Коментари - PANTERA – групата, която вдигна София във въздуха (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ви, ерим на софията разнебитена и разпиляна. некой квартали като че ли е паднала бомба и изглеждат като необитаеми .. ббаахаха

От такива селтаци като теб така стана.

Кога дойде тетко ти от село, кога се излюпи софиянец…. Да ева и дебилите люлински

Откриващото парче се казва A new level, не Next level. Иначе концертът беше супер. Браво на момчетата.

Концертът си беше супер, ама статията е писана все едно от осмокласничка, която хал хабер си няма от темата, ама все нещо трябва да напише. Даже не смятам да изреждам грешките...

Заебете статията и коментарите, концерта беше страхотен, пантерите са гиганти. Чакаме Amon Amarth и Kreator. Скоро. И наздраве!

Концерта сигурно е бил много хубав. Но след няколко предишни се зарекох да не ходя в тази зала. Акустиката е ужасна. Това не е зала за концерти. Правете ги на открито. Или в зала която е "минала" и през специалист по акустика. Бях там на Iron maiden за последно. Повече никога..

Аз не казвам нищо за селяните, а за селтаците като теб. Сега оди се скрий под на майкЯ си полата.

Велик концерт!

Това изобщо не е Пантера. Тая банда умря с Даймбег.

Концерта колкото и да го бях чакал. Радостта ми бе помрачена от простотията българска. Охрана вкарала се в страшен филм. Хора незнаещи на кой свет са.

Не се ли казваха каскадьори. Все ги тикат и не става и не става

Закъсняха само с някакви си тридесет години. За голямо съжаление двамата основатели на групата вече не са между живите. Светла им памет!

Братята Даймбаг и Вини бяха основателите на бандата и без тях няма Пантера. Всички чланове си казаха че това е tribute tour. Който и китарист и барабанист да сложите няма как да бъде Пантера това. Самият Вини преди да си отиде сравни Пантера без брат му, все едно Ван Хален без Еди - няма как. Лека им пръст на братята Абот. Разбира се това не означава че концерта е бил кофти, но просто да се знае каква е истината. Cowboys from Hell, Vulgar display of power и Far beyond driven са мега яки албуми.

80-ската?!?!?Ай стьига фе!!!

Оставете мрънкЯлниците. Охраната това, Фест тийм онова. И вярно, братята ги няма, светла им памет. Но това си е Пантера. Такъв кеф не знам дали изобщо съм изпитвал някога на концерт. Звук, изпълнение, пеенето на Фил, Зак, Бенанте, Рекс, всичко беше на ниво. Ама бирата била скъпа - ако си отишъл с цел да се наковеш и освиниш, може би. Беше велико!

Не пиши глупости

However, since its inception the above definition of power metal as an “epic and mighty” style of music hasn’t always been the same, and is often a heated argument of semantics between metalheads. What we can say is that power metal has evolved and splintered off into many forms over the years, and its meaning has changed and been re-developed over time. In the early 1980s, “power metal” was a term used interchangeably with “thrash metal”, a term that even Pantera (yes “that” Pantera) championed with a 1988 album bearing that title.

Репортажът ви е пълен с неточности. Или не сте били там, или този или тази, които са били не са внимавали.

Бандата "умря" година преди да бъде убит Дайм...

Ееей не може да мине без хейт дееба... Единствената ни банда на световно ниво, и льольо ги принизява до някакви нива под които е дори той самия. Аре спрете с тия глупости дееба...

Не обиждайте селяните, моля. Ние живеем много по-щастливо и спокойно от вас столичните...

https://www.metal-archives.com/bands/Pantera/77

Пауър? Пауър са Менауор. Пантера са основоположници на груув метала

Щото : "Сформирана е през 1981 г.[1] Въпреки че първоначално се влияе от глем метъл/хардрок групите на 80-те, траш метъл изпълнители като Slayer и Metallica, както и класически метъл групи като Black Sabbath оказват голямо влияние в голямата промяна на посоката, която Pantera показва в края на 80-те. Впоследствие Pantera се превръща в основен формулиращ фактор в подстила груув метъл." . Дори да ги причисляват като произход Пантера са си точно груув

Ne me kefqt tochno teq

За мен Пантера е Фил Анселмо. Има различни мнения по въпроса, но лично за мен вокалът (фронтменът) създава облика на групата. Смяната на китарист и барабанист не е фатална, но смениш ли вокала - обликът се променя и става друга група. Случаят със Сепултура е класически.

Слушали сте Пантера преди Фил,слушали сте и Damage Plan - и двете не стават за слушане,това изяснява доста неща относно членовете-като музиканти обаче Дайм и Вини са едни от най яките виртуози в стила

Ти си ги гледай на телефона там акустиката е супер

Беше велика тъпотия за кретени

Тъп циник и простцак

В кой свят,в техния може би. В България има толкова добри банди но не ние залагаме на каскадьори и БТР..Бегай в лево

Страшен концерт и Odd crew и Panters разбиха... Два дена ме боля вратът после.

интересно, н на този концерт звука беше добър. Явно има как. А на Мейдън наистина беше кофти звука.

Е, не си прав. Damageplan имат няколко добри парчета.

................................

Група която вдигна София във въздуха и огранизатори които се умазаха с лайна до ушите. След концерта на Kreator (понеже вече имам закупен билет) никога повече няма да им стъпя на концертите колкото и любими да са ми групите. К.У.Р. за фест тиим.

До колегата 2023-05-28 14:01:19 storm (нерегистриран) реплика. Братовчед точно в тоя случая загубата на китарист и барабанист е непрежалима както за самата група така и за целия свят.