Коментари - Певицата Лизо най-накрая проговори: Не съм злодеят, за когото ме представят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

lu4ka

Коментарите са на изключително жалко комплексари, които няма с какво друго да изпъкнат. Нито я знам коя е тая, нито я познавам, но да се подиграваш с физически недъг на някой, е просташко. Има хора (в т.ч. мъже), които са напълняли заради някакъв здравословен проблем. Има хора които са напълняли, но не могат да свалят килограми, без значние, колко усилия полагат. Точно вчера ми се наложи, да помагам на едно момиче, пълничко и искащо да отслабне. Направило е анемия и трябваше да ѝ оказваме първа помощ. И ако обичате, не ми говорете за спорт, калориен дефицит и здравословно хранене, а застанете срещу огледалото и се вгледайте по-дълбоко в себе си.

Абе како, тая свиня не е болна, дебела е от плюскане.

lu4ka

"Абе како", изчерпва темата за доброто възпитание. Повечето хора не се раждат дебели и с очила, но впоследствие се случва. Това е медицински проблем, за разлика от доброто възпитание.

Като не я знаеш коя и каква е не я защитавай. Това разплуто чудовище се налага като beauty standard за да продава скъпите си гащи, че ако няма дебели няма кой да и ги купува. Сланина и наглост са и запазените марки и с тях монетизира, лелче.

lu4ka

Стандартът на всеки един е отвътре навън, а не обратното… ако ме разбирате.

Няма по-ужасно нещо от повярвала си дебела жена.

Няма по-ужасно нещо от дебела феминистка, каквато е дебеланата певица.

Тоя хипопотам и да пее ли може?!

LOL, сякаш тая простотия е публично известна от години, а не от ей сега. Иначе, тоя дзвер определено изглежда зъл и арогантен, както го обвиняват, а не мил и драг, както се саморекламира.

Лизо, Лизо, хммм звучи ми познато... Това не беше ли името на нов вид сухоземен кит? Или пък беше името на бездарна буца лой?

да се повярва, на твърденията за нея. Излъчва злоба, и надменност, а и не особено мила когато говори, но дано си вземе бележка и да се спре, както се казва.

Ако разритате сцената на която играят, какви работи ще ви разкаже....