17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА смешници, и каот почнат д гледат лощо.... Смях. Татусиииии днес за да си страшен ти трябват татусииии. ХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА

Не спряха с простотиите си!!!

аа ъъ кои са тея .... Педалци Педалц ли бяха .. кои?

Стига бе, трети ден стои тази статия. На никой ли не му прави впечатление? Не е редно

Браво на тези смели хора! Истината много боли за това и толкова много форумни мишки изпълзяха и пропищяха! Ако си направите труда да чуете внимателно текста ще разберете че се пеят много истини в тази песен вместо да обиждате като най долнопробните хамали!!!!

Песни?

А ве Венци ВЕНЦ имам свеж Тайландски тен А ТИ си плевенски селЯнен

Да им завидиш за хорската обич

Палячовци, когато си напишете името на български, тогава може да се опитате да правите опити за автопортрет.

Кви подигравки бе, истината си казват момчетата. Последния изпатил си от заглавието е генерал професор Венцислав Мутафчийски. На клоун го направиха.

какви булгари,живи мангули,живи да ги оплачеш

Алоууууу мангасарянииии ! Баси тъпите говеда !

Подиграват се на българите. Нихилисти!

грозни падали деба гьотверените

На тия чалгари не съм им слушала нито "един трак".Няма да чуя и тази простотия, точно тия двамата с имена написани на лайняница нямат право изобщо да критикуват никого камо ли всички българи.Пиша този коментар защото е безкрайно грозно да давате трибуна на такива смешки, по-добре се придържайте към реклама на проститутките ето примерно тази седмица няма нищо за Саня или оная Мона.По-добре тях отколкото тия селяни,защото има реална опасност някой с извратен вкус да хареса творчеството им и да ги направи още по популярни а от тях ми се повръща.

Кви са тия некадърници, че да правят самокритичен атопортрет на други освен на тях самите?

"Булгари" е фамилията на знатен български род, представители на който от няколко века живеят на о-в Корфу, част от тях мигрират към Италия и основават марката "Булгари", постигнала световен успех, така че тези двамата селтаци да си измислят ново име за измислената им песен.

Bulgari ,не са българска фамилия ,а гръцки власи куцовласи.

Плоски бездарници.

ПОЛСКИ СЪЩО СТАВА

И най вече на приматите с авангардните облекла от статията!!!

Отивам да повърна !

Адски неприятни и нечистоплътни личности!

Ако тези сменят бугари с евреи вече щяха да са арестувани Гешев вече щеша да е завел срещу тях дело за антисемитизъч. А Борисов щеше вече да се е извинил на израелския посланник

Искам Венци Венц да ми играе белиденс в черен мерцедес

Тези кратунковци се включват към антибългарският хор на червено-кафяви хейтъри които 24/7/365 оплюват правителството,мерките срещу пандемията,евросъюза.Всяка вест за български успех в културата,спорта,икономиката,науката,политиката ...Въобще всичко българско е обект на лъжи,клевети,лъжливи внушения! За такива ,,певци” нулево внимание.Колкото и да ни ги натрисат разни културтрегери

Пак ли за архитектите с проектите...?

България показва че сме толерантни към Ромите .

Точно за това циганите мародерстват.

Имаше един много стар лаф : плашипутарник . Та и тия

Още два кърлежа тръгнали да критикуват българина че се е родил българин

и тия почнаха да се изказват от името на целия народ, майко мила

Такива за които се пее в песента в момента с коментарите си тук го доказват ,че са такива. Какво истината боли ли?

Единственото, което доказват е, че българската музика в момента е под дъното в калта !

Така е по Балканика тв :Албанците и Румънците какви хубави песни пеят модерни мелодични приятни клипове на световно ниво

Идиоти, правещи се на нещо, което не са ? Мерси, ама няма как да вържем на тия.

Браво ! Много точно описание! Българи, какви сме били и какви сме сега!? Вместо да плюете, помислете какви искате да бъдем! Стига с тая злоба и бездушие!

Алеко, Славейков, Ботев, Вазов и Чудомир добре са описали какви сме били. Какви сме сега се вижда и с просто око, или се чува от надутата отвсякъде чалга. За сметка на това не сме спирали да се бием в гърдите и да викаме "Булгар, булгаар!"

Знам, че не искам да съм като тях.

Браво ! Много точно описание! Българи, какви сме били и какви сме сега!? Вместо да плюете, помислете какви искате да бъдем! Стига с тая злоба и бездушие!

Невероятни сте момчета. Бъдете здрави!!!

Аз пък виждам двама джендъри, които съсипват хубава българска песен с бездарието си.

Мишоци! Само опитвате.

Абе отде накъде тия татуирани унисекс оръфляци ще правят самокритика от името на хилядолетната земя на Крум и Симеон? Айде да шмръкнат още малко бело и да мирясват!

Момчета - снимките ви са едно към едно с тези на Зара, Теди Бургазлиева и Антония Петрова. Явно модата с позата е унисекс. Което няма лошо. Но да правите самокритика на българина от негово име е една идея арогантно. Критикувайте себе си, ако можете.

Скрийте ги тези неща наподобяващи човеци

Навремето се напих безпаметно и нае.ах един папагал.Та сега се чудя, туй моите синове ли са?

Тези двамата изглеждат по-зле от колкото пеят, направо ми се повръща, като ги видя. Спрете да ги давата.

Зле са "момчетата", но си плащат, за да ни заливат с "новини" за тях :). Скоро няма да се отървем от "ценното" им присъствие :). Все пак, след като има "умници" да се чълнуват от тях, ще ги има!