Коментари - Първата битка в "Survivor" остави половината участници без храна и огън на необитаемия филипински остров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То си е сървайвър във Филипините да ги бяха пуснали в някое гето там нямаше и един ден да издържат.

племето испугало срещу племето ботокс. По ТВ сега се конкурират Сървайвъл Филипини срещу Сървайвъл Донбас

В този Сървайвъл жените са с повече мускули от мъжете...

Леле, тази година само доктори са взели, явно от притеснение да не се възпали носа на русата кифла с халката.

Това предавене да го обединят с "Ергенът". Без това само за е..не ще става дума накрая.

Опитах се да го гледам, да ми стане интересно, но не се получи - направо на интригата.

Определено ми харесва воденето на Карамазов, макар че може да е доста по-атрактивно. В предаването няма толкова много силиконки, като в "Игри на волята", но пък половината са кифли. Няма ли да мине поне едно реалити без селски простак и джукеса? А най-хубавото е, че поне водещия няма да всява напрежение и няма да ползва гръмки клишета и да всяват напрежение по сценарий.

Абе да кажа само. Нали знаете, че всичко е нагласено. Половината участници са с връзки и са известни по някакъв начин.

Кой всъщност плаща за тези тъпи риалитита. Едните се замъкнали в имение в Турция, за да се бъзикат с някакъв ерген, а тези се замъкнали чак на Филипините, за да се размотават там. Ами това са огромни суми. Големи перачници са телевизиите.

Дадох ти +, въпреки че трябва да знаеш - НИЕ!

Просто е. Ти гледаш. Телевизията продава рекламно време. Рекламодателите го купуват и ти пробутват техните продукти. Ти купуваш повече от даден продукт. И така. Ако спреш да гледаш, то ще се прекъсне омагьосания кръг и телевизиите няма да имат финансова изгода от подобни предавания.

Аз лично не гледам изобщо тези предавания . Но се чудя на тези, които ги гледат. Не мога да повярвам, че толкова хора гледат тези глупости, за станат финансово изгодни.

Важното е, че има сутрин, обед и вечер по 3 пъти ебане. Всичко останало е порнография.

Владко и аз доста побеляхме.

Честно казано на мен предаването ми е интересно, защото ми допада, обичам приключенията, природата, екзотичните места и т.н. Само тъпите интриги ми идват в повече. Някак си предпочитам тези отбори заедно да направят нещо смислено, отколкото да правят тъпи чалгаджийски номера. Преди години в едно от последните състезания на Кемъл Трофи отборите дружно построиха цяла база за изследователи в някаква си там джунгла. Нещо такова да правят, а не интрижки ала "на кафе", или друго там тъпо предаване

Този троянския кон,да не е приятел на Октопода?

нека преместването започне СЕГА !