17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези двамата изглеждат по-зле от колкото пеят, направо ми се повръща, като ги видя. Спрете да ги давата.

Зле са "момчетата", но си плащат, за да ни заливат с "новини" за тях :). Скоро няма да се отървем от "ценното" им присъствие :). Все пак, след като има "умници" да се чълнуват от тях, ще ги има!

Навремето се напих безпаметно и нае.ах един папагал.Та сега се чудя, туй моите синове ли са?

Скрийте ги тези неща наподобяващи човеци

Момчета - снимките ви са едно към едно с тези на Зара, Теди Бургазлиева и Антония Петрова. Явно модата с позата е унисекс. Което няма лошо. Но да правите самокритика на българина от негово име е една идея арогантно. Критикувайте себе си, ако можете.

Абе отде накъде тия татуирани унисекс оръфляци ще правят самокритика от името на хилядолетната земя на Крум и Симеон? Айде да шмръкнат още малко бело и да мирясват!

Мишоци! Само опитвате.

Аз пък виждам двама джендъри, които съсипват хубава българска песен с бездарието си.

Невероятни сте момчета. Бъдете здрави!!!

Браво ! Много точно описание! Българи, какви сме били и какви сме сега!? Вместо да плюете, помислете какви искате да бъдем! Стига с тая злоба и бездушие!

Браво ! Много точно описание! Българи, какви сме били и какви сме сега!? Вместо да плюете, помислете какви искате да бъдем! Стига с тая злоба и бездушие!

Алеко, Славейков, Ботев, Вазов и Чудомир добре са описали какви сме били. Какви сме сега се вижда и с просто око, или се чува от надутата отвсякъде чалга. За сметка на това не сме спирали да се бием в гърдите и да викаме "Булгар, булгаар!"

Идиоти, правещи се на нещо, което не са ? Мерси, ама няма как да вържем на тия.

Знам, че не искам да съм като тях.

Такива за които се пее в песента в момента с коментарите си тук го доказват ,че са такива. Какво истината боли ли?

и тия почнаха да се изказват от името на целия народ, майко мила

Още два кърлежа тръгнали да критикуват българина че се е родил българин

Имаше един много стар лаф : плашипутарник . Та и тия

България показва че сме толерантни към Ромите .

Пак ли за архитектите с проектите...?

Тези кратунковци се включват към антибългарският хор на червено-кафяви хейтъри които 24/7/365 оплюват правителството,мерките срещу пандемията,евросъюза.Всяка вест за български успех в културата,спорта,икономиката,науката,политиката ...Въобще всичко българско е обект на лъжи,клевети,лъжливи внушения! За такива ,,певци” нулево внимание.Колкото и да ни ги натрисат разни културтрегери

Искам Венци Венц да ми играе белиденс в черен мерцедес

Ако тези сменят бугари с евреи вече щяха да са арестувани Гешев вече щеша да е завел срещу тях дело за антисемитизъч. А Борисов щеше вече да се е извинил на израелския посланник

Адски неприятни и нечистоплътни личности!

Отивам да повърна !

И най вече на приматите с авангардните облекла от статията!!!

Плоски бездарници.

"Булгари" е фамилията на знатен български род, представители на който от няколко века живеят на о-в Корфу, част от тях мигрират към Италия и основават марката "Булгари", постигнала световен успех, така че тези двамата селтаци да си измислят ново име за измислената им песен.

Кви са тия некадърници, че да правят самокритичен атопортрет на други освен на тях самите?

ПОЛСКИ СЪЩО СТАВА

На тия чалгари не съм им слушала нито "един трак".Няма да чуя и тази простотия, точно тия двамата с имена написани на лайняница нямат право изобщо да критикуват никого камо ли всички българи.Пиша този коментар защото е безкрайно грозно да давате трибуна на такива смешки, по-добре се придържайте към реклама на проститутките ето примерно тази седмица няма нищо за Саня или оная Мона.По-добре тях отколкото тия селяни,защото има реална опасност някой с извратен вкус да хареса творчеството им и да ги направи още по популярни а от тях ми се повръща.

грозни падали деба гьотверените

Подиграват се на българите. Нихилисти!

Алоууууу мангасарянииии ! Баси тъпите говеда !

Bulgari ,не са българска фамилия ,а гръцки власи куцовласи.

какви булгари,живи мангули,живи да ги оплачеш

Единственото, което доказват е, че българската музика в момента е под дъното в калта !

Кви подигравки бе, истината си казват момчетата. Последния изпатил си от заглавието е генерал професор Венцислав Мутафчийски. На клоун го направиха.

Палячовци, когато си напишете името на български, тогава може да се опитате да правите опити за автопортрет.

Да им завидиш за хорската обич

А ве Венци ВЕНЦ имам свеж Тайландски тен А ТИ си плевенски селЯнен

Така е по Балканика тв :Албанците и Румънците какви хубави песни пеят модерни мелодични приятни клипове на световно ниво

Браво на тези смели хора! Истината много боли за това и толкова много форумни мишки изпълзяха и пропищяха! Ако си направите труда да чуете внимателно текста ще разберете че се пеят много истини в тази песен вместо да обиждате като най долнопробните хамали!!!!

Стига бе, трети ден стои тази статия. На никой ли не му прави впечатление? Не е редно

аа ъъ кои са тея .... Педалци Педалц ли бяха .. кои?

Не спряха с простотиите си!!!

Точно за това циганите мародерстват.

ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА смешници, и каот почнат д гледат лощо.... Смях. Татусиииии днес за да си страшен ти трябват татусииии. ХАХХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА

Песни?