Първи поглед към интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри (тийзър)

Следващата неделя ще бъде излъчено 90-минутното събеседване на кралската двойка с любимата американска водеща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре че не е само този свят, на тези паразите, след смъртта съзнанието продължава към места до които, слава Богу човек няма да стигне, такива като тези паразити някаде там ще си платят лептата, и всички които тук бяха тарикати също!

Още колко години ще дават интервюта, в които ще повтарят едно и също защо са напуснали кралския двор?

Дира,вече пускате новини за тия двамата за неща дето ще се случат след седмица ????????

Все реват,че имало расизъм,ами защо тогава си се наплескана с пудра да изглеждаш като Бяла. Гордей се с произхода си. А тоя нищо неправещ и неработещ рептил ми се ще да му спрат мангизите да му дадат едно тристайно апартаментче да живее с ж3на си мама Дория ,да го видя какви ще ги лае. Мързеливи,алчни хорица. Най добре афроамериканката да се върне към снимането на треторазрядните си филми,а тате Чарлз да спре дотациите на конярчето.

skromna35

Хахаха, "да говори честнИ", "ОТРОВЕН разговор", хахахаха!

Аман от тия паразити, бе, аман!!! Абе, не може всеки ден да ни пробутвате описания на нищоправенето на тия индивиди, известни ...с нещо дето никой не може да каже какво е точно.

НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ МЕГАН ПОВЕЧЕ ЗА “КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО“. ТАЗИ НИЩОПРАВКА...Някои наистина трудно схващат. А пък каквото искат да я нарекат. Те вече какво ли не я нарекоха.

А след тийзъра ще има ли прикуъл и сикуъл, че сън не ме фаща вече!

американски евтини сензации, да видим още колко пъти ще четем за това интервю, в Америка кой знае по колко пъти на ден се споменава това, чудо на чудесата, монархията и без тях ще си отиде. Меган като е толкова свободомислеща, защо похарчи милиони за кралска сватба??? Лигльовци, хем сърби, хем боли! Да се фръцкам, да ме гледат, да се контя, но ако може без ангажиментите. Е, не може.

Такъв коментар даже и в 5 век никой не е писал. Меган няма и няма да има ангажименти към тях. Виж обаче Катето, тя да

И не се сещам с какво са помогнали на Меган. Те за Меган са вече история, бита пара, край, виж, ако се държат добре с другата снахичка, може да им се отвори парашута

За МЕГАН БИЛИ ПОХАРЧИЛИ... НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ НЯКОИ В КОИ ФИЛМИ СЕ СНИМАТ, НО СА СУПЕР НАГЛИ.

И милиони минуси да нацвъкате все тая.

Мен пък ме интересува само какво е времето в Калифорния. Но сега ще се информирам.

тоя бозав картоф ако не от кралска фамилия и няма изгода

син на конягар , що не си пусне едно ДНК тесче тогава гаранция ще е по телевизиите макар и з кратко колкото за едно чао , че и на мама Даяна ще и се украси още боиграфията .

Дали Чарлз ще се откаже от него , как мислиш ! Той се е родил принц и принц ще си остане . Осиновиш котка или куче пък ревеш като побъркан когато си отиват . Тук говорим за дете от Чарлз си е като гледам .

Поживем увидим.

Тука кой чул, кой не дочул и айде коментари наизуст. Хари по рождение е принц, тази му титла не може да му бъде отнета! До края на живота си ще е такъв. Военните му звания и патронажи към благотворителни организации в Англия са това, което е върнато на Кралицата, за да се разпредели на други работещи членове на Кралското семейство. Отделно не могат да ги наричат техни височества и те са се отказали от това обръщение така или иначе. Титлите им дюк и дюкеса си остават - дадени са им от Кралицата и никой не е обявявал, че им се взимат.

Защо го наричате принц Хари? За да направите от нищо новина ли/? Допитайте се до Кралицата ако сте пропуснали - той вече не е принц, защото и той не знае какво иска! И затова и никой не го харесва - защото от принц-мухльо се превърна само в мухльо под диригентството на жена си хаха. Типичен мухльо-милениал-снежинка или там както им викат на такива убитаци. Тоя капут на танци ли си мисли, че е канен, било стъпка надолу, после наляво, нагоре... абе мухъл откъдето и да го погледнеш! Повръща ми се и само да го видя ще му кажа хахаха

КАКЪВ ХЕРЦОГ И КАКВА ХЕРЦОГИНЯ,НАЛИ ГИ ЛИШИХА ОТ КРАЛСКИ ТИТЛИ,

Интересна ми е психологията на хора които се интересуват от живота на тези 2-ма нищоправци.

Мм не се хаби напразно с подобни размисли. Просто анализирай по-дълбоко собственото си Аз. Или иначе казано - сходна е с тази на хората, които коментират под статии с клюки за битието на тези 2-ма нищоправци :)))

театърът продължава

Охх, както баба ми се изразяваше, мир на душата й : "Байгън ми стана"

Явно това момче никога не се е чувствало част от кралското семейство и най- после намери мястото си- до баба Дория.