Коментари - PANTERA – групата, която вдигна София във въздуха (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До колегата 2023-05-28 14:01:19 storm (нерегистриран) реплика. Братовчед точно в тоя случая загубата на китарист и барабанист е непрежалима както за самата група така и за целия свят.

Група която вдигна София във въздуха и огранизатори които се умазаха с лайна до ушите. След концерта на Kreator (понеже вече имам закупен билет) никога повече няма да им стъпя на концертите колкото и любими да са ми групите. К.У.Р. за фест тиим.

................................

Страшен концерт и Odd crew и Panters разбиха... Два дена ме боля вратът после.

Слушали сте Пантера преди Фил,слушали сте и Damage Plan - и двете не стават за слушане,това изяснява доста неща относно членовете-като музиканти обаче Дайм и Вини са едни от най яките виртуози в стила

Е, не си прав. Damageplan имат няколко добри парчета.

За мен Пантера е Фил Анселмо. Има различни мнения по въпроса, но лично за мен вокалът (фронтменът) създава облика на групата. Смяната на китарист и барабанист не е фатална, но смениш ли вокала - обликът се променя и става друга група. Случаят със Сепултура е класически.

Ne me kefqt tochno teq

Репортажът ви е пълен с неточности. Или не сте били там, или този или тази, които са били не са внимавали.

Оставете мрънкЯлниците. Охраната това, Фест тийм онова. И вярно, братята ги няма, светла им памет. Но това си е Пантера. Такъв кеф не знам дали изобщо съм изпитвал някога на концерт. Звук, изпълнение, пеенето на Фил, Зак, Бенанте, Рекс, всичко беше на ниво. Ама бирата била скъпа - ако си отишъл с цел да се наковеш и освиниш, може би. Беше велико!

Беше велика тъпотия за кретени

80-ската?!?!?Ай стьига фе!!!

Братята Даймбаг и Вини бяха основателите на бандата и без тях няма Пантера. Всички чланове си казаха че това е tribute tour. Който и китарист и барабанист да сложите няма как да бъде Пантера това. Самият Вини преди да си отиде сравни Пантера без брат му, все едно Ван Хален без Еди - няма как. Лека им пръст на братята Абот. Разбира се това не означава че концерта е бил кофти, но просто да се знае каква е истината. Cowboys from Hell, Vulgar display of power и Far beyond driven са мега яки албуми.

Не се ли казваха каскадьори. Все ги тикат и не става и не става

Ееей не може да мине без хейт дееба... Единствената ни банда на световно ниво, и льольо ги принизява до някакви нива под които е дори той самия. Аре спрете с тия глупости дееба...

Тъп циник и простцак

В кой свят,в техния може би. В България има толкова добри банди но не ние залагаме на каскадьори и БТР..Бегай в лево

Концерта колкото и да го бях чакал. Радостта ми бе помрачена от простотията българска. Охрана вкарала се в страшен филм. Хора незнаещи на кой свет са.

Това изобщо не е Пантера. Тая банда умря с Даймбег.

Бандата "умря" година преди да бъде убит Дайм...

Велик концерт!

Закъсняха само с някакви си тридесет години. За голямо съжаление двамата основатели на групата вече не са между живите. Светла им памет!

Концерта сигурно е бил много хубав. Но след няколко предишни се зарекох да не ходя в тази зала. Акустиката е ужасна. Това не е зала за концерти. Правете ги на открито. Или в зала която е "минала" и през специалист по акустика. Бях там на Iron maiden за последно. Повече никога..

Ти си ги гледай на телефона там акустиката е супер

интересно, н на този концерт звука беше добър. Явно има как. А на Мейдън наистина беше кофти звука.

Заебете статията и коментарите, концерта беше страхотен, пантерите са гиганти. Чакаме Amon Amarth и Kreator. Скоро. И наздраве!

Концертът си беше супер, ама статията е писана все едно от осмокласничка, която хал хабер си няма от темата, ама все нещо трябва да напише. Даже не смятам да изреждам грешките...

Откриващото парче се казва A new level, не Next level. Иначе концертът беше супер. Браво на момчетата.

да ви, ерим на софията разнебитена и разпиляна. некой квартали като че ли е паднала бомба и изглеждат като необитаеми .. ббаахаха

От такива селтаци като теб така стана.

Кога дойде тетко ти от село, кога се излюпи софиянец…. Да ева и дебилите люлински

Аз не казвам нищо за селяните, а за селтаците като теб. Сега оди се скрий под на майкЯ си полата.

Не обиждайте селяните, моля. Ние живеем много по-щастливо и спокойно от вас столичните...