Памела Андерсън: Ботоксът изглежда неестествено

Световноизвестната актриса и еротичен модел призна, че инжекциите с ботокс я карат да се чувства неестествено.

Обратно в новината

Коментари - Памела Андерсън: Ботоксът изглежда неестествено | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко като изказването на Бойко Борисов против автокрадците.

Щото силиконовите ти бозки изглеждат много естествено...

"Памела Андерсън: Ботоксът изглежда неестествено" === Ми то и тя не изглежса естествено, ама...

А силикона как изглежда бе Пами...?

Сетила се Мара да се побара...

Но пък силиконът изглежда божествено.

Само изкуствените цици са естествени!

А като те подлагах на естествена боx терапия не рива?

Ботоксът изглежда неестествено, силикона е естествено присаден !

Ботокс - не можело. Но множество " малки разкрасителни процедури " - може. Докато се постигне големия ефект на неостарявящи холивудски хубавици.

С възрастта идва остаряването и това е естествен процес. Като се опитваш да го "надхитриш" може и да имаш някакъв резултат, но със сигурност ще е твърде временен и най-вероятно не съвсем сполучлив... За съжаление много често дами, а и господа, над определена възраст не могат да свикнат с това, че ще станат старици/старци и искат медицината да измисли чудо... За сега - не съм виждал подобно чудо.

Защото за жалост обществото е станало супер консуматорско и бездуховно, търси се само външния облис. Сега е и икономическа криза, хората ги гонят от работа с повод и без повод. Чувала съм на много места в момента това е голям и тежък проблем. У нас обаче е съчетано и н веуважение към по-възрастните и на-йвече жените, странното и жени не уважават жени, всичко това замесено с ориенталски привкус и ето ти резултат. Как да не се чувстваш смачкан като по форумите млади женички размахват пръст, че 40 годиншните жени трябва да си гледат внуците, за какво си купували дрехи и прочие......Неадекватно възпитание и поведение, което е изиграло и изиграва лоша шега на нацията ни като демография, самочувствие и ако щеш общо ниво на щастие.

Нима е възможно една 40 годишна жена да се повлияе от размахване на пръст по повод възраст от страна на 2 пъти по-млади хора? Не вярвам. Ако това би могло да е възможно, проблемите за ниската самооценка да се търсят не във възрастта, в на друго място.

Точно в десетката! Браво, за съжаление вярно и за това не са виновни младите хора

На мен 25 годишна жена би размахвала пръст без какъвто и да било успех. Знам какво мога, знам какво - не, зная идеално как изглеждам и не се опитвам да изглеждам на 25, защото съм на 40. Проблемът не е в другите, а в нас, особено когато си на 60, а искаш да изглеждаш на 30....

Аз съм на 45г.Жена.Работя.Работата ми е свързана с хора от различни среди.Често имам досег с други жени по-млади от мен на години.Желанието им с ултра къси дрехи да демонстрират слабост ,ми е адски скучно и смешно.Не се чувствам ощетена или пренебрегната като жена.Спокойна съм.Смешно ми е това постоянно натякване,за тъпотии.Памела е богата,да вземи да си осмисли оставащия и живот и да спре да се занимава с тъпотии.В реалния живот познавам и жени,които се омъжиха и на по 60 г и мъжете им бяха и все още са влюбени в тях.Имайте живот,спрете да се занимавате с простотии.

Ми те и сегашните 20-годишни един ден ще станат на 45, на колкото са вероятно в момента техните майки.

На нейни снимки се е леело литри семенна течност, както и ще продължи. Тази жена все още присъства устойчиво в сексуалните фантазии на мъжете.

само заради едно изказване - Не органът, а поведението прави мъжът мъж. Та, на такива, които си пълнят органите с течност при вида на силиконови импланти, мога да препоръчам нещо много практично - сложете си и вие и се самообслужвайте на воля, ще ви се изплати инвестицията и ще бъдете преманентно щастливи, щом две подобия на напълнени с чешмяна вода презервативи ви дават щастие.

Мари бульо, не е работата в пълненето, ами в празненето!

Преди 20 години Памела беше така да се каже наръчник за всеки уважаващ себе си юноша.

Разкрасителните процедури или пластичната хирургия са измислени именно с тази цел-да накарат хората да се чувстват по уверени и с повече самочувствие ...Само , че все още не е измислен метод за изправяне на криви крака а тя определено има нужда от такъв .

Жалко, че няма как да видиме твоите съвършени крака и изобщо на какво приличаш.

краката на Вики не са важни, обсъждаме тези на Памчето, а те са си криви.

Ела на моите разкрасителни процедури с натурален буй. Ще те накарам да се почувстваш свръхестествено!