Коментари - Pavell и Venci Venc' пред Life: Не се разделяме! Готвим втори албум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Павел и Венци са единствените която тяхната музика се слуша из цял свят за това станаха толкова известни но не напразно, тези момчета имат супер талант!

няма ли да смените статията най-накрая? Или ще ни я натрапвате докато не издадат не знам си кой албум.Никога не съм ги чувал тези.

Тези да не би да събират помощи за нещо, гледам и не забелязвам посочен номер на сметка. Иначе не виждам защо вече трети ден стоят на челно място като най-важната новина на света. Разбрахме, че се обичат и не се разделят, прайда мина вече.

Тези олигофрени с красиви бради пеят ли, или някой пърди.

Музиката на тези момчета е толкова интересна колкото счупена крушка в АПК то на Долно Камарци Да е живо и здраво бебето а Наздраве

Имате много красиви бради!

Трийте коментарите, които ви осмиват платената статия. Браво, ДИр - респект !

браво

Всичко живо стана проектант . Проект до проекта , проектант до проектанта . Във всеки град да имаше ВИАС , не мож ги произведе толкова .

Както пее Ицо Хазарта: "Имаш проект? Значи си архитект! Респект!"

Вече не се казва да сковеш кочина ами да реализираш кочина.

Слагат се кавички, когато цитираш дори и филмов герой!

Когато е платена реклама - сте длъжни да уведомявате!

Тези двамцата още не могат да осъзнаят колко са ИЗЛИШНИ. Колко по-добре щеше да е ако изобщо ги нямаше. Ега ти резила....

Повечето хора са противни като са брадати. Венц е единствения който като се обръсна стана още по противен...

От цялата паплач ала Криско, Тита, Гери Никол и т.н. тези двамата печел

Ицо попя за брадите ви и ги махнахте ... Поздравявам ви с "БРАВО"

Дюстабанлии

Всички родители да взимат пример от младия брадат татко- внимание на бебетата само колкото е здравословно (да се чете: "само когато ми е кеф, наспал съм се и имам настроение за игра"). Сега- като се разреве бебето ми, ще му кажа да не ме занимава с неволите си, защото не е здравословно за него. Нека сме модерни, все пак.

Arcadium

Тея баха вчера на гей парада.

верно? и разцелува ли ги? Иначе са крайно досадни.. ясно е, че се правят на клоуни /особено с визията си и начина на говорене/, само за да се харесат на напушената младеж, но е крайно време да се разпаднат.

Кой е Чавел кой е Пенци менци така и не разбрах...

ventsi e adski krasiv bez brada!!!!!

...а ти си адски грамотна за 15- годишна :)

Човек като ги гледа тия двамата здравеняци и ще се уплаши. Но ако се вгледа ще види, че всички снимки са в силно близък план, а ако обектива се отдръпне малко истината се вижда - анорексици с големи татуировки. Ама големите татуировки не спасяват от голям бой големите комплксари. Няма дребен човек, който да не е комплесар.

ти май си по-голям комплексар и от тях и от всички дребчовци взети заедно , що ше ги биеш хорат щот са слаботелесни ли и са лесни за шамарене !? ами отиди се бий мъжката с хора дето туй търсят за туй живеят а тея хилчовци и дума не казват за бой ко ги закачаш нек си праят татурофки пъзльо с тебе комплексарски хахахаха

кви са тия измислени герои пак, не моем им насмогна

Музиката ви е бомба но да си уволните стилиста.Обличайте се по като нормалните хора. Успех...

Давайте им за пример живия живот. В него големите пари ги правят юристи, финансисти, инженери, архитекти, лекари, строители, предприемачи-производители, счетоводители и т.н. Тия посредствени татуирани хорица, които превръщате зорлем в звезди(не само у нас, вие следвате "тренда" в света), никъде не са първа ръка хора. Може и да забогатеят, но сериозната част от обществото не ги приема. Използва ги за реклама, но не ги приема. И га лансира, за да бягат младите от сериозните професии и да не им създават конкуренция. Говорим за трето поколение лекари, юристи и т.н. пп: За тия двамата това не се отнася. Те не стават за реклама на нищо.

ха-ха точно при лекари и адвокати били големите пари.... Това са занаятчийски професии, трудно се скалират и превръщат в бизнес. Има го но са единици с големите адвокатски кантори и клиники. Повечето адвокати и лекари преживяват.

Бравос!

Пишете и позитивни мнения чат пат иначе нали знаете, че ще оключат коментарите. Четете ги тия общи условия на сайта, мааму стара! За да могат хората да прочетат качествената и обективна критика, негативните мнения, трябва да имат съотношение 1 към 1 с мнения положителни или неутрални. Тип : " Хубуу", "Браво", "Не ги бях чувал", "Добре", "Да го издадат пък ще чуем" и т.н.

Няма нужда.

Тези па!? Щели да издават ВТОРИ албум???? Че къде им е първия? Колко песни има в него?

Във втроия ще има две. В третия три. В четвъртия... Четвърти няма да има.

Агуая. Звучи като изпражнения на някакъв вид маймуна.

на името Алглая от гръцката митология. Дъщеря на Асклепий, сестра на Хигия и Панацея. Добро име за дете, което ще стане някой ден лекар. А, дано. Та да отсрами татко си, пройдохата. Ако стане кожен лекар може и да му отстрани част от татуировките.

Още по-добре би било да стане мозъчен хирург и да му присади малко мозък от гущер, барем му двигне IQ-то на дърти години :)

Как се става звезда от МС на курви заразни,ваш'те рими май се слушат само от педали мазни!

Захапи ги ,бате, захапи ги! Ейоооооо Красиви бради, с красиви мустаци, нещо лъщи, от какво устите ви са мазни йооооооооооо

Ама и тия ли са в моя ресор? Звучи ми като ПАВЕЦ и ВЕЦ.

За сведение на смарт-поколението-ПАВЕЦ-Помпено-акумулаторна водно електрическа централа

Вече според 90 процента от хората тока идва от слънцето. И е даденост! "Рекъл Гугълъ: -Аз съм най-велик! Без мен не можете да си проверите пощата и да разберете кое какво е. Рекъл Уинодоус: Майната ти Гугълс. Без мен няма как да те ползват ( вицът е стар, вече може и с андроид и други операционни системи). Обадил се токът Ама, добре... Я да видим така ли е... И дръпнал шалтера.

Тези индивиди са толкова приятни, че изпитвам изключителен срам, вместо тях, всеки път като ги погледна. На английски му казват - secondhand/third party embarrassment :)

Има ли опция някак да издадете втория си албум на хартия? Много искам да се избърша под кръста с него!

:) Голям си!

Какви са тези клоуни?

Къде да вашите красиви бради?

Гай дружинка "Детелинка". Днес ще бъдат ли на прайда?!

Аааа, щом и Любу Кирофф ще участва - значи работата е сериозна. Но без Граф Игнатиев и Мария Илиева няма да извлечете квитесенцията на саунда на новия дженърейшън, разбийш ли...

палячовци !

Ужас!! Защо ни занимавате с бачкаторите на БТВ?!

Някой ден като станете на по 40-50 години децата ви ще ги е срам да излязат с вас и на пейката пред блока с тия индиански татуировки.

Що обръсна мустака, бря? Да не би защото Ицо Хазарта те поднасяше?

Вай-вероятно....Но и двата нови трака на Хазарта са под нивото му, това на Ъпсурт, де

Нали парите са в дечурлигата. А той пее само са пари вече.

Немам търпение да си го купя. И да поскачам връз него.

Няма как да скачаш върху диска, сега само се стриймва.

Първо ще си го стриймна, после ще си го бърнна... И после ще скачам връз него!!!

....или се образовайте музикално, работете върху флоу и тн Тази песен за Хавана имаше добър бийт, другото не коментирам

Вижте, продукцията ви е слаба....Спрете, не става само с желание Водете детски партита , или за възрастни дами бинго

какви са тия маймуняци,дето ги показвате.да не са персонажи от планетата на маймуните

А защо?????