Коментари - Първата битка в "Survivor" остави половината участници без храна и огън на необитаемия филипински остров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека преместването започне СЕГА !

Този троянския кон,да не е приятел на Октопода?

Честно казано на мен предаването ми е интересно, защото ми допада, обичам приключенията, природата, екзотичните места и т.н. Само тъпите интриги ми идват в повече. Някак си предпочитам тези отбори заедно да направят нещо смислено, отколкото да правят тъпи чалгаджийски номера. Преди години в едно от последните състезания на Кемъл Трофи отборите дружно построиха цяла база за изследователи в някаква си там джунгла. Нещо такова да правят, а не интрижки ала "на кафе", или друго там тъпо предаване

Владко и аз доста побеляхме.

Важното е, че има сутрин, обед и вечер по 3 пъти ебане. Всичко останало е порнография.

Кой всъщност плаща за тези тъпи риалитита. Едните се замъкнали в имение в Турция, за да се бъзикат с някакъв ерген, а тези се замъкнали чак на Филипините, за да се размотават там. Ами това са огромни суми. Големи перачници са телевизиите.

Абе да кажа само. Нали знаете, че всичко е нагласено. Половината участници са с връзки и са известни по някакъв начин.

Определено ми харесва воденето на Карамазов, макар че може да е доста по-атрактивно. В предаването няма толкова много силиконки, като в "Игри на волята", но пък половината са кифли. Няма ли да мине поне едно реалити без селски простак и джукеса? А най-хубавото е, че поне водещия няма да всява напрежение и няма да ползва гръмки клишета и да всяват напрежение по сценарий.

Опитах се да го гледам, да ми стане интересно, но не се получи - направо на интригата.

Това предавене да го обединят с "Ергенът". Без това само за е..не ще става дума накрая.

Дадох ти +, въпреки че трябва да знаеш - НИЕ!

Просто е. Ти гледаш. Телевизията продава рекламно време. Рекламодателите го купуват и ти пробутват техните продукти. Ти купуваш повече от даден продукт. И така. Ако спреш да гледаш, то ще се прекъсне омагьосания кръг и телевизиите няма да имат финансова изгода от подобни предавания.

Леле, тази година само доктори са взели, явно от притеснение да не се възпали носа на русата кифла с халката.

В този Сървайвъл жените са с повече мускули от мъжете...

Аз лично не гледам изобщо тези предавания . Но се чудя на тези, които ги гледат. Не мога да повярвам, че толкова хора гледат тези глупости, за станат финансово изгодни.

племето испугало срещу племето ботокс. По ТВ сега се конкурират Сървайвъл Филипини срещу Сървайвъл Донбас

То си е сървайвър във Филипините да ги бяха пуснали в някое гето там нямаше и един ден да издържат.