емоциите на хората през ИИ, храни от насекоми и синтетично месо, евтаназия за тия със слаба психика и тотално обуначване на останалите. Не мисля, че тия в Давос дето редят поредната итерация на Нов Световен Ред са с акъла си. Глобално хората ще възстанат срещу този дигитален концлагер и идеологически сатанизъм. Нямат достатъчно военни и полиция да спрат гнева на хората. А всичко мина в зоната на здрача 2008ма, когато вместо да вкарат банкерите спекуланти в затвора им дадоха парите на данъкоплатеца. Съответно тия се взеха за богове и хвърлиха всички усилия в тоталното смазване на малкото останал морален код и логична икономика.

Dir, "Последния от нас" - "The last of us" в България официално е преведен като "Последните оцелели". Стига с този google translate, това не е сериозно за която и да е медия ;)

Голяма загуба, няма що! И без това американското кино е тотално негледаемо вече!

Нема мое да спим ...

Урааааааааа.........